Naprapaatin kokonais­valtaista hoitoa​

Naprapaatti hoitaa selkärangasta hermotuksen kautta heijastuvia kiputiloja sekä eriasteisia raajanivelten toimintarajoituksia ja kiputiloja kuten olkapään tai lonkan alueen vaivoja. Tarkkaile itseäsi ja reagoi ajoissa, niin vältät paljon turhaa harmia.

Hinnasto

Ensikäynti, 115 € 
Jatkokäynti, 90 € 

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 5,50 € (sis. eArkisto-maksun)

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa. 

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden maksun


Naprapatia

Naprapaatti tutkii, hoitaa ja ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja –toimintahäiriöitä. Naprapaatin hoito on aina kokonaisvaltaista, jossa huomioidaan kivun syyt ja alkulähteet. Naprapaatti huomio hoidossaan fyysiset ja psykososiaaliset tekijät, jotka molemmat ovat tärkeitä kivun hoidossa. Naprapaatti haastattelee, tutkii ja kuuntelee asiakasta aina tarkasti ennen hoidon aloittamista. Näin takaamme mahdollisimman tarkan, tehokkaan ja turvallisen hoitokokemuksen juuri sinulle.

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, jonka työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa kaikkia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia.

Naprapatian hoitomenetelmät pohjautuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hoitosuosituksiin. Naprapaatin käyttämiä passiivisia ja aktiivisia hoitomuotoja ovat:

  • nivelen manipulaatio ja mobilisaatio
  • pehmytkudoskäsittelyt (esim. hieronta, venyttelyt)
  • lääkinnällinen harjoitusterapia
  • ergonominen neuvonta
 

Lisäksi hoidon apuna voidaan käyttää erilaisia fysikaalisia hoitomenetelmiä, kuten lämpö-, kylmä- ja sähköhoitoja. Myös erilaisia teippauksia voidaan käyttää hoidon tukena.

Pääasiassa naprapaatin hoidon tarkoituksena on normalisoida nivelten liikkuvuutta ja pehmytosien toimintaa sellaisissa nivelissä, joiden liikkuvuus on häiriintynyt sekä tätä kautta vähentää kipua. Mikäli vaivan syyn tarkka selvittäminen ei ole mahdollista on hoito tällöin oireenmukaista, kuten kivun lievitystä ja toimintakyvyn parantamista.

Tutustu naprapaatteihimme

Tiedustelut: puh. 020 7699 060