Paranna kuntoa, kehitä voimatasojasi ja kiinteydy!

Jätä treeniesi suunnittelu valmentajille ja nauti kehittävistä, motivoivista ja tehokkaista treeneistä!

Haluatko varmuutta saliharjoitteluusi ja liiketekniikoihisi? Junnaavatko treeni ja tulokset paikallaan? Haluatko viedä treenisi seuraavalla tasolle, parantaa suorituskykyäsi ja saavuttaa toimivamman kehon treeniä ja arkea tukevin liikkuvuusharjoittein? Valmentajan opastuksella ja pienryhmän tuella saavutat hyvinvointiisi ja suorituskykyysi liittyvät tavoitteet turvallisemmin, tehokkaammin ja hauskemmin

Mikä pienryhmä sopii minulle parhaiten?

Pienryhmässä on mahdollisuus määritellä jokaiselle sopiva lähtötaso ja kehityksen mukainen eteneminen. Hyveellä tarjoamme pienryhmät sekä aloittelijalle että kokeneemmalle treenaajalle. Tahto tarjoaa kaikille helpon startin liikkumiseen ja Sisu haastaa kokeneemmankin treenaajan. Hyvenvoivaa elämänlaatua puolestaan sopii +45- tai +55-vuotiaille, kokonaisvaltaista hyvinvointia tavoitteleville liikkujille. Pienryhmä yhdistää yksilöllisen valmennuksen ja ryhmässä treenaamisen edut: vertaistuen, motivaation ja edullisuuden! Tee treenaamisestasi selkeää ja kehittävää ilmoittautumalla mukaan!

Tahto

Onko liikunnan aloittaminen hankalaa? Lopahtaako motivaatio aina ensi-innostuksen jälkeen? Kaipaatko varmuutta saliharjoitteluusi ja liiketekniikoihisi?
Kenelle? 

Kuntosaliharjoittelu voi olla sinulle täysin uutta tai sinulla on jonkin verran kokemusta saliharjoittelusta.

Sisu

Junnaavatko treeni ja tulokset paikallaan? Haluatko viedä treenisi seuraavalla tasolle, parantaa suorituskykyäsi ja saavuttaa toimivamman kehon treeniä ja arkea tukevin liikkuvuusharjoittein?  
Kenelle?
Sinulla on jo taustaa saliharjoittelusta ja haluat oppia lisää kehittävästä treenistä.  

Tahto ja Sisu -valmennukset sopivat sinulle, jos haluat

  • parantaa jaksamista arjessa 
  • löytää liikunnan ilon ja aloittaa monipuolisen ja motivoivan harrastuksen  
  • saavuttaa toimivamman kehon ja parantaa suorituskykyäsi 
  • kiinteytyä  
  • saada lisää lihasta ja voimaa  Mitä Tahto ja Sisu -pienryhmävalmennukset sisältävät?

Pienryhmässä treenataan kaksi kertaa viikossa. Viikon ensimmäinen treeni keskittyy voimaan ja toisessa treenissä sekä hapenottokyky, että voimakestävyys paranevat.

Kokonaisuutena treenit on suunniteltu tukemaan toisiaan, jotta kuntosi, voimatasosi ja suorituskykysi parantuvat. Parasta on lisääntynyt energia ja taattu motivaatio liikkumiseen ryhmän, valmentajan ja omien tulostesi ansiosta! Lisäksi saat treeniä tukevan ruokavalion ja halutessasi ohjeet omatoimiseen harjoitteluun valmennuksen ohelle. Voit myös ottaa ilmaisen kehonkoostumusmittauksen valmennuksen alussa. Seurantamittauksen saa halutessaan alennettuun hintaan. Seurantamittaus suositellaan tehtäväksi 3-6 kk välein.

Kuka pienryhmän ohjaa?

Tahto ja Sisu -pienryhmävalmennukset ohjaavat Hyveen ammattivalmentajat Janette ja Mikael. Voit lukea heistä lisää täältä. 

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen janette.latvavalkama@hyve.fi tai mikael.makela@hyve.fi

Kerro samalla mihin ryhmään osallistut. Jos et ole varma sopiiko ryhmä juuri sinulle, ole rohkeasti yhteydessä! 

Ryhmä aloitetaan, kun osallistujia on vähintään 3. Yhteen ryhmään mahtuu enintään 6 henkilöä. Ryhmään voi tulla mukaan koska vain, jos tilaa on. Mikäli et löydä sopivaa aikaa tai sopiva ryhmä on täynnä, ole yhteydessä valmentajiin. Ryhmään sitoudutaan kuukaudeksi kerrallaan, mutta oman kehityksesi ja treenijatkumon kannalta minimisuositus on 3kk. Treenit on suunniteltu jatkuvaan kehitykseen ympäri vuoden.

Milloin?

Ryhmiä on tarjolla seuraavasti:

Tahto 1: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 6:30-7:30
Valmentajana: Mikael

Tahto 2: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19

Valmentajana: Janette

Sisu 1: tiistaisin ja torstaisin klo 17-18 
Valmentajana: Mikael

Sisu 2: maanantaisin ja torstaisin klo 19-20
Valmentajana: Janette

Hyvenvoivaa elämänlaatua +45 ja +55

Haluatko voida hyvin ja nauttia elämästä mahdollisimman hyvinvoivana ja jaksavana arjen ja elämänkaareen kuuluvista haasteista huolimatta?

Hyvenvoivaa elämänlaatua on pienryhmävalmennusta, joka tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyttä edistävien elämäntapojen pysyvyyteen ikääntymisen näkökulmasta. Suurin ja tärkein tavoite on hyvä elämänlaatu ja niin fyysinen kuin psyykkinenkin terveys – sekä sitä myöten mahdollisimman hyväkuntoisena eläköityminen.

+45 -ryhmä on nimensä mukaisesti suunnattu noin 45-vuotiaille ja +55-ryhmä yli 55-vuotiaille. Mikäli ilmoittautujia on ikäluokkien puolesta epätasaisesti, kootaan osallistujista yksi ryhmä. 

Kenelle Hyvenvoivaa elämänlaatua -valmennukset sopivat?

+45 ja +55 -pienryhmät sopivat kaikenkuntoisille henkilöille, riippumatta terveystilanteesta tai aiemmasta liikuntataustasta. Ryhmien sisältö räätälöidään palvelemaan juuri osallistujien tarpeita mahdollisimman kattavasti taustatietokartoituksen avulla. Samoja tavoitteita kohti pienryhmässä yksilönä mutta yhdessä, kaikki ovat yhtä tärkeitä ja kaikkia tuetaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Jokaisen elämänkaareen kuuluvat fyysiset, hormonaaliset ja sosiaaliset muutokset. Nämä tuovat haasteita jaksamiseen niin arjessa kuin työelämässäkin, jossa ollaan mukana entistä pidempään. +45 ja +55-valmennuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti näihin seikkoihin. Mennään rohkeasti ja tavoitteellisesti eteenpäin, jokaisen omat mahdollisuudet ja resurssit huomioiden.

Mitä Hyvenvoivaa elämänlaatua -valmennukset sisältävät?

Pienryhmät totetutetaan 4-6 hlön ryhmissä. Yhden valmennusjakson pituus on 4 kuukautta ja jokaisen jakson päämääränä on vakiinnuttaa terveyttä tukevat elämäntavat luontaaiseksi osaksi elämää.

  • kokoontuminen 2x viikossa, ajankohdat sovitaan ryhmäkohtaisesti
  • teemoina vaihtelevasti monipuolista lihaskuntoharjoittelua, kestävyysharjoittelua, kehonhuollollista ja liikkuvuutta parantavaa harjoittelua
  • valmennukseen kuuluu yhteinen viikko-ohjelma sekä  ravitsemusneuvontaa
  • haetaan keinoja edistää unen ja levon laatua sekä kokonaisvaltaista  palautumista
  • valmentajan ja ryhmän tuki

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen heidi@heidiilomaki.fi

Voit myös laittaa viestiä mikäli olet kiinnostunut ryhmään tulemisesta, mutta jokin vielä mietityttää tai olet epävarma. Suunnitellaan sinulle yhdessä paras ratkaisu! 

Jotta ryhmä toteutuu, on mukana oltava vähintään 4 henkilöä.

Milloin?

Seuraava Hyvenvoivaa elämänlaatua -ryhmä starttaa joka kuukausi (tapaamisten ajankohdat sovitaan ryhmäläisten aikataulujen mukaan).

Kuka pienryhmän ohjaa?

Ohjaajana toimii sertifioitu personal trainer ja koulutettu valmentaja Heidi Ilomäki. Voit lukea lisää Heidistä täältä.

Valitsemasi pienryhmän hinta:

= 199€/kk!

Tahto & Sisu -valmennukset ovat jatkuvia ja niissä ei ole sitoutumista. Hyvenvoivaa elämänlaatua -valmennus on 4 kk kokonaisuus. Käyttöoikeuden Hyveen kuntosalille voit halutessasi ostaa erikseen. Voit ostaa pienryhmän myös lahjaksi

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä