Ida uusi neliö

Liikuntakeskuksen henkilökunta

Me haluamme luoda inspiroivan ympäristön ja yhteisön, josta löydät vaivatta rakennusaineet itsesi näköiseen, kestävään hyvinvointiin. Me haluamme kulkea kanssasi, neuvoa ja ohjata sinua eteenpäin.

Pasi Keskumäki

Valmentaja

Pasi on kartuttanut kokemusta monipuolisissa valmennus- ja asiantuntijatehtävissä yli 20 vuoden ajan.

Valmennusuralle mahtuu melkoinen joukko niin tavallisia kuntoilijoita aloittelijoista tavoitteellisiin kuntoilijoihin kuin huippu-urheilijioitakin. Lisäksi kuntoon on laitettu monen yrityksen työhyvinvointiasiat ja kuntokeskusten valmennusohjelmat – yritysten johtoryhmävalmennuksia unohtamatta.

Urheilumaailmasta tuttuja fysiikkavalmennettavia ovat mm. golfin European Tour -voittaja Sami Välimäki ja KHL-kiekkoilija Jyrki Jokipakka.

Oksat pois kunnes käsissä on vain punainen lanka ja edessä selkeä tie. Tämä mentaliteetti on Pasin valmennusideologian selkäranka; Trendit tulevat ja menevät, mutta ihmisten tavoitteet pysyvät samoina.

Sitä tehdään mikä toimii ja tuntuu hyvältä ja tämä on jokaisen kohdalla aina hieman eri asia. Joka Pasin tuntee, tietää että kuntoilu voi olla innostavaa. Tavoitteet mielessä, askelmerkit kirkkaina, hiki hatussa ja pilke silmäkulmassa pääsee pitkälle!

Mikael Mäkelä

Valmentaja
Mikael on positiivisella ja rennolla asenteella varustettu valmentaja, jonka erityisalaan kuuluvat muun muassa kuntosaliharjoittelun erilaiset muodot. Liikunnanohjaajan ammattikorkeakouluopinnot ovat antaneet Mikaelille laajan ja monipuolisen osaamisen liikunta-alasta ja sen eri muodoista. Kaipasitpa sitten vinkkejä kuntosaliharjoittelusi optimoimiseen, ruokavalion kuntoon saamiseen tai vaikka liikunnallisen elämäntavan saavuttamiseen, Mikael osaa varmasti auttaa sinua. Mikaelin vahvuuksia valmentajana ovat laajan tietotaidon lisäksi monipuoliset, perustellut harjoitusmetodit. Erityisesti hän on perehtynyt voima- ja lihaskasvua tukevaan harjoitteluun. Osaamista löytyy kuitenkin myös aloittelevan kuntoilijan tai vaikka painonpudottajan auttamiseen yhtä lailla. Mikael on valmentajana helposti lähestyttävä, mutta sopivan vaativa. Vapaa-ajallaan Mikaeliin saattaa törmätä frisbeegolf-radalla ja hän onkin perehtynyt myös frisbeegolfia tukevaan fysiikkaharjoitteluun. Frisbeegolfradan lisäksi kuntosali on paikka, josta Mikaelin löytää usein.

Janette Latva-Valkama

Valmentaja
Janette on motivoiva ja innostava valmentaja, joka ohjaa asiakkaita kohti tuloksia hyvällä fiiliksellä. Liikunta- ja hyvinvointialalle Janette on kouluttautunut monipuolisesti ja taustaltaan hän on diplomi-insnööri. Liittyivät tavoitteesi sitten energisempään arkeen, kuntosaliharjoittelun optimointiin, painonhallintaan tai lihasmassan kasvatukseen osaa Janette auttaa. Hyvinvoiva mieli ja keho ovat erottamaton kokonaisuus ja Janette ohjaa löytämään tasapainon työhön, lepoon, liikkumiseen ja ravintoon. Vaativien töiden, opintojen ja perhe-elämän pyörittämisen myötä kahden lapsen äiti tietää liikunnan olevan olennainen osa hyvinvoinnin palettia. Vapaa ajallaan tämä energiapakkaus viihtyy salilla ja lenkkipolulla, syttyy hapokkaista intervalleista ja rauhoittuu joogan avulla. Satunnaisia lajeja perheen innostamana ovat mm. maastopyöräily ja kiipeily. Ennen kaikkea kuntoilun pitää olla innostavaa ja treeneistä pitää nauttia!
Tero neliö

Tero Koponen

Valmentaja

Olen Tero Koponen, entinen ammattijääkiekkoilija, nykyinen ammattivalmentaja sekä Fustra-ohjaaja. Valmistuin Varalasta kesällä 2017 ammattivalmentajaksi ja Fustra-ohjaajaksi syksyllä 2020. Pelasin ammatikseni jääkiekkoa 12 vuotta. Oma urani päättyi loukkaantumisiin ja nyt haluan varmistaa, että juuri Sinä saat treenata ja kuntoilla turvallisesti sekä tehokkaasti ilman vaivoja. Tykkään oppia uutta ja auttaa Sinua löytämään Sinulle sopivin tapa treenata. Se, mitä tehdään, tehdään tehokkaasti ja laadukkaasti treenaamisesta nauttien. Tervetuloa kehittymään kanssani.

Ida uusi neliö

Ida Tanskanen

Valmentaja

Olen Ida Tanskanen. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja sekä personal trainer. 

Valmentajana olen kannustava ja positiivinen. Peruselementit työssäni ovat yksilöllisyys sekä asiakaslähtöisyys. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen kuntosaliharjoittelu. Ohjaan yksilöitä, duoja sekä pienryhmiä.

Oli tavoitteesi painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai energisempi arki, räätälöidään ohjelma juuri sinulle!

heidineliö

Heidi Ilomäki

Valmentaja

Heidi on energinen, kannustava ja määrätietoinen valmentaja, joka on aidosti sitoutunut työhönsä ja valmennettaviinsa. Hän on aidosti iloinen asiakkaidensa onnistumisista ja haluaa hakea kaikki näkökulmat ymmärtääkseen parhaalla mahdollisella tavalla valmennettaviaan. Hän pyrkii saamaan asiakkaat ajattelemaan itsestään positiivisesti ja näin voimaannuttamaan heitä. Heidi on erikoistunut naisten valmennukseen sekä lantionpohjanlihasten ja vatsalihasten erkauman häiriötilojen tunnistamiseen ja kuntoutukseen. Hän on myös sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja. Heidin suuri missio on valmennuksessa huomioida niin naisten kuin miestenkin elämänkaareen kuuluvat eri vaiheet. Asiakkaiksi ovat tervetulleita kaikenikäiset sukupuoleen katsomatta, kuntourheilijoista tavoitteellisemmin treenaaviin. Heidi on aina harrastanut monipuolisesti liikuntaa – viimeiset vuodet hän on lenkkeilyn ja kehonhuollon lisäksi kilpaillut bodyfitneksen master-sarjassa. 

jere

Jere Koskela

Valmentaja

Olen Jere Koskela, Varalan urheiluopistosta valmistunut personal trainer.

Olen intohimoinen urheilija sekä jääkiekkotuomari. Raitapaita päällä olen viihtynyt jo 17 vuotta, joista viimeiset kuusi vuotta Liigassa. Tiedän omakohtaisesti mitä on asettaa tavoitteita, tehdä töitä niiden eteen ja saavuttaa ne. Olen saanut omalla urallani paljon ammattilaisten apua matkalla kohti omia tavoitteita ja haluankin nyt vuorostani auttaa muita saavuttamaan heidän tavoitteensa ja kenties jopa unelmansa. Kesäisin parasta on mielestäni kuumat kesäpäivät ja luvattoman pitkät juoksulenkit. Kestävyysurheilu avasikin minulle kesällä 2021 mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä, jolloin juoksin ensimmäisen ultramatkani 100km, jolla keräsin varoja lasten- ja nuortentyöhön.

Valmentajana olen vaativa ja jämäkkä, mutta kuitenkin kannustava. Koen olevani myös helposti lähestyttävä, joten valmennuksessani ei tarvitse todellakaan jännittää. Ihmisiähän tässä ollaan. Tykkään haasteista ja niiden selvittämisestä ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Haluan että asiakkaanani sinä koet oivaltamisen- ja liikunnaniloa, ja saavutat tavoitteesi. Pyrin aina saamaan asiakkaasta käyttöön kaiken mahdollisen potentiaalin, myös sen, jota hän ei tiennyt itsessään olevan. Valmentajana haluan asiakkaan saavuttavan pysyviä tuloksia laadukkaalla ja monipuolisella valmentamisella, ja juuri asiakkaan tarpeet ja tavoitteet yksilöllisesti huomioiden. Olipa tavoitteesi sitten parantaa ruokailutottumuksia, hallita painoa, kehittää voimaa ja lihasmassaa tai vaikkapa parantaa kestävyyskuntoa, niin autan sinua mielelläni.

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä