Fysioterapia

Fysioterapian monia hoitomuotoja tarvitaan tyypillisesti loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen. Hyveeltä saat osaavaa hoitoa niin lapsille kuin ikääntyneillekin, elämän eri tilanteissa.

Fysiovalmennus

Fysiovalmennuksessa tehdään tilanteestasi laaja kartoitus, jonka perusteella sinulle laaditaan yksilöllinen harjoitusohjelma. Fysio-valmennus koostuu mm. erilaisista testauksista ja mittauksista, manuaalisesta käsittelystä, omatoimisesta harjoittelusta sekä cryo-huippukylmähoidosta.

Urheilulääkäri

Liikuntalääketieteen erikoislääkäri auttaa sinua luu-, lihas-, jänne-, nivelside- ja rusto-ongelmien lisäksi mm. astman diagnosoinnissa ja hoidossa sekä muissa keuhkovaivoissa. Arjessa ja kuntoilussa keho on joskus kovilla. Hyveellä terveydenhoito ei perustu arvauksiin vaan sinut ohjataan ammattilaiselle heti talon sisällä.

Kiropraktiikka

Yleisimpiä syitä hakeutua kiropraktikon vastaanotolle on välilevyn pullistumat, hermopinteet, fasettilukot, puutumiset ja erityyppiset päänsäryt. Osaavan ammattilaisen avulla monista ongelmista voidaan selvitä pysyvästi, ilman voimakkaita lääkkeitä.

Psykologia ja psyykkinen valmennus

Psykologinen elintapavalmennus tukee usein ratkaisevalla tavalla painonhallinnan ja liikkumisen aloittamisen tai ylläpidon haasteissa. Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille.​

Hieronta

Hieronta voi olla klassista urheiluhierontaa, jolla pyritään avaamaan rasittuneita lihaksia ja lihaskalvoja tai esim. triggerpistehierontaa, jossa pyritään painalluksella vapauttamaan rasituksesta lihakseen syntynyt kipeä piste, joka saattaa säteillä kipua kauaskin.

Naprapatia

Naprapaatti hoitaa selkärangasta hermotuksen kautta heijastuvia kiputiloja sekä eriasteisia raajanivelten toimintarajoituksia ja kiputiloja kuten olkapään tai lonkan alueen vaivoja. Tarkkaile itseäsi ja reagoi ajoissa, niin vältät paljon turhaa harmia.

Ravitsemusterapia

Ravitsemusterapian avulla hoidetaan ravitsemukseen liittyviä pulmia ja ennaltaehkäistään niitä sekä edistetään asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia. Ravitsemusterapeutilta saat apua esimerkiksi suorituskykyä ja palautumista tukevan ravitsemuksen toteuttamiseen.

Sähköinen ajanvaraus

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 85% käyntihinnasta. Saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme puolet käyntihinnasta (poislukien sairastapaukset).

020 7699 060

Vastaanottomme avoinna ma-pe 8-19

Info@hyve.fi