Liikuntakeskuksen henkilökunta

Me haluamme luoda inspiroivan ympäristön ja yhteisön, josta löydät vaivatta rakennusaineet itsesi näköiseen, kestävään hyvinvointiin. Me haluamme kulkea kanssasi, neuvoa ja ohjata sinua eteenpäin.

Pasi Keskumäki

Valmentaja

Pasi on kartuttanut kokemusta monipuolisissa valmennus- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuoden ajan.

Valmennusuralle mahtuu melkoinen joukko niin tavallisia kuntoilijoita aloittelijoista tavoitteellisiin kuntoilijoihin kuin huippu-urheilijioitakin. Lisäksi kuntoon on laitettu monen yrityksen työhyvinvointiasiat ja kuntokeskusten valmennusohjelmat – yritysten johtoryhmävalmennuksia unohtamatta.

Urheilumaailmasta tuttuja fysiikkavalmennettavia ovat mm. golfin European Tour -voittaja Sami Välimäki ja KHL-kiekkoilija Jyrki Jokipakka.

Oksat pois kunnes käsissä on vain punainen lanka ja edessä selkeä tie. Tämä mentaliteetti on Pasin valmennusideologian selkäranka; Trendit tulevat ja menevät, mutta ihmisten tavoitteet pysyvät samoina.

Sitä tehdään mikä toimii ja tuntuu hyvältä ja tämä on jokaisen kohdalla aina hieman eri asia. Joka Pasin tuntee, tietää että kuntoilu voi olla innostavaa. Tavoitteet mielessä, askelmerkit kirkkaina, hiki hatussa ja pilke silmäkulmassa pääsee pitkälle!

Mikael Mäkelä

Valmentaja
Mikael on positiivisella ja rennolla asenteella varustettu valmentaja, jonka erityisalaan kuuluvat muun muassa kuntosaliharjoittelun erilaiset muodot. Liikunnanohjaajan ammattikorkeakouluopinnot ovat antaneet Mikaelille laajan ja monipuolisen osaamisen liikunta-alasta ja sen eri muodoista. Kaipasitpa sitten vinkkejä kuntosaliharjoittelusi optimoimiseen, ruokavalion kuntoon saamiseen tai vaikka liikunnallisen elämäntavan saavuttamiseen, Mikael osaa varmasti auttaa sinua. Mikaelin vahvuuksia valmentajana ovat laajan tietotaidon lisäksi monipuoliset, perustellut harjoitusmetodit. Erityisesti hän on perehtynyt voima- ja lihaskasvua tukevaan harjoitteluun. Osaamista löytyy kuitenkin myös aloittelevan kuntoilijan tai vaikka painonpudottajan auttamiseen yhtä lailla. Mikael on valmentajana helposti lähestyttävä, mutta sopivan vaativa. Vapaa-ajallaan Mikaeliin saattaa törmätä frisbeegolf-radalla ja hän onkin perehtynyt myös frisbeegolfia tukevaan fysiikkaharjoitteluun. Frisbeegolfradan lisäksi kuntosali on paikka, josta Mikaelin löytää usein.
jere

Jere Koskela

Valmentaja

Olen Jere Koskela, Varalan urheiluopistosta valmistunut personal trainer.

Olen intohimoinen urheilija sekä jääkiekkotuomari. Raitapaita päällä olen viihtynyt jo 17 vuotta, joista viimeiset kuusi vuotta Liigassa. Tiedän omakohtaisesti mitä on asettaa tavoitteita, tehdä töitä niiden eteen ja saavuttaa ne. Olen saanut omalla urallani paljon ammattilaisten apua matkalla kohti omia tavoitteita ja haluankin nyt vuorostani auttaa muita saavuttamaan heidän tavoitteensa ja kenties jopa unelmansa. Kesäisin parasta on mielestäni kuumat kesäpäivät ja luvattoman pitkät juoksulenkit. Kestävyysurheilu avasikin minulle kesällä 2021 mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä, jolloin juoksin ensimmäisen ultramatkani 100km, jolla keräsin varoja lasten- ja nuortentyöhön.

Valmentajana olen vaativa ja jämäkkä, mutta kuitenkin kannustava. Koen olevani myös helposti lähestyttävä, joten valmennuksessani ei tarvitse todellakaan jännittää. Ihmisiähän tässä ollaan. Tykkään haasteista ja niiden selvittämisestä ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Haluan että asiakkaanani sinä koet oivaltamisen- ja liikunnaniloa, ja saavutat tavoitteesi. Pyrin aina saamaan asiakkaasta käyttöön kaiken mahdollisen potentiaalin, myös sen, jota hän ei tiennyt itsessään olevan. Valmentajana haluan asiakkaan saavuttavan pysyviä tuloksia laadukkaalla ja monipuolisella valmentamisella, ja juuri asiakkaan tarpeet ja tavoitteet yksilöllisesti huomioiden. Olipa tavoitteesi sitten parantaa ruokailutottumuksia, hallita painoa, kehittää voimaa ja lihasmassaa tai vaikkapa parantaa kestävyyskuntoa, niin autan sinua mielelläni.

Tero neliö

Tero Koponen

Valmentaja

Olen Tero Koponen, entinen ammattijääkiekkoilija, nykyinen ammattivalmentaja sekä Fustra-ohjaaja. Valmistuin Varalasta kesällä 2017 ammattivalmentajaksi ja Fustra-ohjaajaksi syksyllä 2020. Pelasin ammatikseni jääkiekkoa 12 vuotta. Oma urani päättyi loukkaantumisiin ja nyt haluan varmistaa, että juuri Sinä saat treenata ja kuntoilla turvallisesti sekä tehokkaasti ilman vaivoja. Tykkään oppia uutta ja auttaa Sinua löytämään Sinulle sopivin tapa treenata. Se, mitä tehdään, tehdään tehokkaasti ja laadukkaasti treenaamisesta nauttien. Tervetuloa kehittymään kanssani.

elisa

Elisa Suominen

Valmentaja

Olen Elisa Suominen, valmistunut Varalasta liikuntaneuvojaksi sekä personal traineriksi vuonna 2020. Lisäksi olen perehtynyt äitiysliikuntaan, ja päässyt omakohtaisesti kokemaan synnytyksestä palautumisen kahden lapsen myötä.

 

Ohjauksia olen tehnyt vuodesta 2019 asti sekä yksilöille, pariskunnille sekä ryhmille, lastenliikunnasta seniorijumppaan. Pidän erityisesti pienryhmien ohjauksesta, sillä treeniporukoissani vallitsee mahtava energia, sarkastinen huumori ja tekemisen meininki. Asiakkailtani olen saanut paljon positiivista palautetta siitä, kuinka energiani säteilee ympärille, kuinka osaan huomioida erityistarpeet ja miten monipuolisia ja hauskoja treenejä ohjaan. Suurin tavoitteeni ohjaajana on saada asiakkaat innostumaan aidosti liikunnasta ja antaa onnistumisen kokemuksia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salla Halme

Valmentaja

Olen Salla Halme, Varalan urheiluopistossa kouluttautunut Personal Trainer ja ryhmävalmentaja.

Haluan auttaa sinua matkallasi kohti energisempää elämää. Oli tavoitteenasi sitten voimatasojen kehittäminen, terveellisempi syöminen, arkiaktiivisuuden parantaminen tai liikkuvuuden lisääminen, löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat tavat treenin, ravinnon, levon ja palautumisen suhteen. 

Valmentajana olen lempeän jämäkkä sekä kannustava. Etenemme valmennuksessa askel kerrallaan, jolloin hyvinvointiasi tukevista muutoksista saadaan pysyviä. Vahvuuksiani ovat käytännönläheisyys ja rauhallisuus. Ajattelen liikuntaa ja hyvinvointia asioina, jotka on syytä ottaa tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

Valmennuksen ei tarvitse rajoittua kuntosaliharjoitteluun. Tapaamiskerroilla voimme esimerkiksi lähteä lenkkipolulle tai treenata ulkona portaissa, mikäli se tukee tavoitettasi ja mieltymyksiäsi paremmin. Tärkeintä on, että tekeminen on inspiroivaa ja että nautit matkasta kohti aktiivisempaa elämää!

Hyve_heinäkuu_2024-730

Miika Martiskainen

Valmentaja

Olen Miika, entinen kilpakiekkoilija ja nykyisin toimin fysiikkavalmentajana. Valmennus- ja testausopin maisterin tutkinnon olen hakenut Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä. Olen päässyt soveltamaan liikuntafysiologian ja biomekaniikan tutkimustietoa ja teoriaa käytännön valmentamiseen ja kuntotestaamiseen jo vuosien ajan eri tasoisten ja eri ikäisten valmennettavien kanssa, aina lapsista aikuisiin.

Kannan aina mukana Karjalaista lupsakkuutta, mutta kilpaurheilupuolelta valmentajuuteeni on tarttunut myös vaatimustasoa ja jämäkkyyttä, joita pyrin aina pitämään tasapainossa. Tykkään operoida tiimissä ja valmentaa sekä pieniä että isoja ryhmiä. Yksilövalmentamisessa pidän erityisesti siitä, että valmennettavan kanssa pääsee muodostamaan vieläkin vahvemman vuorovaikutussuhteen. Luotan valmentajana paljon perustekemiseen, jonka ympärille rakennetaan hienommat yksityiskohdat aina tavoitteisiin, harjoitustaustaan ja lähtökohtiin sopivaksi. Aina ensin laitetaan suoritustekniikat ja tekemisen laatu kuntoon, ja sitten lähdetään rakentamaan suorituskykyä systemaattisemmin. 

Kattavan koulutuksen vuoksi pystyn valmentamaan sinua laadukkaasti, oli kyseessä mikä tahansa ominaisuus aina voimasta kestävyyteen. Lähden mielelläni valmentamaan myös kuntosalin ulkopuolelle eri ympäristöihin. Olit sitten kuntoilija, tiettyyn lajiin lisää fyysistä suorituskykyä hakeva harrastaja tai kilpaurheilija, löydämme varmasti optimaalisen tavan harjoitella. Fysiikkavalmennuksen suola on juuri se, että hyviin tuloksiin on usein monta polkua. Koulutuksen ja kokemuksen myötä pystyn tekemään kattavasti ja laadukkaasti myös suorituskykytestausta, analyysia ja seurantaa, joita tykkään pitää aina harjoittelun tukena. Palan halusta auttaa urheilijoita ja kuntoilijoita saavuttamaan omat tavoitteensa sekä pitämään hauskaa liikkumisen ohessa – positiivinen irvistys kasvoilla!

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä