Henkilökunta

Me haluamme luoda inspiroivan ympäristön ja yhteisön, josta löydät vaivatta rakennusaineet itsesi näköiseen, kestävään hyvinvointiin. Me haluamme kulkea kanssasi, neuvoa ja ohjata sinua eteenpäin.

Tomi Kianta

Urheilulääkäri

Päivätyössä olen TAYS Hatanpään sairaalassa yleiskirurgian osastonlääkärinä ja siellä suurimpana osaamisalueena on rintasyöpäkirurgia ja kilpirauhaskirurgia. Lisäksi toimii kirurgian kliinisenä opettajana Tampereen yliopistolla.

Vastaanotolla Tomi hoitaa laajasti kirurgisia potilaita e.m potilasryhmien lisäksi. Erityisesti nivus- ja napatyrät, ihomuutosten ja -kasvaimien poistot, kynsitoimenpiteet kuuluvat valikoimaan. Lisäksi Tomi toimii Tapparan liigajoukkueen lääkärinä, joten urheiluvammat ja muutkin traumat ovat tuttuja. Myös lasten vammojen arviointi onnistuu.

Timo Hänninen

Urheilulääkäri

Timo on liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori kliinisen neurotraumatologian alalta. Erityisosaamista ovat urheilua tai liikuntaa rajoittavat vaivat ja sairaudet, kuten astma, infektiot, ylirasitustilat sekä rasitusvammat. Myös lapsia paljon potilaina. Akuuteista vammoista osaamista löytyy tuki- ja liikuntaelimistön traumojen lisäksi urheiluun liittyvistä aivotärähdyksistä. Timo toimii myös Ilveksen liigajoukkueen lääkintätiimissä sekä toiminut useiden vuosien ajan jääkiekon eri ikäluokkien juniorimaajoukkueiden lääkärinä.

Sanni Utriainen

Urheiluhieroja

Sanni on ainakin toistaiseksi tauolla keihäänheitosta, jossa on mm. edustanut Suomea kaksissa olympialaisissa sekä voittanut nuorten maailmanmestauuden. Tauon aikana Sanni opiskeli itsensä urheiluhierojaksi ja pitää nyt vastaanottoa Hyveellä. Huippu-urheilutaustan myötä kehonhuolto on Sannille tuttua ja hän tiedostaa sen tärkeyden – siksi päätyminen terveysalalle tuntui luontevalta. Sanni on iloinen ja huumorintajuinen persoona, jonka seurassa on hyvä olla. Kaiken lisäksi hän on erittäin lahjakas työssään.

Niklas Tast

Terveyspalveluiden johtaja, Kiropraktikko

Niklas luotsaa Hyveen terveyspuolen toimintoja kristallinkirkkaalla visiolla – ja kaiken keskiössä olet sinä. Meidän täytyy aidosti tuntea sinut, jotta voimme parhaiten edesauttaa tarinaasi.

Tällä toiminnalliseen neurologiaan erikoistuneella kiropraktikkolla on rautainen ammattitaito ja takanaan yli 600 tuntia täydentäviä koulutuksia sekä vähintäänkin vakuuttava asiakashistoria.

Hoitotekniikoitaan Niklas on saanut hioa mm. Mikko Ilosen, Tapparan ja useiden NHL-, SHL- sekä KHL-pelaajien parissa. Hän myös kouluttaa kiropraktista tekniikkaa kansainvälisesti jo seitsemättä vuottaan.

Jonne Väisänen

Liikuntalääketieteen erikoislääkäri

Jonne on Hyveen vastaava urheilulääkäri – ja hyvästä syystä. Ansioluettelo kertoo vakuuttavaa tarinaa siitä kuinka haastavissa tehtävissä hän on urallaan toiminut sekä millaista vastuuta ja luottamusta mies nauttii.

Vuodesta 1999 lähtien Jonne on toimittanut joukkuelääkärin virkaa niin jalkapallon, jääkiekon, yleisurheilun, golfin kuin kamppailu-urheilunkin parissa. Tähän joukkoon lukeutuvat mm. Ilveksen veikkausliigajoukkue, Ilveksen naisten jalkapallojoukkue, Palloliiton juniorimaajoukkueet sekä Kankkonen & Numminen Golfakatemia.

Jonne on työlleen omistautunut huippuammattilainen, jolla ei mene sormi suuhun haastavissakaan tapauksissa. Mies on sekä Suomen Urheiluliiton lääketieteellisen valiokunnan että Suomen Urheilulääkäriyhdistyksen jäsen ja luotsaa Hyveen terveyspuolen palveluita yhdessä Niklas Tastin kanssa.

Satu Lähteenkorva

Psykologi, työterveyspsykologi, psyykkinen valmentaja

Satu tunnetaan valtakunnallisesti hyvinvoinnin ja elintapaohjauksen eturivin kouluttajana, kehittäjänä ja valmentajana Suomessa. Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat viime vuosina päässeet Aktiivisen balanssin -valmennuksissa © yksin tai porukalla testaamaan oman elämän tasapainoa sekä löytämään ja vahvistamaan hyvinvoinnin kulmakiviä terveen elämän perustaksi.

Psykologinen elintapavalmennus tukee usein ratkaisevalla tavalla painonhallinnan ja liikkumisen aloittamisen tai ylläpidon haasteissa. Satun kanssa pääset tutkimaan, millainen tavoite on voimavaroihin nähden realistinen ja toimiva. Satu ohjaa osaavasti ja lämmöllä persoonannäköiseen, hyvinvoivaan elämään, niin terveysliikkujan kuin huippu-urheilijankin. Terve tasapaino on tällä naisella hallussa!

Vapaa-ajallaan tämä kahden jo aikuisen lapsen äiti viihtyy luonnossa ja lenkkipoluilla sekä palautuu mieluiten keittokirja kädessä.

Miia Niskanen

Fysioterapeutti/Urheiluhieroja

Miia on alkujaan Tampereen likkoja, vaikka onpa kotiosoite välillä löytynyt Yhdysvalloista, Kanadasta ja Saksastakin. Noihin retkiin on mahtunut mm. liikuntatieteiden tutkinto University of South Carolinasta. Miia on pelannut kunnioitettavat 20 vuotta jalkapalloa ja nähnyt monenlaista harjoittelu-kulttuuria.

Kokemusta Miia on ehtinyt urallaan kartuttaa fysioterapeuttina, urheiluhierojana, personal trainerina, kuntovalmentajana, kuntouttajana sekä monenmoisen ryhmäliikunnan parissa.

Tämä räiskyvä ja energinen nainen on aina ollut himourheilija. Vuodenajasta riippuen Miia joko pyöräilee, juoksee, hiihtää, käy kuntosalilla tai laskettelee lastensa kanssa. Välillä täytyy tietysti päästä matkustelemaankin – kotiin kun on niin kiva tulla!

Riina Torvi

Fysioterapeutti

Liikunta on ollut Riinalle elämäntapa aina, ja se on myös innostanut hänet kouluttautumaan terveyden ja hyvinvoinnin alalle. Riina on valmistunut Trainer4Youn koulutusorganisaatiosta Personal Traineriksi ja Ravintovalmentajaksi vuonna 2014. Siitä lähtien hän on työskennellyt lappeenrantalaisella kuntokeskuksella ja kerryttänyt vahvaa kokemusta hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämisestä liikunnan ja ravitsemuksen keinoin. Pääosin hänen asiakkaillaan on ollut tavoitteena kestävyys- tai lihaskunnon kohottaminen, painon pudottaminen hyvinvoinnin lisääminen sekä raskaudesta palautuminen. Fysioterapeutiksi Riina on valmistunut 2019. Fysioterapeuttina Riinan vahvuutena ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja erityisesti alaselän, rintarangan sekä alaraajojen fysioterapiassa. Hän kokee että äidit saavat liian vähän apua itsestä huolehtimiseen ja synnytyksestä palautumiseen sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. Hän haluaakin olla mukana auttamassa äitejä fysioterapian keinoin, minkä vuoksi hän kouluttauu ja erikoistuu työnsä ohessa äitiysfysioterapiaan. Fysioterapeutin osaamista kannattaa hyödyntää myös ennen kuin vaivoja on tullut. Ennaltaehkäisevässä fysioterapiassa pystytään puuttumaan paljon paremmin vaivojen alkusyihin: vääriin työskentelyasentoihin, ryhtivirheisiin, lihasepätasapainoon, ylipainoon ja lihaskireyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä! Fysioterapeuttina Riinan tehtäväni on auttaa sinua voimaan paremmin, ja pääset halutessasi fysioterapiaan kysymään asiantuntijan arviota ja neuvoja omaan hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä – myös ilman lääkärin lähetettä. Vapaa-ajalla Riina viihtyy perheensä ja ystäviensä kanssa sekä eri tavoin itseään liikuttaen. Tällä hetkellä juoksu sekä hiihto ovat vieneet mukavasti mennessään!

Susanna Leppälä

Psyykkinen valmentaja ja Joogaohjaaja

Hyveellä psyykkisen valmennuksen palveluja tarjoaa Susanna Leppälä. Koulutukseltaan Susanna on urheilu- ja liikuntapsykologian maisteri, ammattivalmentaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, joogaopettaja.

Psyykkinen valmennus sopii jokaiselle, joka kokee halua kehittää mentaalisia voimavarojaan, mielen sisäisiä työkaluja, ja tätä kautta lisätä omaa henkistä hyvinvointia. Valmennuksen pituus ja sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmennuksessa voidaan keskittyä mm. seuraavan aihealueisiin:

  • Stressin hallinta
  • Palautuminen ja rentoutuminen
  • Motivaatio
  • Tunteiden ja ajatusten säätely
  • Elämänhallinta
  • Keskittymiskyky
  • Mindfulness
  • Kisakauteen/ huippusuoritukseen valmistautuminen
  • Joogan yksilöohjaus

 

“Psyykkisen valmennuksen perustana on ymmärtää ihmismielen yksilöllisyys ja ainutlaatuisuus. Se, mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Minun tehtävä valmentajana on ohjata asiakas löytämään juuri hänelle sopivat keinot mielen kehittämiseen. Varaa itsellesi konsultaatiokäynti, niin suunnitellaan yhdessä, miten voisin auttaa juuri sinua!”

Juha Kaari

Kiropraktikko / fysioterapeutti

Juha on yksi Hyveen ammattitaitoisista kiropraktikoista ja fysioterapeuteista. Erikoisosaamista löytyy runsaasti manuaalisten ja manipulatiivisten menetelmien sekä neurofuntionaalisen akupunktion saralta. Juha on kerännyt tutkintoja ja pätevyyksiä kuin partiolainen ansiomerkkejä – ei siis ole ihme että mies osaa toimia tilanteesta riippumatta. Myös merkittävää uraa niin tavallisten ihmisten kuin huippu-urheilijoidenkin parissa on ehtinyt karttua reilusti. Muun muassa NHL-, AHL-, NCAA-kuviot ovat tulleet tutuksi, siinä missä lukemattomat arkisemmatkin asetelmat. Vapaa-aikansa kahden lapsen isä kuluttaa mielellään perheen parissa, koiran kanssa ulkoillen ja matkustellen. Hiki hankitaan pintaan jaakiekkoa pelaten, vaikka saattaapa syke välillä nousta golfin ja kaikenlaisen penkkiurheilunkin parissa.

Hannu Tapaninen

Urheilu- ja triggerhieroja
Hannu teki oman vesihiihdossa vuonna 1986 tulleen polvivamman kuntoutuksesta ammattinsa. Nykyisin Hyveellä triggerihierontaan keskittyvä urheiluhieroja keräsi 23 vuoden kilpaurallaan peräti 70 SM-mitalia ja roppakaupalla kokemusta aktiivisen kropan kunnossapidosta. Triggerhieronnan saloihin mies jäi koukkuun 90-luvun alussa sillä saavuttamansa nopean palautumisen ja paremman hoitovasteen ansiosta. Eikä hän ole yksin tuntemustensa kanssa, melkoisen vakuuttavaa asiakaskuntaakin on nimittäin karttunut; Monet huippu-urheilijat kuten Kiira Korpi, Patrik Niklas-Salminen ja Kim Leppänen luottavat Hannun ammattitaitoon.

Vesa Ylinikkilä

Naprapaatti

Vesaa on aina kiinnostanut liikkuva ihminen ja aihetta hän onkin lähestynyt monelta kantilta; Biomekaniikan aineopettajana, monenlaisen oman liikuntaharrastamisen kautta ja tietysti naprapaatin toimessa. Rangan ja kehon nivelistön toiminnallisten häiriöiden tunnistaminen, analysointi ja näiden ongelmien ratkaiseminen yksilölliset realiteetit ja liikuntaharrastukset huomioiden haastaa ja palkitsee Vesaa päivittäin.

Liikuntalääketieteen saloihin Mies on sukeltanut Itä-Suomen Yliopistossa ja syventänyt sittemmin ymmärrystään liikuntafysiologiaan Karoliinisessa Instituutissa sekä lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä seminaareissa. Naprapaatin tutkinto on kotoisin Tukholman Naprapathögskolanista.

Yli 30 vuotta kokemusta kaikenlaisten liikkujien parissa ammattiballerinoista olympiahiihtäjiin, Ironman-kisaajista golfareihin ja ratsastuksesta NHL-jääkiekkoon ovat antaneet Vesalle raudanlujan ammattitaidon.

Liikkujana Vesa itse viihtyy parhaiten kestävyyslajien kuten triathlonin, kaukopartiohiidon ja pitkien reppumarssien parissa.

Juha Lampinen

Juhalla on takanaan melkoinen siivu ammattilasjääkiekkoa; Yli 200 ottelua Ilveksen riveissä 1988–1996 minkä jälkeen kiekkoura jatkui Saksassa, Italiassa ja Espanjassa. Fysioterapeutin pätevyys miehellä on ollut taskussa jo vuodesta 1995, mutta ammattilaiskiekosta mies astui sivuun vasta vuosituhannen vaihteessa. Juha on erikoistunut toistuvien ja pitkittyneiden selkä-, niska-, olkapää- ja polvioireiden hoitamiseen erityisesti aktiivisen kuntoutuksen avulla. Kokemusta sekä ennaltaehkäisevästä, että leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta on karttunut runsaasti. Myös niskan retkahdusvammojen (Whiplash) hoidossa hän on mies paikallaan. Fysioterapian täydennyskoulutusten lisäksi Juha on hankkinut pätevyyden tytöterveyshuoltoon, minkä parissa toimenkuva on vaihdellut vastaavasta fysioterapeutista aluejohtajaan, palvelupäällikköön ja toimitusjohtajaankin. Viimeisen neljän vuoden ajan Juha on myös toiminut Ilveksen jääkiekon liigajoukkueen vastuufysioterapeuttina. Vapaa-ajallaan tämä dynamo mm. kiekkoilee Pyynikin Haukoissa ja pitää tahtia Alibitoimiston rumpalina.

Riina Tammi

Urheiluhieroja
Jos positiivisuus on tarttuvaa, niin tässä kantaja! Riinan elämäniloa ja energiaa läikkyvä luonne ja ammattilaisen otteet ovat mainio yhdistelmä, kun tähtäimessä on hyvä fiilis – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Riina toimittaa Hyveellä urheiluhierojan virkaa, vaikka kuuluupa naisen repertuaariin fysiikkavalmennusta ja liikunnanohjausta tenavien ja junnujen parissakin. Hieronnan lisäksi Riina hallitsee kinesioteippauksen, josta saattaa olla huomattavaa hyötyä esimerkiksi pyöräilyn, golfin, joukkuepelien tai monen arkisemmankin askareen suhteen. Riinan kirjaviin harrastuksiin lukeutuu mm. salibandyä, lenkkeilyä ja ammuntaa. Saatat myös tavata hänet Hyveellä kuntosalinkin puolelta.

Marko Siivonen

Toiminnallisen neurotieteen erityisasiantuntija

Marko ”Makke” Siivonen on kansainvälisesti menestynyt valmentaja ja kouluttaja. Hän on jo 30 vuoden ajan auttanut niin yrityksiä, työyhteisöjä kuin huippu-urheilijoita ja heidän valmentajiaan pärjäämään kilpailijoitaan paremmin.

Makken ainutlaatuiset, toiminnalliseen neurotieteeseen perustuvat palvelut, luennot ja valmennukset ovat tehneet hänestä kansainvälisesti suositun kouluttajan ja alansa johtavan asiantuntijan Suomessa. 

Marko on tuonut toiminnallisen neurotieteen sensomotorisen metodin Suomeen ja hän on kouluttanut lukuisia uusia asiantuntijoita alalle. Parempaa asiantuntemusta ei siis aiheen parissa ole Suomessa tarjolla.

Hyveellä Marko keskittyy huolehtimaan asiakkaidensa hyvinvoinnista tarjoamalla Sensofysiopalveluita. Lue lisää sensofysiosta täältä.  

marko.siivonen@hyve.fi

Elina Pulkkinen

Kiropraktikko
Elina päätyi itse nuorena yleisurheilijana monen ammattilaisen hoitopöydälle. Parhaat tulokset tuntuivat jo tuolloin aina löytyvän kiropraktiikasta. Tuore ylioppilas hakeutui ensin opiskelemaan fysioterapiaa Tampereelle, mutta päätti toisena opiskeluvuotena lisähaasteen nälässä vaihtaa kertaheitolla aihetta ja maisemaa. Elina lähti Espanjaan pureutumaan kiropraktiikan saloihin ja valmistui vuosikurssinsa priimuksena (cum laude). Sittemmin tämä intohimoinen kiropraktiikan maisteri on mm. toiminut apuopettajana yliopistossa, tutkinut ja esitellyt löydöksiään kiropraktiikan saralla kansainvälisesti ja täydentänyt omaa osaamistaan jo yli 30:lla lisäkoulutuksella, jotta hänen potilaansa saisivat mahdollisimman hyvää ja monipuolista apua. Tärkeintä Elinalle työssä onkin potilaslähtöisyys, eli juuri sinun tarinasi tunteminen ja edesauttaminen. Hyveellä Elina tutkii, hoitaa ja ennaltaehkäisee selkärangan ja nivelten toimintahäiriöitä – vauvasta vaariin ja raskaanaolevista urheilijoihin. Tavoitteena on aina koko kehon toiminnan optimointi, ei pelkästään kivun poisto.

Vesa Tabell

Naprapaatti

toiminut kipupotilaiden ja suorituskykyvalmennuksen parissa toistakymmentä vuotta. Erikoisosaamiseen sisältyy manuaalisten ja manipulatiivisten menetelmien lisäksi hermostollisen toimintakyvyn arviointi ja harjoittaminen.

Ydinajatuksena Vesalla on “Ihminen on tarkoitettu liikkumaan”. Lähtökohtana on ennaltaehkäistä toimintakyvyn menettämistä sekä palauttaa ja edistää suorituskykyä. Vesa kuvailee hoitotapaansa neuro-mekaaniseksi yhdistäen manuaaliset hoitotoimenpiteet kivun taustalla olevien hermostollisten tekijöiden harjoittamiseen.

Asiakkaat ovat kivuistaan eroon päässeitä eläkeläisiä, työntekijöitä ja opiskelijoita, aktiivisia liikkujia, nuoria, vanhoja, miehiä ja naisia. He ovat neurologista suorituskykyvalmennusta saaneita Suomen ennätyksen haltijoita, olympiaurheilijoita ja ilokseen liikkuvia.

CV:stä löytyy Terveystieteiden maisterin tutkinto liikuntalääketieteestä sekä kaksi kansainvälistä tiedejulkaisua. Useita manuaalista hoitoa tukevia koulutuksia sekä toiminnallisen neurologian koulutuksia ja Työterveyslaitoksen liikunta-alan asiantuntijan pätevyys.”

Julianna Perttala

Vastaanottotyöntekijä

Janita Juhola

Palvelusihteeri

Jussi Kurjenmäki

toimitusjohtaja

Talouden ja henkilöstöhallinnon kiemuroiden parissa olen tehnyt työurastani kaksikymmentä vuotta, josta puolet yrittäjänä.

Tavoitteeni on olla toimitusjohtaja, jonka asiakas ja henkilöstö kokevat luotettavaksi, ammattitaitoiseksi sekä asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioon ottavaksi ja jonka luokse on kaikella tavalla ”helppo tulla”.

Minulla on monipuolinen työkokemus erilaisista yritysjohtamisen työtehtävistä.

”Olen tottunut toimimaan iloisella ja palvelevalla asenteella. Haluan tuoda asiakkaille uusia tuulia liikunnalliseen ja terveelliseen elämään ja olla tiiviissä vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Tulemme olemaan paikallinen vahva toimija, joka näkyy myös erilaisissa Pirkanmaan alueen tapahtumissa”, 

Jussi (45) ) on toiminut aiemmin Intersport Diplomikauppiaana  10- vuoden ajan.  Jussilla on taustallaan vankka kokemus yritysjohtamisen  maailmasta. 

Outi Tast

Asiakaspalvelupäällikkö

Tiedustelut: puh. 020 7699 060