Ryhmäliikuntaa kaikentasoisille kuntoilijoille

Hyveen jäsenyyteen kuuluvat myös asiakkaidemme ylistämät ryhmäliikuntatunnit. Tuntimme jaetaan kolmeen kategoriaan: voima, toiminnallisuus sekä kunto. Näillä tunneilla saat yksilöllistä ohjausta ryhmässä hyvällä fiiliksellä. Hyveen ryhmistä löytyy taatusti sopiva vaihtoehto ihan kaikentasoisille kuntoilijoille.

 

Poikkeusvaraukset Voimasaliin:

Ei Poikkeusvarauksia tällä hetkellä. 

Ryhmäliikunta viikkokalenteri alkaen: 13.6. 2022 -

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Ryhmäliikuntatunnit jaetaan neljään osa-alueeseen

Violetit mittarit kertovat kuinka paljon sisällöt keskittyvät eri osa-alueiden kehittämiseen. Nämä eivät siis ole lähtövaatimuksia vaan kertovat siitä mihin tunnilla keskitytään. Kysy henkilökunnalta neuvoa jos et ole varma mihin ryhmään mennä!

Valitse sopivin tunti ja kokeile rohkeasti rajojasi!

Liikkuvuus-harjoittelu

Liikkuvuusharjoittelun ryhmäliikuntatunneilla kehität liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä vahvistat ryhtilihaksia. Tarjoamme kahta eri kohdennettua tuntia, joissa saat täsmäharjoitusta tunnin sisällön mukaan.

Yin Jooga

Yin Jooga on terapeuttinen joogamuoto, jossa tavoitteena on päästää irti suorittamisesta ja keskittyä rentoutumiseen. Passiivisissa, venyttävissä asanoissa viivytään useita minuutteja, jolloin keho ja mieli saavat aikaa rauhoittua ja palautua. Tunnilla lisämausteena mindfulness- ja meditaatio harjoituksia alkaen 8.2.2022.

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Kehonhuolto

Kehonhuollossa huollamme kehoa monipuolisesti erilaisilla tavoilla. Pääpaino tunnilla on lihasketjujen avaamisissa ja liikkuvuuden parantamisessa.

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Kunto

KUNTOtunneilla saat hyvän tuntuman laajaan ja nykyaikaiseen laitekantaan sekä sykeohjattuun harjoitteluun useiden eri laitteiden radalla. Kuntoalueella on viisi erilaista kuntoharjoituslaitetta, joista jokaista on neljä kappaletta. Rataan kuuluvat myös alueet, joissa tehdään liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteet hyödyntäen käsipainoja ja kahvakuulia aina taljaharjoitteisiin. Tämä erittäin kattava harjoitusalue takaa todella tehokkaat ja monipuoliset tunnit. 

Kunto 1 + core

Kunto 1 + core painottuu rauhalliseen peruskestävyysharjoitteluun yhdistettynä monipuoliseen keskivartaloharjoitteluun.

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Kunto 2

Kunto 2 tunti keskittyy vauhtikestävyyden parantamiseen ja kokonaisvaltaiseen lihaskuntoharjoitteluun. Kunto 2 tunteja löytyy kaksi erilaista: lihas ja 20-20-20, jotka eroavat toisistaan erilaisilla sykeprofiileilla sekä lihaskuntoliikkeillä.

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Kunto 3

Kunto 3 tunti on suunnattu maksimikestävyyden kehittämiseen, joten hengästyminen on varmasti taattua tällä tunnilla. Kunto 3 tunnin sykkeen nostot tapahtuvat usein erilaisilla lyhyillä kovatehoisilla vedoilla.

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Voima

VOIMA-tunnit Hyveellä ovat erinomainen tapa muokata kehoa, kasvattaa voimatasoja ja tehostaa aineenvaihduntaa. Voimaharjoittelun avulla parannat ryhtiäsi, vahvistat luustoasi ja kehität kehosi luonnollista kykyä liikkua. Voimaharjoittelun hyödyt näkyvät nopeasti etenkin arjen keskellä, sillä kasvaneen lihasvoiman ansiosta kaikenlainen liikkuminen helpottuu. Tunneilla yhdistellään monipuolisesti vapailla painoilla sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tutuiksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. Tunnille voit tulla, vaikka sinulla ei olisi yhtään kokemusta vapaapainoharjoittelusta, sillä ammattitaitoiset valmentajamme auttavat kyllä sinut alkuun ja opettavat turvalliset nostotekniikat! PerusVoima ja VoimaKierto pidetään voimasalissamme ja toiminnallinen pidetään nurmialueellamme.

PerusVoima

PerusVoima-tunti tarjoaa sinulle hyvin monipuolisen kokovartalon treenin, jossa pääpainona on isot liikkeet ja rauhallinen työskentelytapa. 

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

VoimaKierto

VoimaKierto tarjoaa reippaamman tunnin, jossa tehdään usein kiertoharjoitteluperiaatteella liikkeitä aikaa vastaan.

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Toiminnallinen

Toiminnallisella tunnilla haastat monipuolisesti kestävyyttäsi ja lihaskuntoasi sekä kehität motoriikkaa ja hallintaa.

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Tanssi

TANSSI-tunneilla saat urheilun ja hauskanpidon samassa paketissa.

DanceMix

DanceMix tunnilla sukelletaan erilaisten rytmien maailmaan. Tällä tanssitunnilla pääset heittäytymään ja löytämään sisäisen starasi. Helppojen tanssiliikkeiden avulla parannat peruskuntoa, kehonhallintaa ja pääset irrottautumaan arjesta. Tule fiilistelemään ja nauttimaan tanssin ilosta! 

Kunto

Voima

Liikkuvuus

Kehonhallinta

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä