Personal Trainer apunasi

Henkilökohtaisen kuntovalmennuksen ammattilaisen kanssa rakennetaan juuri sinulle sopivaksi suunniteltu harjoitteluohjelma, johon kuuluu aina sovittu määrä henkilökohtaista valmennusta sekä omatoimista tekemistä ja joka myös elää ja kehittyy sinun mukanasi. Personal Trainerin eli henkilökohtaisen valmentajan voi palkata kuka tahansa, joka kaipaa kannustusta liikkumiseen.

Henkilökohtainen valmennus vai ohjaaminen?

Tässä tullaan valmentamisen perusolemukseen ja ytimeen. Ero valmentamisen ja ohjaamisen välillä on yksi asia mikä erottaa Hyveen Personal Trainerit harrastelijoista. Valmennus ja valmentaminen ovat käsitteenä sellaisia, joihin kuuluu kokonaisvaltaisuus, yksilöllisyys, intensiivinen vuorovaikutus, innovatiivisuus, suunnitelmallisuus, pitkäjänteisyys, kyky soveltaa ja ennen kaikkea korkea laatu kaikessa toiminnassa. Valmentajan halu ja kyky heittäytyä valmennukseen on myös erittäin olennainen asia.

Hyveen valmentajat ovat pitkän kokemuksen omaavia liikunta-alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan juuri sinua kohti omia tavoitteitasi. Henkilökohtainen valmennus on panostus huomiseen. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi turvallisia, monipuolisia ja tehokkaita. Mikäli aikasi on rajallinen ja haluat saada panostuksellesi vastinetta niin Hyveen valmentajat ovat juuri sinua varten.

Hyveen valmentajien avulla voit nauttia turvallisesti liikunnasta, hakea uutta inspiraatiota harjoitteluun sekä parantaa hyvinvointia aktiivisen ja liikunnallisen elämän kautta. Hyvä ja tehokas alku treenaamisessa johtaa useimmiten siihen, että harjoittelemisesta tulee jatkossakin säännöllistä.

Kun tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen, kuntoutukseen, työkykyisyyden tai suorituskyvyn parantamiseen voit ottaa avuksesi HYVE Personal Trainerin. Oli tavoitteesi mikä tahansa valmentajamme auttavat sinua kohti tavoitteitasi yhteisten harjoituskertojen kautta.

Ensimmäisellä PT-harjoituskerralla valmentajamme tekee ensisilmäyksen tämän hetken tekemisen tasoon ja saa käsityksen asiakkaan tämän hetken tilanteesta. Tähän vaikuttavat liikuntahistoriasi, ikäsi ja mahdolliset vammat ja tietenkin omat tavoitteesi, jotka kirkastamme ammattimaisella otteella. Personal Trainer auttaa sinua yhteisharjoittelun kautta pääsemään kohti tarpeitasi ja tavoitteitasi liikunnan, ravitsemuksen, unen, levon ja palautumisen sekä arjen kuormituksen suhteen. Harjoituskerta pitää sisällään treenin Personal Trainerin kanssa aina monipuolisista alkulämmittelyistä itse harjoitukseen ja loppuverryttelyyn. Personal Trainer on mukanasi koko harjoituskerran ajan ja valvoo harjoituksen kokonaiskuormitusta, turvallisuutta sekä tärkeimpänä opettaa tekemään harjoitteet liiketeknisesti oikein sekä mahdollistaa jaksamaan tehokkaimmat harjoitukset loppuun saakka.

Personal Trainerin kanssa nopeammin tuloksia

Parhaimpana motivaattorina liikuntaharrastuksen jatkumiselle toimii se, kun huomaat terveytesi ja voimiesi kasvavan, kestävyytesi ja kuntosi kohentuvan tai painosi tippuvan säännöllisten treenien seurauksena. Personal Trainerin kanssa yhdessä harjoittelevat saavuttavat aina tuloksia nopeammin ja varmemmin kuin yksin harjoittelevat. Kun Personal Training -harjoituskerta on sovittuna kalenterissasi, lähdet kuntoilemaan, vaikka kyseisenä päivänä sinua vähän laiskottaisikin.

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Täytä yhteydenottolomake ja valmentajamme on sinuun yhteydessä!

Liikuntakeskuksen henkilökunta

Pasi Keskumäki

Valmentaja
Pasi on kartuttanut jo parisenkymmentä vuotta kokemusta monipuolisissa valmennus- ja asiantuntijatehtävissä. Tälle pätkälle mahtuu melkoinen joukko tavallisia kuntoilijoita, huippu-urheilijioita maajoukkuetason golfareista SM-liigakiekkoilijoihin sekä monen suomalaisen yrityksen työhyvinvointiasiat ja kuntokeskuksen valmennusohjelmat. Tämä mies on kiistämättä yksi syy miksi Hyve nyt syntyy ja miksi se myös toimii. Oksat pois kunnes käsissä on vain punainen lanka ja edessä selkeä tie. Tämä mentaliteetti on Hyveen selkäranka; Trendit tulevat ja menevät, mutta ihmisten tavoitteet pysyvät samoina. Sitä tehdään mikä toimii ja tuntuu hyvältä ja tämä on jokaisen kohdalla eri asia. Joka Pasin tuntee, tietää että kuntoilu voi olla innostavaa. Tavoitteet mielessä, askelmerkit kirkkaina, hiki hatussa ja pilke silmäkulmassa pääsee pitkälle – ainakin tämän kapellimestarin nuoteilla!

Mikael Mäkelä

Valmentaja
Mikael on positiivisella ja rennolla asenteella varustettu valmentaja, jonka erityisalaan kuuluvat muun muassa kuntosaliharjoittelun erilaiset muodot. Liikunnanohjaajan ammattikorkeakouluopinnot ovat antaneet Mikaelille laajan ja monipuolisen osaamisen liikunta-alasta ja sen eri muodoista. Kaipasitpa sitten vinkkejä kuntosaliharjoittelusi optimoimiseen, ruokavalion kuntoon saamiseen tai vaikka liikunnallisen elämäntavan saavuttamiseen, Mikael osaa varmasti auttaa sinua. Mikaelin vahvuuksia valmentajana ovat laajan tietotaidon lisäksi monipuoliset, perustellut harjoitusmetodit. Erityisesti hän on perehtynyt voima- ja lihaskasvua tukevaan harjoitteluun. Osaamista löytyy kuitenkin myös aloittelevan kuntoilijan tai vaikka painonpudottajan auttamiseen yhtä lailla. Mikael on valmentajana helposti lähestyttävä, mutta sopivan vaativa. Vapaa-ajallaan Mikaeliin saattaa törmätä frisbeegolf-radalla ja hän onkin perehtynyt myös frisbeegolfia tukevaan fysiikkaharjoitteluun. Frisbeegolfradan lisäksi kuntosali on paikka, josta Mikaelin löytää usein.

Janette Latva-Valkama

Valmentaja
Janette on motivoiva ja innostava valmentaja, joka ohjaa asiakkaita kohti tuloksia hyvällä fiiliksellä. Liikunta- ja hyvinvointialalle Janette on kouluttautunut monipuolisesti ja taustaltaan hän on diplomi-insnööri. Liittyivät tavoitteesi sitten energisempään arkeen, kuntosaliharjoittelun optimointiin, painonhallintaan tai lihasmassan kasvatukseen osaa Janette auttaa. Hyvinvoiva mieli ja keho ovat erottamaton kokonaisuus ja Janette ohjaa löytämään tasapainon työhön, lepoon, liikkumiseen ja ravintoon. Vaativien töiden, opintojen ja perhe-elämän pyörittämisen myötä kahden lapsen äiti tietää liikunnan olevan olennainen osa hyvinvoinnin palettia. Vapaa ajallaan tämä energiapakkaus viihtyy salilla ja lenkkipolulla, syttyy hapokkaista intervalleista ja rauhoittuu joogan avulla. Satunnaisia lajeja perheen innostamana ovat mm. maastopyöräily ja kiipeily. Ennen kaikkea kuntoilun pitää olla innostavaa ja treeneistä pitää nauttia!

Personal trainer hinnasto 2021

Henkilökohtainen valmennus Hyve jäsenille
75 €/kerta

Kuntoile ammattilaisen ohjauksessa, opi tekniikat ja löydä rutiinisi.

 
 
Henkilökohtainen valmennus + kertakäynti
89 €/kerta

Kuntoile ammattilaisen ohjauksessa, opi tekniikat ja löydä rutiinisi. Hinta sisältää kertakäyntihinnan kuntosalille.

Valmennuspaketti 1krt/kk
149 €/kk

Kesto minimissään 3/kk,

Sisältää:

1. Yksi tapaaminen kuukaudessa

2. Kuntotestaus 3kk:n välein

3. Ravitsemusneuvonta sekä henkilökohtainen ruokavalio

4. Henkilökohtainen päivittyvä harjoitusohjelma              sekä harjoituksen ohjelmointi

 

 

 

 
Valmennuspaketti 2krt/kk
239 € /kk

Kesto minimissään 3/kk,
Sisältää:
1. Kaksi tapaamista kuukaudessa
2. Kuntotestaus 3kk:n välein

3. Ravitsemusneuvonta sekä henkilökohtainen ruokavalio
4. Henkilökohtainen päivittyvä harjoitusohjelma sekä harjoituksen ohjelmointi/

Valmennuspaketti 4krt/kk

359 € /kk

Kesto minimissään 3/kk,
Sisältää:
1. Neljä tapaamista kuukaudessa
2. Kuntotestaus 3kk:n välein
3. Ravitsemusneuvonta sekä henkilökohtainen ruokavalio
4. Henkilökohtainen päivittyvä harjoitusohjelma sekä harjoituksen ohjelmoint

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä