Urheilu­hierontaa ja Trigger­hierontaa

Hieronta voi olla klassista urheiluhierontaa, jolla pyritään avaamaan rasittuneita lihaksia ja lihaskalvoja tai esim. triggerpistehierontaa, jossa pyritään painalluksella vapauttamaan rasituksesta lihakseen syntynyt kipeä piste, joka saattaa säteillä kipua kauaskin.

Hinnasto

Urheiluhieronta

30 min, 35€ 
45 min, 50€
60 min, 60€
90 min, 75€
90 min (Miia Niskanen), 85€

120 min (Miia Niskanen),110€

Triggerhieronta
(Hannu Tapaninen)

90 min, 85€ 

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 5,50 € (sis. eArkisto-maksun)

 Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa.

 Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden maksun. 

Hieronta

Hieronta alkaa asiakkaan tilanteen tunnistamisesta

Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi hieronnan tavoitteet, hierottavat alueet ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hieronnalle. Kaikki alkaa hieronta tavoitteen määrittämisestä, jolloin jokaisesta hierontakerrasta saadaan paras mahdollinen hyöty asiakkaalle.

Hieronnan hyödyt

Hieronta on tavoitteellinen hoitotapahtuma, missä hieroja eri tekniikoiden avulla pyrkii edistämään ja rauhoittamaan asiakkaan eri kudosten toimintoja. Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä kovasta kuormituksesta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronnassa käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi taas toiselle. Osaamme ottaa hyvin huomioon yksilön tarpeet.

Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta myös palauttamaan istumatyöntekijä työpäivän rasituksista.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii työssäkäyville, ikääntyneille ja urheilijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hieronnan yhteydessä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan. Hyveellä voit käydä hieronnassa myös ilman Hyven asiakkuutta.

Hyveen hierontapalvelut

Tarjoamamme hierontatyylejä ovat:

  • klassinen hieronta
  • urheiluhieronta
  • triggerhieronta
 

Koulutetuilla hierojilla on virallinen näyttötutkinto, eli he ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

Tutustu hierojiimme

Tiedustelut: puh. 020 7699 060