Pirkkalan parhaiten varusteltu kuntosali ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit kolmessa haastavuustasossa

Tervetuloa tutustumaan veloituksetta Hyveen toimintaan jokaisena arkipäivänä klo 9.00 – 19.00. Voit tutustua keskukseemme ja kuntosalilaitteisiin kaikessa rauhassa sekä halutessasi osallistua ryhmäliikuntatunnille. Vastaanottovirkailijamme on paikalla vastaamassa kysymyksiisi ja opastamassa sinua. Varaathan mukaasi liikunnallisen varustuksen, jolloin treenikerran avulla pääset kokemaan millaista on olla Hyveläinen.

Tutustumisen yhteydessä voit keskustella paikalla olevan valmentajan kanssa, kuinka luoda yhteistä polkua kohti tavoitettasi.

Valtakunnan kattavin, huippuvarusteltu kuntoharjoittelue, erillinen voima- harjoittelualue kaikkine herkkuineen sekä toimiviksi todistetut, yksilön huomioivat valmennusohjelmat ja -ryhmät takaavat että sopivat työkalut sinunkin kehityksellesi löydetään varmasti.

Hinnasto:

Kuukausijäsenyys
54 €

Ei liittymismaksua. Käytössäsi monipuoliset kuntoilutilat ja kaikki ryhmävalmennustunnit joka päivä klo 05–23. Voit maksaa jäsenyyttäsi kuukausi kerrallaan. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva voit irtisanoutua koska tahansa -irtisanoutumisaika on yksi kalenterikuukausi.Kulkukortti (5€) veloitetaan liittymisen yhteydessä. 

Opiskelijat ja Eläkeläiset -20% norm hinnasta.

( Esitäthän opiskelijatodistuksen/Eläkekortin        vastaanotossamme, kiitos ).

 
 
Vuosijäsenyys maksutapaedulla
550€

Ei liittymismaksua. Vuosijäsenyyden voit maksaa kahdessa erässä. Käytössäsi monipuoliset kuntoilutilat ja kaikki ryhmävalmennustunnit joka päivä klo 05–23.

  • Kertakäynti 15€
  • Opiskelijat/Eläkeläiset 10€
  • 10 X Kuntosalikortti 99€          (voimassa 3kk)
 

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä