Liikuntakeskuksen henkilökunta

Me haluamme luoda inspiroivan ympäristön ja yhteisön, josta löydät vaivatta rakennusaineet itsesi näköiseen, kestävään hyvinvointiin. Me haluamme kulkea kanssasi, neuvoa ja ohjata sinua eteenpäin.

Pasi Keskumäki

Valmentaja
Pasi on kartuttanut jo parisenkymmentä vuotta kokemusta monipuolisissa valmennus- ja asiantuntijatehtävissä. Tälle pätkälle mahtuu melkoinen joukko tavallisia kuntoilijoita, huippu-urheilijioita maajoukkuetason golfareista SM-liigakiekkoilijoihin sekä monen suomalaisen yrityksen työhyvinvointiasiat ja kuntokeskuksen valmennusohjelmat. Tämä mies on kiistämättä yksi syy miksi Hyve nyt syntyy ja miksi se myös toimii. Oksat pois kunnes käsissä on vain punainen lanka ja edessä selkeä tie. Tämä mentaliteetti on Hyveen selkäranka; Trendit tulevat ja menevät, mutta ihmisten tavoitteet pysyvät samoina. Sitä tehdään mikä toimii ja tuntuu hyvältä ja tämä on jokaisen kohdalla eri asia. Joka Pasin tuntee, tietää että kuntoilu voi olla innostavaa. Tavoitteet mielessä, askelmerkit kirkkaina, hiki hatussa ja pilke silmäkulmassa pääsee pitkälle – ainakin tämän kapellimestarin nuoteilla!

Mikael Mäkelä

Valmentaja
Mikael on positiivisella ja rennolla asenteella varustettu valmentaja, jonka erityisalaan kuuluvat muun muassa kuntosaliharjoittelun erilaiset muodot. Liikunnanohjaajan ammattikorkeakouluopinnot ovat antaneet Mikaelille laajan ja monipuolisen osaamisen liikunta-alasta ja sen eri muodoista. Kaipasitpa sitten vinkkejä kuntosaliharjoittelusi optimoimiseen, ruokavalion kuntoon saamiseen tai vaikka liikunnallisen elämäntavan saavuttamiseen, Mikael osaa varmasti auttaa sinua. Mikaelin vahvuuksia valmentajana ovat laajan tietotaidon lisäksi monipuoliset, perustellut harjoitusmetodit. Erityisesti hän on perehtynyt voima- ja lihaskasvua tukevaan harjoitteluun. Osaamista löytyy kuitenkin myös aloittelevan kuntoilijan tai vaikka painonpudottajan auttamiseen yhtä lailla. Mikael on valmentajana helposti lähestyttävä, mutta sopivan vaativa. Vapaa-ajallaan Mikaeliin saattaa törmätä frisbeegolf-radalla ja hän onkin perehtynyt myös frisbeegolfia tukevaan fysiikkaharjoitteluun. Frisbeegolfradan lisäksi kuntosali on paikka, josta Mikaelin löytää usein.

Janette Latva-Valkama

Valmentaja
Janette on motivoiva ja innostava valmentaja, joka ohjaa asiakkaita kohti tuloksia hyvällä fiiliksellä. Liikunta- ja hyvinvointialalle Janette on kouluttautunut monipuolisesti ja taustaltaan hän on diplomi-insnööri. Liittyivät tavoitteesi sitten energisempään arkeen, kuntosaliharjoittelun optimointiin, painonhallintaan tai lihasmassan kasvatukseen osaa Janette auttaa. Hyvinvoiva mieli ja keho ovat erottamaton kokonaisuus ja Janette ohjaa löytämään tasapainon työhön, lepoon, liikkumiseen ja ravintoon. Vaativien töiden, opintojen ja perhe-elämän pyörittämisen myötä kahden lapsen äiti tietää liikunnan olevan olennainen osa hyvinvoinnin palettia. Vapaa ajallaan tämä energiapakkaus viihtyy salilla ja lenkkipolulla, syttyy hapokkaista intervalleista ja rauhoittuu joogan avulla. Satunnaisia lajeja perheen innostamana ovat mm. maastopyöräily ja kiipeily. Ennen kaikkea kuntoilun pitää olla innostavaa ja treeneistä pitää nauttia!

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä