Ryhmäliikuntaa kaikentasoisille kuntoilijoille!

Hyveen jäsenyyteen kuuluvat myös monipuoliset, motivoivat ryhmäliikuntatunnit.  

Ryhmäliikuntakalenteri 01.08.2023 -

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Ryhmäliikuntatunnit jaetaan kolmeen osa-alueeseen

Tuntimme jaetaan kolmeen kategoriaan: kunto, voima ja toiminnallisuus. Hyveen tunneista löytyy taatusti sopiva vaihtoehto ihan kaikentasoisille kuntoilijoille. Tule rohkeasti kokeilemaan, ammattitaitoiset valmentajat ohjaavat sinut liikkeelle tasosi mukaan!

Valitse sopivin tunti ja kokeile rohkeasti rajojasi!

Kunto

KUNTOtunnit ovat sykeohjattua harjoittelua, jossa yhdistellään aerobisia laitteita ja lihaskuntoliikkeitä. Kuntoalueella on viisi erilaista kuntoharjoituslaitetta ja lihaskuntoharjoittelussa hyödynnetään mm. omaa kehoa, käsipainoja, kahvakuulia ja taljoja. Erittäin kattava ja monipuolinen harjoitusalueemme takaa todella tehokkaat ja monipuoliset tunnit! Tunnille saat lainaan Polarin laadukkaan sykevyön ja sen avulla liikut oman tasosi mukaisesti ja mikä parasta: tunnit todella kehittävät aerobista kuntoasi tehokkaasti eri sykealueilla!

Kunto 1

Kunto 1 on rauhallisempi tunti keskittyen peruskestävyysharjoitteluun yhdistettynä helppoon lihaskuntoharjoitteluun. Kuntoilijat treenaavat usein liian korkeilla sykkeillä, joten tällä tunnilla pääset mielekkäästi toteuttamaan hieman kevyemmän treenin, mistä myös sydämesi tykkää! Sopii hyvin myös liikuntaa aloittelevalle tai tauolta palaavalle.

Kunto 2

Kunto 2 keskittyy vauhtikestävyyden parantamiseen ja kokonaisvaltaiseen lihaskuntoharjoitteluun. Vauhtikestävyys kehittää kykyä liikkua kovempaa ja pidempään sekä lisäksi se kuluttaa paljon energiaa. Toteutuksessa käytetään vaihtelevasti intervalleja ja tasasykkeisiä nostoja huomioiden vauhtikestävyysharjoittelun monipuolisuus aina maltillisemmasta lähellä aerobista kynnystä olevasta harjoittelusta kovempaan lähes anaerobisen kynnyksen harjoitteluun. Pääset siis todella kehittämään kuntoasi monipuolisesti. Polarin sykemittari takaa henkilökohtaisen tasosi ja kehityksesi.

 

Kunto 3

Kunto 3 on suunnattu maksimikestävyyden eli maksimaalisen aerobisen tehon kehittämiseen, joten pääset varmasti haastamaan itsesi! Huolellisen lämmittelyn jälkeen syketta nostetaan intervalleilla ja monipuolisilla lihaskuntoliikkeillä. Polarin sykemittari takaa henkilökohtaisen tasosi ja kehityksesi.

 

Voima

VOIMAAN JA TOIMINNALLISUUTEEN painottuvat tunnit ovat erinomainen tapa muokata kehoa, kasvattaa voimatasoja ja tehostaa aineenvaihduntaa. Tunneilla yhdistellään monipuolisesti vapailla painoilla sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tunnit sopivat kaikille, sillä ammattitaitoiset valmentajamme varmistavat, että kaikki saavat omaa taito- sekä kuntotasoaan vastaavan treenin. Treenaat siis juuri tasosi ja päivän kunnon mukaan: tunneilla pääsee todella haastamaan itsensä, mutta välillä voi olla hyväkin ottaa kevyemmin.

Harjoittelun avulla parannat voimatasojasi, suorituskykyäsi sekä vahvistat luustoasi ja kehität kehosi luonnollista kykyä liikkua. Harjoittelun hyödyt näkyvät nopeasti etenkin arjen keskellä, sillä kasvaneen lihasvoiman ja hapenottokyvyn ansiosta energia lisääntyy ja kaikki liikkuminen helpottuu.

HyvePower

HyvePower on yksinkertainen ja tehokas voimatreeni koko vartalolle, jossa tavoitteena on voimatasojen kehitys. Alussa lyhyt lämmittely, jonka jälkeen voimaosio isoja moninivelliikkeitä ja kehitystä tukevia tukiliikkeitä käyttäen. Tutuksi tulevat niin maastavedot, kyykyt, punnerrukset kuin leuanvedotkin. HyvePower- tunnille voivat tulla kaikki lähtötasosta riippumatta. Jos liikkeet ovat sinulle uusia valmentajamme auttavat alkuun ja opettavat turvalliset nostotekniikat.

Kuntosaliopastus

Uusi sali? Tai uusi salilla? Tunnin aikana käydään läpi kuntosalilaitteiden käyttöä ja liiketekniikoita, joiden avulla pääset alkuun turvallisessa kuntosaliharjoittelussa. 

Opastuksen hinta 50€ (60min). Varaa aika vastaanotostamme.

Toiminnallisuus

TOIMINNALLISUUTEEN JA VOIMAAN painottuvat tunnit ovat erinomainen tapa muokata kehoa, kasvattaa voimatasoja ja tehostaa aineenvaihduntaa. Tunneilla yhdistellään monipuolisesti vapailla painoilla sekä omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita. Tunnit sopivat kaikille, sillä ammattitaitoiset valmentajamme varmistavat, että kaikki saavat omaa taito- sekä kuntotasoaan vastaavan treenin. Treenaat siis juuri tasosi ja päivän kunnon mukaan: tunneilla pääsee todella haastamaan itsensä, mutta välillä voi olla hyväkin ottaa kevyemmin.

Harjoittelun avulla parannat voimatasojasi, suorituskykyäsi sekä vahvistat luustoasi ja kehität kehosi luonnollista kykyä liikkua. Harjoittelun hyödyt näkyvät nopeasti etenkin arjen keskellä, sillä kasvaneen lihasvoiman ja hapenottokyvyn ansiosta energia lisääntyy ja kaikki liikkuminen helpottuu.

HyveWOD

HyveWOD eli Workout of the day. Vaihtuva treeni pitää sisällään alkulämmön, liikkuvuuden sekä voima – tai toiminnallisen osuuden. Loistava treeni starttaamaan päivä! Tunnilla käytetään vaihdellen aerobisia laitteita, kehonpainoa, kahvakuulia, tankoja ,palloja sekä muita salin välineitä Jokainen liikkuu oman kunto- ja taitotasonsa mukaisesti!

HyveCross

HyveCross on koko kehoa monipuolisesti vahvistava tunti, jossa saat varmasti hien pintaan. Tunti koostuu monipuolisista liikekokonaisuuksista, joissa käytetään kehonpainoa, kahvakuulia, käsipainoja, TRX:ää ja levytankoja. Lyhyen lämmittelyn jälkeen kehitetään voimaa ja voimakestävyyttä kiertoharjoittelulla ja erilaisilla aikaan ja toistoihin perustuvilla harjoituksilla. 

Kehonhuolto

Pääpaino tunnilla on lihasketjujen avaamisissa ja liikkuvuuden parantamisessa. Säännöllisellä harjoittelulla tämä tunti tuo lisää suorituskykyä ja takaa myös turvallisemman treenin salin puolella.

Kuntosali avoinna jäsenille 05–23 joka päivä