Kiropraktikon hoito tukee ja lisää hyvinvointia

Yleisimpiä syitä hakeutua kiropraktikon vastaanotolle on välilevyn pullistumat, hermopinteet, fasettilukot, puutumiset ja erityyppiset päänsäryt. Osaavan ammattilaisen avulla monista ongelmista voidaan selvitä pysyvästi, ilman voimakkaita lääkkeitä.

Hinnasto

Juha Kaari, Atte Kinnunen, Ilari Peltomäki

Ensikäynti, 95€ 

jatkokäynti, 85€

Niklas Tast

Kiropraktiikka, ensikäynti, 105€
Kiropraktiikka, jatkokäynti, 90€
Neurologinen kuntoutus, ensikäynti, 150€
Neurologinen kuntoutus, jatkokäynti, 120€

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 5,50 € (sis. eArkisto-maksun)

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa. 

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme  täyden maksun. 

Kiropraktiikka

Kiropraktikko on ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut hoitamaan selkärangan ja raajojen nivelten toimintahäiriöitä. Hermoston viestit kulkevat hermoja pitkin aivoista muualle kehoon ja takaisin kontrolloiden koko kehon toimintaa. Nivel voi menettää normaalin asentonsa ja liikkeensä esimerkiksi huonon ergonomian tai kaatumisen seurauksena ja aiheuttaa toimintahäiriön niveleen. Nämä toimintahäiriöt voivat oireilla esimerkiksi kipuna, jäykkyytenä, puutumisena tai voiman puutteena.

Milloin kannattaa hakeutua Kiropraktikon vastaanotolle?

Kiropraktiikka koostuu useasta eri tekniikasta, joten käytettävä tekniikka valitaan aina potilaan koon, kunnon ja tarpeiden mukaan. Kiropraktinen hoito onkin turvallista ja sopii aina vastasyntyneestä vanhukseen ja huonokuntoisesta huippu-urheilijaan. Yleisimpiä syitä tulla kiropraktikon vastaanotolle ovat muun muassa niska- ja hartiakivut, päänsäryt- ja migreenit, huimaus, selkäkipu, välilevynpullistumat, raajojen puutuminen, raajojen nivelten ongelmat, urheiluvammat, raskaus, lapsen normaali kehittyminen, hyvinvointi ja vaivojen ennaltaehkäisy. Hoidon tavoitteena ei ole vain oireen poistaminen, vaan kehon toiminnan optimointi.

Miten potilas hyötyy Kiropraktikon hoidosta?

Kiropraktikot hoitavat selkärangan ja muiden nivelten toimintaa palauttamalla nivelen normaalin liikkeen ja täten sallii hermoston optimaalisen toiminnan. Ryhtiä ylläpitävissä pienissä lihaksissa on erityisen paljon mekanoreseptoreita, jotka lähettävät jatkuvasti aivoihin asentotuntoviestejä. Iso osa aivojen saamasta stimulaatiosta tuleekin juuri näistä lihaksista, täten kiropraktinen hoito on tärkeää myös aivojen kannalta.

Kiropraktinen hoito on usein erittäin tehokasta ja nopeavaikutteista. Kiropraktikko vaalii työssään näyttöön perustuvan lääketieteen peruspilareita, eli kliinisen asiantuntemuksen ja parhaan käytettävissä olevan, systemaattisen tutkimuksen tuottaman näytön tuloksia sekä potilaiden tavoitteiden yhdistämistä. Kiropraktikko toimii myös yhteistyössä muiden terveydenhuoltoalan ammattilaisten kanssa ohjaten tarvittaessa potilaan kuntoutusta. Kiropraktikoilla on koulutus primäärikontaktivastaanottoon, joten lääkärillä ei tarvitse käydä ennen hoitoon tulemista.

Tutustu Kiropraktikkoihimme

Tiedustelut: puh. 020 7699 060