Urheilu­hierontaa, Trigger­hierontaa ja äitiyshierontaa

Hieronta voi olla klassista urheiluhierontaa, jolla pyritään avaamaan rasittuneita lihaksia ja lihaskalvoja tai esim. triggerpistehierontaa, jossa pyritään painalluksella vapauttamaan rasituksesta lihakseen syntynyt kipeä piste, joka saattaa säteillä kipua kauaskin.

Hinnasto

Urheiluhieronta

30 min, 35€ 
45 min, 50€
60 min, 60€

75 min, 65€
90 min, 75€

90 min (Miia Niskanen), 85€

120 min (Miia Niskanen), 110€

Triggerhieronta
(Hannu Tapaninen)

90 min. 85€ 

Äitiyshieronta

70 min. 75€

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 5,50 € (sis. eArkisto-maksun)

 Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa.

 Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden maksun. 

Hieronta

Hieronta alkaa asiakkaan tilanteen tunnistamisesta

Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi hieronnan tavoitteet, hierottavat alueet ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hieronnalle. Kaikki alkaa hieronta tavoitteen määrittämisestä, jolloin jokaisesta hierontakerrasta saadaan paras mahdollinen hyöty asiakkaalle.

Hieronnan hyödyt

Hieronta on tavoitteellinen hoitotapahtuma, missä hieroja eri tekniikoiden avulla pyrkii edistämään ja rauhoittamaan asiakkaan eri kudosten toimintoja. Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä kovasta kuormituksesta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronnassa käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi taas toiselle. Osaamme ottaa hyvin huomioon yksilön tarpeet.

Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta myös palauttamaan istumatyöntekijä työpäivän rasituksista.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii työssäkäyville, ikääntyneille ja urheilijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hieronnan yhteydessä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan. Hyveellä voit käydä hieronnassa myös ilman Hyven asiakkuutta.

Hyveen hierontapalvelut

Tarjoamamme hierontatyylejä ovat:

  • klassinen hieronta
  • urheiluhieronta
  • triggerhieronta
  • Äitiyshieronta
 

Koulutetuilla hierojilla on virallinen näyttötutkinto, eli he ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

Äitiyshieronta

Raskausaikana kehon painopiste muuttuu ja kuormittaa lantion aluetta ja alaselkää eri tavalla kuin aiemmin. Pakaroiden ja lantion alueelle kertyy usein kireyksiä ja kipuja ja ne voivat säteillä ikävän tuntuisesti alaraajoihin. Usein myös niska-hartiaseudun ja kylkien lihaskireydet korostuvat raskausaikana.

Raskausaikana hieronta on kehoa ja mieltä rentouttava, turvallinen ja lempeä hoitomuoto, jonka avulla voidaan helpottaa kipuja ja kireyksiä. Äitiyshieronnassa huomioidaan raskauden aikaiset muutokset ja hieronta toteutetaan pääasiassa kylkimakuulla. Kun raskaus etenee normaalisti, voi hierontaan tulla missä kohtaa raskautta tahansa. Viimeisillä raskausviikoilla Äitiyshieronta voi auttaa äitiä valmistautumaan tulevaan synnytykseen ja vauvaa mahdollisesti parempaan asentoon.

 

Äitiyshierontaan voi tulla myös synnytyksen jälkeen. Erityisesti ensimmäisinä kuukausina synnytyksen jälkeen kehossa tapahtuu paljon muutoksia ja hieronta on rentouttava hoitomuoto, joka edistää ja tukee synnytyksestä palautumista.

Tutustu hierojiimme

Tiedustelut: puh. 020 7699 060