Me haluamme luoda inspiroivan ympäristön ja yhteisön, josta löydät vaivatta rakennusaineet itsesi näköiseen, kestävään hyvinvointiin. Me haluamme kulkea kanssasi, neuvoa ja ohjata sinua eteenpäin.

Kiropraktikot

Niklas Tast

Terveyspalveluiden johtaja, Kiropraktikko

Niklas luotsaa Hyveen terveyspuolen toimintoja kristallinkirkkaalla visiolla – ja kaiken keskiössä olet sinä. Meidän täytyy aidosti tuntea sinut, jotta voimme parhaiten edesauttaa tarinaasi.

Tällä toiminnalliseen neurologiaan erikoistuneella kiropraktikolla on rautainen ammattitaito ja takanaan yli 600 tuntia täydentäviä koulutuksia sekä vähintäänkin vakuuttava asiakashistoria.

Hoitotekniikoitaan Niklas on saanut hioa mm. Mikko Ilosen, Tapparan ja useiden NHL-, SHL- sekä KHL-pelaajien parissa. Hän myös kouluttaa kiropraktista tekniikkaa kansainvälisesti jo seitsemättä vuottaan.

Juha Kaari

Kiropraktikko / fysioterapeutti

Juha on yksi Hyveen ammattitaitoisista kiropraktikoista ja fysioterapeuteista. Erikoisosaamista löytyy runsaasti manuaalisten ja manipulatiivisten menetelmien sekä neurofuntionaalisen akupunktion saralta. Juha on kerännyt tutkintoja ja pätevyyksiä kuin partiolainen ansiomerkkejä – ei siis ole ihme että mies osaa toimia tilanteesta riippumatta.

Myös merkittävää uraa niin tavallisten ihmisten kuin huippu-urheilijoidenkin parissa on ehtinyt karttua reilusti. Muun muassa NHL-, AHL-, NCAA-kuviot ovat tulleet tutuksi, siinä missä lukemattomat arkisemmatkin asetelmat.

Vapaa-aikansa kahden lapsen isä kuluttaa mielellään perheen parissa, koiran kanssa ulkoillen ja matkustellen. Hiki hankitaan pintaan jaakiekkoa pelaten, vaikka saattaapa syke välillä nousta golfin ja kaikenlaisen penkkiurheilunkin parissa.

Atte Kinnunen

Kiropraktikko

Atte on valmistunut kiropraktikoksi University of Glamorganista vuonna 2005. Siitä lähtien hän on toiminut kiropraktikkona Tampereella ja Helsingissä. 

Kokemusta on karttunut vuosien mittaan vastaanottotyössä ja lukemattomissa koulutuksissa ympäri maailmaa. 

Atte tutkii, hoitaa ja ennaltaehkäisee selkärangan ja koko kehon toimintahäiriötä, erikoisosaamisenaan proprioseptinen lihastestaus ongelmien syiden selvittämisessä. 

Kuva Ilari Peltomäestä

Ilari Peltomäki

Kiropraktikko

Ilari on Englannin Bournemouthista valmistunut kiropraktikko, joka omaa pitkän kilpaurheilutaustan ja kokemuksen kiropraktiikan hyödyistä kiputilojen selättämisessä.

Ilarin hoitotekniikka-arsenaalista löytyy erinäisiä niveliin kohdistuvia manipulaatiotekniikoita, sekä lihaksiin kohdistuvia pehmytkudostekniikoita. Hänen kanssaan jokaiselle asikkaalle luodaan hoitosuunnitelma, joka räätälöidään yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeisiin, parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi.

Nykyään aktiivinen padel- ja golf-harrastaja on aikaisemmin pelannut mm. jääkiekkoa SM-tasolla, sekä kilpailullisesti jalkapalloa, salibandya ja tennistä. Myös kalastus on viime vuosien aikana myös muodostunut tärkeäksi harrastukseksi Ilarille.

Lääkärit

Timo Hänninen

Urheilulääkäri

Timo on liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori kliinisen neurotraumatologian alalta. Timon erityisosaamista ovat urheilua tai liikuntaa rajoittavat vaivat ja sairaudet, kuten astma, infektiot, ylirasitustilat sekä rasitusvammat. Hänen vastaanotollaan käy myös paljon lapsipotilaita. Akuuteista vammoista Timolla löytyy osaamista tuki- ja liikuntaelimistön traumojen lisäksi urheiluun liittyvistä aivotärähdyksistä. Timo on toiminut useiden vuosien ajan jääkiekon eri ikäluokkien juniorimaajoukkueiden lääkärinä ja nykyään hän toimii myös Ilveksen liigajoukkueen lääkintätiimissä.

Jonne Väisänen

Liikuntalääketieteen erikoislääkäri

Jonne on Hyveen vastaava urheilulääkäri – ja hyvästä syystä. Ansioluettelo kertoo vakuuttavaa tarinaa siitä kuinka haastavissa tehtävissä hän on urallaan toiminut sekä millaista vastuuta ja luottamusta mies nauttii.

Vuodesta 1999 lähtien Jonne on toimittanut joukkuelääkärin virkaa niin jalkapallon, jääkiekon, yleisurheilun, golfin kuin kamppailu-urheilunkin parissa. Tähän joukkoon lukeutuvat mm. Ilveksen veikkausliigajoukkue, Ilveksen naisten jalkapallojoukkue, Palloliiton juniorimaajoukkueet sekä Kankkonen & Numminen Golfakatemia.

Jonne on työlleen omistautunut huippuammattilainen, jolla ei mene sormi suuhun haastavissakaan tapauksissa. Mies on sekä Suomen Urheiluliiton lääketieteellisen valiokunnan että Suomen Urheilulääkäriyhdistyksen jäsen ja luotsaa Hyveen terveyspuolen palveluita yhdessä Niklas Tastin kanssa.

Fysioterapeutit

Miia Niskanen

Fysioterapeutti/Urheiluhieroja

Miia on alkujaan Tampereen likkoja, vaikka onpa kotiosoite välillä löytynyt Yhdysvalloista, Kanadasta ja Saksastakin. Noihin retkiin on mahtunut mm. liikuntatieteiden tutkinto University of South Carolinasta. Miia on pelannut kunnioitettavat 20 vuotta jalkapalloa ja nähnyt monenlaista harjoittelu-kulttuuria.

Kokemusta Miia on ehtinyt urallaan kartuttaa fysioterapeuttina, urheiluhierojana, personal trainerina, kuntovalmentajana, kuntouttajana sekä monenmoisen ryhmäliikunnan parissa.

Tämä räiskyvä ja energinen nainen on aina ollut himourheilija. Vuodenajasta riippuen Miia joko pyöräilee, juoksee, hiihtää, käy kuntosalilla tai laskettelee lastensa kanssa. Välillä täytyy tietysti päästä matkustelemaankin – kotiin kun on niin kiva tulla!

Olli Aro

Fysioterapeutti/Urheiluhieroja

Olli on Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin oleva liikunta- ja terveysalan ammattilainen. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2011 Tampereelta. Sitä ennen hän on kouluttautunut urheiluhierojaksi. Ollilla on vahva ja monipuolinen osaaminen tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta sekä erikoistuminen leikkausten ja traumojen jälkeiseen kuntoukseen. Lisäkoulutuksina hänellä on mm. OMI-fysioterapia ja selän liikekontrollihäiriöiden harjoittaminen. 

Liikunnallista taustaa Ollilla on erityisesti alppihiihdosta, missä hän on kilpaillut nuorempana ja sen jälkeen toiminut valmentajana ja hiihdonopettajana useita vuosia. Ollin harrastuksiin kuuluu nykyään monipuolinen liikunta, kuten kuntosali, hiihto, vapaalasku, pyöräily, kiipeily, golf ja frisbeegolf. 

Fysioterapiassa Ollin tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen. Vastaanotolla pyritään löytämään ongelmien juurisyyt ja saamaan ratkaisuja sekä helpotusta arjen ja liikkumisen haasteisiin. Fysioterapia sisältää tarkan kliinisen alkututkimisen ja kivunhoidon sekä omaharjoitteet. Hyveen kuntosalitilat mahdollistavat loistavat puitteet fysiovalmennukseen, missä asiakkaiden toimintakykyä päästään kunnolla kehittämään.

Beatrice Silvestri-Hyrynen

Fysioterapeutti

Beatrice on fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Hänen erikoisosaamistaan ovat neurologisten asiakkaiden ja ikäihmisten kuntoutus, aivoterveys, faskiamanipulaatio Stecco sekä monikulttuurisuuden ymmärtäminen ammatillisessa osaamisessa. Hänen ammatillisen kiinnostuksen kohteita ovat myös uupumus, terveyden edistäminen ja kliininen tutkimus. 

Beatricen vastaanotolle ovat tervetulleita niin neurologiset asiakkaat, Kelan kuntoutujat, seniorit ja ikäihmiset kuin aikuiset perusfysioterapian asiakkaat!  

Hän haluaa tehdä yhteistyötä asiakkaiden hyvinvoinnin parantamiseksi ja hoitaa oireita niin, että arkipäivän toiminta helpottuu ja ohjata kokonaisuudessa parempaan suuntaan. Beatrice kuntouttaa vastaanotolla Pirkkalassa ja toteuttaa kotikäyntejä. Kuntoutuksen tavoitteena on toimintakykyisempi arki! 

Sari-Anne Kylliäinen

Fysioterapeutti

Sari-Anne on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2013 ja erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan.
Kokemusta ja osaamista fysioterapeuttina on vuosien aikana kertynyt myös erilaisten vammojen, murtumien ja leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta, arpien hoidosta, tuki-ja liikuntaelimistön sekä ikääntyneiden liikkumis- ja toimintakykyä edistävästä kuntoutuksesta.
Viime vuosina Sari-Anne on kouluttautunut ahkerasti äitiysfysioterapian ja lantionpohjan koulutuksilla, jotta raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien olisi mahdollista saada ajantasaista ja viimeisimpään tietoon pohjautuvaa ohjausta ja kuntoutusta.
Sari-Annen vastaanotolla tulet kohdatuksi yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sari-Annen ydinosaamista on muun muassa vatsalihasten erkauman kuntoutus, keskivartalon ja lantionpohjan toimintaan liittyvien haasteiden kuntoutus, Liikuntaharjoittelu raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, liitoskipujen hoito sekä sektiosynnytyksen jälkeinen palautuminen ja arpien hoito.

Hierojat

Hannu Tapaninen

Urheilu- ja triggerhieroja

Hannu teki oman vesihiihdossa vuonna 1986 tulleen polvivamman kuntoutuksesta ammattinsa. Nykyisin Hyveellä triggerihierontaan keskittyvä urheiluhieroja keräsi 23 vuoden kilpaurallaan peräti 70 SM-mitalia ja roppakaupalla kokemusta aktiivisen kropan kunnossapidosta.

Triggerhieronnan saloihin mies jäi koukkuun 90-luvun alussa sillä saavuttamansa nopean palautumisen ja paremman hoitovasteen ansiosta. Eikä hän ole yksin tuntemustensa kanssa, melkoisen vakuuttavaa asiakaskuntaakin on nimittäin karttunut; Monet huippu-urheilijat kuten Kiira Korpi, Patrik Niklas-Salminen ja Kim Leppänen luottavat Hannun ammattitaitoon.

Riina Tammi

Urheiluhieroja

Jos positiivisuus on tarttuvaa, niin tässä kantaja! Riinan elämäniloa ja energiaa läikkyvä luonne ja ammattilaisen otteet ovat mainio yhdistelmä, kun tähtäimessä on hyvä fiilis – niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Riina toimittaa Hyveellä urheiluhierojan virkaa, vaikka kuuluupa naisen repertuaariin fysiikkavalmennusta ja liikunnanohjausta tenavien ja junnujen parissakin. Hieronnan lisäksi Riina hallitsee kinesioteippauksen, josta saattaa olla huomattavaa hyötyä esimerkiksi pyöräilyn, golfin, joukkuepelien tai monen arkisemmankin askareen suhteen.

Riinan kirjaviin harrastuksiin lukeutuu mm. salibandyä, lenkkeilyä ja ammuntaa. Saatat myös tavata hänet Hyveellä kuntosalinkin puolelta.

 Markus Vuorenmaa

Urheiluhieroja

Markus on koulutukseltaan urheiluhieroja (-99), terveystieteiden kandidaatti sekä ammattivalmentaja (VEAT). Valmennuskokemusta oman kansainvälisen tason urheilu- uran jälkeen ehti kertyä yli 25 vuoden ajan, josta suurin osa kestävyyspuolella maastohiihdon parissa sekä suomalaisten että kansainvälisten urheilijoiden apuna.

 

Markuksen tavoitteena on tuoda kaikki oma osaamisensa ja kokemuksensa Hyveen asiakkaiden käyttöön osana talon timanttista ammattilaisten tiimiä, on kyseessä sitten lihashuoltoon, terveyteen, valmennukseen tai huonoon huumoriin liittyvät kysymykset.

Markuksen yksi erikoisosaaminen on akupunktio, jota hän käyttää erityisesti lihashuollon ja palautumisen tukena, mutta myös muiden vaivojen hoidossa, jotta aktiivinen liikkuminen ja harjoittelu mahdollistuisi entistäkin paremmin.

 

Omat harrasteet ja kiinnostukset Markuksella liittyvät nykyisin etenkin palloilulajeihin sekä eri lajien valmennukseen tutustumiseen

Psykologit ja psyykkiset valmentajat

Satu Lähteenkorva

Psykologi, työterveyspsykologi ja psyykkinen valmentaja

Satu tunnetaan valtakunnallisesti hyvinvoinnin ja elintapaohjauksen eturivin kouluttajana, kehittäjänä ja valmentajana Suomessa. Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat viime vuosina päässeet Aktiivisen balanssin -valmennuksissa © yksin tai porukalla testaamaan oman elämän tasapainoa sekä löytämään ja vahvistamaan hyvinvoinnin kulmakiviä terveen elämän perustaksi.

Psykologinen elintapavalmennus tukee usein ratkaisevalla tavalla painonhallinnan ja liikkumisen aloittamisen tai ylläpidon haasteissa. Satun kanssa pääset tutkimaan, millainen tavoite on voimavaroihin nähden realistinen ja toimiva. Satu ohjaa osaavasti ja lämmöllä persoonannäköiseen, hyvinvoivaan elämään, niin terveysliikkujan kuin huippu-urheilijankin. Terve tasapaino on tällä naisella hallussa!

Vapaa-ajallaan tämä kahden jo aikuisen lapsen äiti viihtyy luonnossa ja lenkkipoluilla sekä palautuu mieluiten keittokirja kädessä.

Susanna Leppälä

Psyykkinen valmentaja ja joogaohjaaja

Susanna Leppälä tarjoaa Hyveellä psyykkisen valmennuksen palveluja. Koulutukseltaan Susanna on urheilu- ja liikuntapsykologian maisteri, ammattivalmentaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, joogaopettaja.

Psyykkinen valmennus sopii jokaiselle, joka kokee halua kehittää mentaalisia voimavarojaan, mielen sisäisiä työkaluja, ja tätä kautta lisätä omaa henkistä hyvinvointia. Valmennuksen pituus ja sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmennuksessa voidaan keskittyä mm. seuraavan aihealueisiin:

 • Stressin hallinta
 • Palautuminen ja rentoutuminen
 • Motivaatio
 • Tunteiden ja ajatusten säätely
 • Elämänhallinta
 • Keskittymiskyky
 • Mindfulness
 • Kisakauteen/ huippusuoritukseen valmistautuminen
 • Joogan yksilöohjaus

“Psyykkisen valmennuksen perustana on ymmärtää ihmismielen yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus. Se, mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Minun tehtävä valmentajana on ohjata asiakas löytämään juuri hänelle sopivat keinot mielen kehittämiseen. Varaa itsellesi konsultaatiokäynti, niin suunnitellaan yhdessä, miten voisin auttaa juuri sinua!”

Anna Appelström-Mäenpää

Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja ja psyykkinen valmentaja

Anna on ratkaisukeskeinen hyvinvointi- ja mentaalivalmentaja (LCF Life Coach Master) ja psyykkinen valmentaja. Lisäksi Anna opiskelee ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja on Satu Lähteenkorvan mentoroitavana.

Annan penkkiin kannattaa istua silloin kun haluat kohentaa henkistä hyvinvointiasi, kaipaat tukea erilaisiin elämäntilanteisiin, elämäntilanteen muutoksiin tai tavoitteiden saavuttamiseen. Oli se sitten työhön, urheiluun, hyvinvointiin, itsetuntemukseen tai ihmissuhteisiin liittyvä tavoite, Annalta saat varmasti tukea ja työkaluja matkallesi.

Valmennus voi koskea esimerkiksi

 • uupumusta
 • yleistä hyvinvointia ja tasapainoa
 • omien rajojen selkeyttämistä
 • ihmissuhteita 
 • henkistä kasvua,  itsereflektointia, oman näköistä elämää. 

Annan vahvuuksia on taito olla aidosti läsnä ja kuunnella, taito katsoa jokaista ihmistä sellaisena kuin he ovat ja kunnioittaa heitä ja heidän tapaansa elää elämäänsä. Annalla on aito halu auttaa ja se välittyy hänestä.

Valmentajana Anna on lämmin, empaattinen, läsnäoleva, kannustava ja vain sinua varten. Sinun hyvinvointisi on hänelle ensisijaisen tärkeää.

Naprapaatit

Vesa Ylinikkilä

Naprapaatti

Vesaa on aina kiinnostanut liikkuva ihminen ja aihetta hän onkin lähestynyt monelta kantilta; Biomekaniikan aineopettajana, monenlaisen oman liikuntaharrastamisen kautta ja tietysti naprapaatin toimessa. Rangan ja kehon nivelistön toiminnallisten häiriöiden tunnistaminen, analysointi ja näiden ongelmien ratkaiseminen yksilölliset realiteetit ja liikuntaharrastukset huomioiden haastaa ja palkitsee Vesaa päivittäin.

Liikuntalääketieteen saloihin Mies on sukeltanut Itä-Suomen Yliopistossa ja syventänyt sittemmin ymmärrystään liikuntafysiologiaan Karoliinisessa Instituutissa sekä lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä seminaareissa. Naprapaatin tutkinto on kotoisin Tukholman Naprapathögskolanista.

Yli 30 vuotta kokemusta kaikenlaisten liikkujien parissa ammattiballerinoista olympiahiihtäjiin, Ironman-kisaajista golfareihin ja ratsastuksesta NHL-jääkiekkoon ovat antaneet Vesalle raudanlujan ammattitaidon.

Liikkujana Vesa itse viihtyy parhaiten kestävyyslajien kuten triathlonin, kaukopartiohiidon ja pitkien reppumarssien parissa.

Vesa Tabell

Naprapaatti

Vesa on toiminut kipupotilaiden ja suorituskykyvalmennuksen parissa toistakymmentä vuotta. Erikoisosaamiseen sisältyy manuaalisten ja manipulatiivisten menetelmien lisäksi hermostollisen toimintakyvyn arviointi ja harjoittaminen.

Ydinajatuksena Vesalla on “Ihminen on tarkoitettu liikkumaan”. Lähtökohtana on ennaltaehkäistä toimintakyvyn menettämistä sekä palauttaa ja edistää suorituskykyä. Vesa kuvailee hoitotapaansa neuro-mekaaniseksi yhdistäen manuaaliset hoitotoimenpiteet kivun taustalla olevien hermostollisten tekijöiden harjoittamiseen.

Asiakkaat ovat kivuistaan eroon päässeitä eläkeläisiä, työntekijöitä ja opiskelijoita, aktiivisia liikkujia, nuoria, vanhoja, miehiä ja naisia. He ovat neurologista suorituskykyvalmennusta saaneita Suomen ennätyksen haltijoita, olympiaurheilijoita ja ilokseen liikkuvia.

CV:stä löytyy Terveystieteiden maisterin tutkinto liikuntalääketieteestä sekä kaksi kansainvälistä tiedejulkaisua. Useita manuaalista hoitoa tukevia koulutuksia sekä toiminnallisen neurologian koulutuksia ja Työterveyslaitoksen liikunta-alan asiantuntijan pätevyys.”

pelkästään kivun poisto.

Ravitsemusterapeutit

Titta Mehtänen

Ravitsemusterapeutti

Titta on Hyveellä ravitsemusasioiden parissa työskentelevä ammattilainen. Koulutukseltaan Titta on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Vastaanotolla saat luotettavaa, yksilöllistä ja konkreetista apua ravitsemuspulmiisi.  

Ravitsemusterapia sopii hyvin esimerkiksi urheilullisten tavoitteiden tukemiseksi, painonhallinnan avuksi, elintapasairauksien ravitsemushoidoksi, vatsavaivojen helpottajaksi tai avuksi häiriintyneeseen syömiskäyttäytymiseen. Ravitsemusterapia sopii kenelle tahansa, joka haluaa varmistaa oman ruokavalionsa sopivuuden yhdessä asiantuntijan kanssa. 

Titan ohjaustyyli on voimavarakeskeinen, motivoiva ja asiakaslähtöinen. Yhdessä Titan kanssa pääset etsimään juuri sinulle sopivat ravitsemuksen keinot tavoitteidesi tukemiseksi!

Muu henkilökunta

Jussi Kurjenmäki

Toimitusjohtaja

Talouden ja henkilöstöhallinnon kiemuroiden parissa olen tehnyt työurastani kaksikymmentä vuotta, josta puolet yrittäjänä.

Tavoitteeni on olla toimitusjohtaja, jonka asiakas ja henkilöstö kokevat luotettavaksi, ammattitaitoiseksi sekä asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioon ottavaksi ja jonka luokse on kaikella tavalla ”helppo tulla.”

Minulla on monipuolinen työkokemus erilaisista yritysjohtamisen työtehtävistä.

Olen tottunut toimimaan iloisella ja palvelevalla asenteella. Haluan tuoda asiakkaille uusia tuulia liikunnalliseen ja terveelliseen elämään ja olla tiiviissä vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Tulemme olemaan paikallinen vahva toimija, joka näkyy myös erilaisissa Pirkanmaan alueen tapahtumissa. 

Jussi on toiminut aiemmin Intersport Diplomikauppiaana 10 vuoden ajan. Jussilla on taustallaan vankka kokemus yritysjohtamisen maailmasta.

Outi Tast

Asiakaspalvelupäällikkö

Janica Lepistö

Vastaanottovirkailija

Tanja Lehtikangas

Vastaanottovirkailija

Tiedustelut: puh. 020 7699 060