Kattavat kuntotestaus­palvelut

Hyveellä teemme kokonaisvaltaisen kunnon ja kehontilan tutkimuksen, jonka valossa ammattilainen osaa ohjata sinut alkuun liikunta- tai kuntoiluharrastuksessasi. Näin minimoidaan loukkaantumisen riskit ja pääset heti tähtäämään kohti tavoitteitasi mahdollisimman tehokkaasti.

Tervetuloa nauttimaan muutoksesta!

Testaamisen tarkoitus on kannustaa passiivisia ihmisiä liikunnan pariin, saada turvallinen startti liikkumiseen riskitekijöitä kartoittamalla, ohjata satunnaisliikkujia säännöllisyyteen ja näin omaksua liikunta pysyvästi osaksi arkea. Aktiiviliikkujilla testaus toimii apuvälineenä oman kunnon kehittymisen seuraamisessa ja harjoitustavoitteiden määrittämisessä. Kaikille asiakasryhmille testaus toimii välineenä ymmärtää konkreettisesti liikunnan tuomat hyödyt terveydessä ja kehon suorituskyvyssä.

Kuntotestien olennainen osa on myös liikuntaohjeiden antaminen harjoitteluun. ”Kun kuntotestaukseen liittyy oikeaoppinen harjoittelu- ja kuntoiluohje, saa testattava konkreettista hyötyä ja apua liikuntaharrastuksensa edistämiseksi kohderyhmästä riippumatta”

Me Hyveellä käytämme kuntotestauksessa Fitware-ohjelmaa, joka on kehitetty fyysisen suorituskyvyn mittaamiseen, analysointiin ja seurantaan. Ohjelmisto mahdollistaa monipuoliset testaukset ja antaa laajat mahdollisuudet tietojen analysointiin.

Polkupyörä­ergometritesti

Polkupyöräergometritestillä saat arvokasta tietoa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kunnosta sekä maksimaalisesta suorituskyvystäsi. Ammattitaitoiset kuntotestaajamme antavat sinulle kirjallisen ja suullisen palautteen kunnostasi.

Kehonkoostumus­mittaus

Tule selvittämään kehonkoostumuksesi ja määrittämään selkeät tavoitteet harjoittelusi tueksi! SECA-kehonkoostumismittarilla saat luotettavaa tietoa kehosi nykytilasta, sillä tarkka SECA-mittari on jopa 97% verrannollinen magneettikuvauksen kanssa. Mittauksessa saat kirjallisen sekä suullisen palautteen mm. rasva- ja luustolihasmassastasi sekä viskeraalirasvastasi.

Kysy lisää kuntotestaajiltamme ja varaa aika testaukseen!

Meiltä myös kuntotestauspalvelut yrityksille. Helppoa ja vaivatonta!

Hinnasto:

Seca kehonkoostumus-mittaus
35 €

Erittäin tarkka ja luotettava lääketieteellinen määritys kehon tilasta. Sairaalatason mittauslaite Seca.

 
 

Polkupyörä-ergometritesti

65 €
110€ (Laktaatti)

Verenpaine ja polkupyörä-ergometritesti.

Seca kehonkoostumus-mittaus ja polkupyörä-ergometritesti 

Yhteishintaan:
 85 € (100€)
 
 

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä