Personal Trainer apunasi

Henkilökohtaisen kuntovalmennuksen ammattilaisen kanssa rakennetaan juuri sinulle sopivaksi suunniteltu harjoitteluohjelma, johon kuuluu aina sovittu määrä henkilökohtaista valmennusta sekä omatoimista tekemistä ja joka myös elää ja kehittyy sinun mukanasi. Personal Trainerin eli henkilökohtaisen valmentajan voi palkata kuka tahansa, joka kaipaa kannustusta liikkumiseen.

Henkilökohtainen valmennus on panostus huomiseen

Hyveen valmentajat ovat pitkän kokemuksen omaavia liikunta-alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan juuri sinua kohti omia tavoitteitasi. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi turvallisia, monipuolisia ja tehokkaita. Mikäli aikasi on rajallinen ja haluat saada panostuksellesi vastinetta, ovat Hyveen valmentajat juuri sinua varten.

Hyveen valmentajien avulla voit nauttia turvallisesti liikunnasta, hakea uutta inspiraatiota harjoitteluun sekä parantaa hyvinvointia aktiivisen ja liikunnallisen elämän kautta. Hyvä ja tehokas alku treenaamisessa johtaa useimmiten siihen, että harjoittelemisesta tulee jatkossakin säännöllistä.

Kun tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen, kuntoutukseen, työkykyisyyden tai suorituskyvyn parantamiseen voit ottaa avuksesi HYVE Personal Trainerin. Oli tavoitteesi mikä tahansa valmentajamme auttavat sinua kohti tavoitteitasi yhteisten harjoituskertojen kautta.

Ensimmäisellä PT-harjoituskerralla valmentajamme tekee ensisilmäyksen tämän hetken tekemisen tasoon ja saa käsityksen asiakkaan tämän hetken tilanteesta. Tähän vaikuttavat liikuntahistoriasi, ikäsi ja mahdolliset vammat ja tietenkin omat tavoitteesi, jotka kirkastamme ammattimaisella otteella. Personal Trainer auttaa sinua yhteisharjoittelun kautta pääsemään kohti tarpeitasi ja tavoitteitasi liikunnan, ravitsemuksen, unen, levon ja palautumisen sekä arjen kuormituksen suhteen. Harjoituskerta pitää sisällään treenin Personal Trainerin kanssa aina monipuolisista alkulämmittelyistä itse harjoitukseen ja loppuverryttelyyn. Personal Trainer on mukanasi koko harjoituskerran ajan ja valvoo harjoituksen kokonaiskuormitusta, turvallisuutta sekä tärkeimpänä opettaa tekemään harjoitteet liiketeknisesti oikein sekä mahdollistaa jaksamaan tehokkaimmat harjoitukset loppuun saakka.

Personal Trainerin kanssa nopeammin tuloksia

Parhaimpana motivaattorina liikuntaharrastuksen jatkumiselle toimii se, kun huomaat terveytesi ja voimiesi kasvavan, kestävyytesi ja kuntosi kohentuvan tai painosi tippuvan säännöllisten treenien seurauksena. Personal Trainerin kanssa yhdessä harjoittelevat saavuttavat aina tuloksia nopeammin ja varmemmin kuin yksin harjoittelevat. Kun Personal Training -harjoituskerta on sovittuna kalenterissasi, lähdet kuntoilemaan, vaikka kyseisenä päivänä sinua vähän laiskottaisikin.

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Täytä yhteydenottolomake ja valmentajamme on sinuun yhteydessä!

Liikuntakeskuksen henkilökunta

Pasi Keskumäki

Valmentaja

Pasi on kartuttanut jo parisenkymmentä vuotta kokemusta monipuolisissa valmennus- ja asiantuntijatehtävissä. Tälle pätkälle mahtuu melkoinen joukko tavallisia kuntoilijoita, huippu-urheilijioita maajoukkuetason golfareista SM-liigakiekkoilijoihin sekä monen suomalaisen yrityksen työhyvinvointiasiat ja kuntokeskuksen valmennusohjelmat. Tämä mies on kiistämättä yksi syy miksi Hyve nyt syntyy ja miksi se myös toimii. Oksat pois kunnes käsissä on vain punainen lanka ja edessä selkeä tie. Tämä mentaliteetti on Hyveen selkäranka; Trendit tulevat ja menevät, mutta ihmisten tavoitteet pysyvät samoina. Sitä tehdään mikä toimii ja tuntuu hyvältä ja tämä on jokaisen kohdalla eri asia. Joka Pasin tuntee, tietää että kuntoilu voi olla innostavaa. Tavoitteet mielessä, askelmerkit kirkkaina, hiki hatussa ja pilke silmäkulmassa pääsee pitkälle – ainakin tämän kapellimestarin nuoteilla!

Tero Koponen

Valmentaja

Olen Tero Koponen, entinen ammattijääkiekkoilija, nykyinen ammattivalmentaja sekä Fustra-ohjaaja. Valmistuin Varalasta kesällä 2017 ammattivalmentajaksi ja Fustra-ohjaajaksi syksyllä 2020. Pelasin ammatikseni jääkiekkoa 12 vuotta. Oma urani päättyi loukkaantumisiin ja nyt haluan varmistaa, että juuri Sinä saat treenata ja kuntoilla turvallisesti sekä tehokkaasti ilman vaivoja. Tykkään oppia uutta ja auttaa Sinua löytämään Sinulle sopivin tapa treenata. Se, mitä tehdään, tehdään tehokkaasti ja laadukkaasti treenaamisesta nauttien. Tervetuloa kehittymään kanssani.

Mikael Mäkelä

Valmentaja

Mikael on positiivisella ja rennolla asenteella varustettu valmentaja, jonka erityisalaan kuuluvat muun muassa kuntosaliharjoittelun erilaiset muodot. Liikunnanohjaajan ammattikorkeakouluopinnot ovat antaneet Mikaelille laajan ja monipuolisen osaamisen liikunta-alasta ja sen eri muodoista. Kaipasitpa sitten vinkkejä kuntosaliharjoittelusi optimoimiseen, ruokavalion kuntoon saamiseen tai vaikka liikunnallisen elämäntavan saavuttamiseen, Mikael osaa varmasti auttaa sinua. Mikaelin vahvuuksia valmentajana ovat laajan tietotaidon lisäksi monipuoliset, perustellut harjoitusmetodit. Erityisesti hän on perehtynyt voima- ja lihaskasvua tukevaan harjoitteluun. Osaamista löytyy kuitenkin myös aloittelevan kuntoilijan tai vaikka painonpudottajan auttamiseen yhtä lailla. Mikael on valmentajana helposti lähestyttävä, mutta sopivan vaativa. Vapaa-ajallaan Mikaeliin saattaa törmätä frisbeegolf-radalla ja hän onkin perehtynyt myös frisbeegolfia tukevaan fysiikkaharjoitteluun. Frisbeegolfradan lisäksi kuntosali on paikka, josta Mikaelin löytää usein.

Ida Tanskanen

Valmentaja

Olen Ida Tanskanen. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja sekä personal trainer. 

Valmentajana olen kannustava ja positiivinen. Peruselementit työssäni ovat yksilöllisyys sekä asiakaslähtöisyys. Vahvuuksiini kuuluu monipuolinen kuntosaliharjoittelu. Ohjaan yksilöitä, duoja sekä pienryhmiä.

Oli tavoitteesi painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai energisempi arki, räätälöidään ohjelma juuri sinulle!

Jere Koskela

Valmentaja

Olen Jere Koskela, Varalan urheiluopistosta valmistunut personal trainer.

Olen intohimoinen urheilija sekä jääkiekkotuomari. Raitapaita päällä olen viihtynyt jo 17 vuotta, joista viimeiset kuusi vuotta Liigassa. Tiedän omakohtaisesti mitä on asettaa tavoitteita, tehdä töitä niiden eteen ja saavuttaa ne. Olen saanut omalla urallani paljon ammattilaisten apua matkalla kohti omia tavoitteita ja haluankin nyt vuorostani auttaa muita saavuttamaan heidän tavoitteensa ja kenties jopa unelmansa. Kesäisin parasta on mielestäni kuumat kesäpäivät ja luvattoman pitkät juoksulenkit. Kestävyysurheilu avasikin minulle kesällä 2021 mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä, jolloin juoksin ensimmäisen ultramatkani 100km, jolla keräsin varoja lasten- ja nuortentyöhön.

Valmentajana olen vaativa ja jämäkkä, mutta kuitenkin kannustava. Koen olevani myös helposti lähestyttävä, joten valmennuksessani ei tarvitse todellakaan jännittää. Ihmisiähän tässä ollaan. Tykkään haasteista ja niiden selvittämisestä ja pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Haluan että asiakkaanani sinä koet oivaltamisen- ja liikunnaniloa, ja saavutat tavoitteesi. Pyrin aina saamaan asiakkaasta käyttöön kaiken mahdollisen potentiaalin, myös sen, jota hän ei tiennyt itsessään olevan. Valmentajana haluan asiakkaan saavuttavan pysyviä tuloksia laadukkaalla ja monipuolisella valmentamisella, ja juuri asiakkaan tarpeet ja tavoitteet yksilöllisesti huomioiden. Olipa tavoitteesi sitten parantaa ruokailutottumuksia, hallita painoa, kehittää voimaa ja lihasmassaa tai vaikkapa parantaa kestävyyskuntoa, niin autan sinua mielelläni.

Salla Halme

Valmentaja

Olen Salla Halme, Varalan urheiluopistossa kouluttautunut Personal Trainer ja ryhmävalmentaja.

Haluan auttaa sinua matkallasi kohti energisempää elämää. Oli tavoitteenasi sitten voimatasojen kehittäminen, terveellisempi syöminen, arkiaktiivisuuden parantaminen tai liikkuvuuden lisääminen, löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat tavat treenin, ravinnon, levon ja palautumisen suhteen. 

Valmentajana olen lempeän jämäkkä sekä kannustava. Etenemme valmennuksessa askel kerrallaan, jolloin hyvinvointiasi tukevista muutoksista saadaan pysyviä. Vahvuuksiani ovat käytännönläheisyys ja rauhallisuus. Ajattelen liikuntaa ja hyvinvointia asioina, jotka on syytä ottaa tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

Valmennuksen ei tarvitse rajoittua kuntosaliharjoitteluun. Tapaamiskerroilla voimme esimerkiksi lähteä lenkkipolulle tai treenata ulkona portaissa, mikäli se tukee tavoitettasi ja mieltymyksiäsi paremmin. Tärkeintä on, että tekeminen on inspiroivaa ja että nautit matkasta kohti aktiivisempaa elämää!

Personal trainer hinnasto 2023

Henkilökohtainen valmennus 1krt
75 €/kerta

Kuntoile ammattilaisen ohjauksessa, opi tekniikat ja löydä rutiinisi.

Duo valmennus 2 henkilöä samalla kerralla yhteishintaan: 100€

 
Valmennuspaketti 1krt/kk
149 €/kk

Kesto minimissään 3/kk,

Sisältää:

1. Yksi tapaaminen kuukaudessa

2. Kuntotestaus 3kk:n välein

3. Ravitsemusneuvonta sekä henkilökohtainen ruokavalio

4. Henkilökohtainen päivittyvä harjoitusohjelma              sekä harjoituksen ohjelmointi

 

 

 

 
Valmennuspaketti 2krt/kk
239 € /kk

Kesto minimissään 3/kk,
Sisältää:
1. Kaksi tapaamista kuukaudessa
2. Kuntotestaus 3kk:n välein

3. Ravitsemusneuvonta sekä henkilökohtainen ruokavalio
4. Henkilökohtainen päivittyvä harjoitusohjelma sekä harjoituksen ohjelmointi/

Valmennuspaketti 4krt/kk

359 € /kk

Kesto minimissään 3/kk,
Sisältää:
1. Neljä tapaamista kuukaudessa
2. Kuntotestaus 3kk:n välein
3. Ravitsemusneuvonta sekä henkilökohtainen ruokavalio
4. Henkilökohtainen päivittyvä harjoitusohjelma sekä harjoituksen ohjelmoint

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä