Pienryhmävalmennus

Paranna kuntoa, kehitä voimatasojasi ja kiinteydy!

Jätä treeniesi suunnittelu valmentajille ja nauti kehittävistä, motivoivista ja tehokkaista treeneistä!

Haluatko varmuutta saliharjoitteluusi ja liiketekniikoihisi? Junnaavatko treeni ja tulokset paikallaan? Haluatko viedä treenisi seuraavalla tasolle, parantaa suorituskykyäsi ja saavuttaa toimivamman kehon treeniä ja arkea tukevin liikkuvuusharjoittein? Valmentajan opastuksella ja pienryhmän tuella saavutat hyvinvointiisi ja suorituskykyysi liittyvät tavoitteet turvallisemmin, tehokkaammin ja hauskemmin

Mikä pienryhmä sopii minulle parhaiten?

Pienryhmässä on mahdollisuus määritellä jokaiselle sopiva lähtötaso ja kehityksen mukainen eteneminen. Hyveellä tarjoamme pienryhmät sekä aloittelijalle että kokeneemmalle treenaajalle. Tahto tarjoaa kaikille helpon startin liikkumiseen ja Sisu haastaa kokeneemmankin treenaajan. Hyvenvoivaa elämänlaatua puolestaan sopii +45- tai +55-vuotiaille, kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoitteleville liikkujille. Pienryhmä yhdistää yksilöllisen valmennuksen ja ryhmässä treenaamisen edut: vertaistuen, motivaation ja edullisuuden! Tee treenaamisestasi selkeää ja kehittävää ilmoittautumalla mukaan!

Tahto

Onko liikunnan aloittaminen hankalaa? Lopahtaako motivaatio aina ensi-innostuksen jälkeen? Kaipaatko varmuutta saliharjoitteluusi ja liiketekniikoihisi?
Kenelle? 

Kuntosaliharjoittelu voi olla sinulle täysin uutta tai sinulla on jonkin verran kokemusta saliharjoittelusta.

Sisu

Junnaavatko treeni ja tulokset paikallaan? Haluatko viedä treenisi seuraavalla tasolle, parantaa suorituskykyäsi ja saavuttaa toimivamman kehon treeniä ja arkea tukevin liikkuvuusharjoittein?  
Kenelle?
Sinulla on jo taustaa saliharjoittelusta ja haluat oppia lisää kehittävästä treenistä.  

Tahto ja Sisu -valmennukset sopivat sinulle, jos haluat

  • parantaa jaksamista arjessa 
  • löytää liikunnan ilon ja aloittaa monipuolisen ja motivoivan harrastuksen  
  • saavuttaa toimivamman kehon ja parantaa suorituskykyäsi 
  • kiinteytyä  
  • saada lisää lihasta ja voimaa  Mitä Tahto ja Sisu -pienryhmävalmennukset sisältävät?

Pienryhmässä treenataan kaksi kertaa viikossa. Viikon ensimmäinen treeni keskittyy voimaan ja toisessa treenissä sekä hapenottokyky, että voimakestävyys paranevat.

Kokonaisuutena treenit on suunniteltu tukemaan toisiaan, jotta kuntosi, voimatasosi ja suorituskykysi parantuvat. Parasta on lisääntynyt energia ja taattu motivaatio liikkumiseen ryhmän, valmentajan ja omien tulostesi ansiosta! Lisäksi saat treeniä tukevan ruokavalion ja halutessasi ohjeet omatoimiseen harjoitteluun valmennuksen ohelle. Voit myös ottaa ilmaisen kehonkoostumusmittauksen valmennuksen alussa. Seurantamittauksen saa halutessaan alennettuun hintaan. Seurantamittaus suositellaan tehtäväksi 3-6 kk välein.

Kuka pienryhmän ohjaa?

Tahto ja Sisu -pienryhmävalmennukset ohjaavat Hyveen ammattivalmentajat Janette ja Mikael. Voit lukea heistä lisää täältä. 

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen info@hyve.fi tai mikael.makela@hyve.fi

Kerro samalla mihin ryhmään osallistut. Jos et ole varma sopiiko ryhmä juuri sinulle, ole rohkeasti yhteydessä! 

Ryhmä aloitetaan, kun osallistujia on vähintään 3. Yhteen ryhmään mahtuu enintään 6 henkilöä. Ryhmään voi tulla mukaan koska vain, jos tilaa on. Mikäli et löydä sopivaa aikaa tai sopiva ryhmä on täynnä, ole yhteydessä valmentajiin. Ryhmään sitoudutaan kuukaudeksi kerrallaan, mutta oman kehityksesi ja treenijatkumon kannalta minimisuositus on 3kk. Treenit on suunniteltu jatkuvaan kehitykseen ympäri vuoden.

Milloin?

Ryhmiä on tarjolla seuraavasti:

Tahto 1: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 6:30-7:30
Valmentajana: 

Tahto 2: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19

Valmentajana: 

Sisu 1: tiistaisin ja torstaisin klo 17-18 
Valmentajana: 

Sisu 2: maanantaisin ja torstaisin klo 19-20
Valmentajana: 

Valitsemasi pienryhmän hinta:

= 199€/kk!

Tahto & Sisu -valmennukset ovat jatkuvia ja niissä ei ole sitoutumista.  Käyttöoikeuden Hyveen kuntosalille voit halutessasi ostaa erikseen. Voit ostaa pienryhmän myös lahjaksi

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä