Tasapainoa elämään

  • Psyykkinen valmennus
  • Ratkaisukeskeinen mielenvalmennus
  • Psykologin palvelut

 

Tue kokonaisvaltaista hyvinvointiasi kehittäen psyykkisiä voimavaroja, mielen joustavuutta- ja tasapainoa. Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät ja löydä tasapaino tekemisen ja levon välille.

Psykologinen elintapavalmennus tukee usein ratkaisevalla tavalla painonhallinnan ja liikkumisen aloittamisen tai ylläpidon haasteissa.

Ratkaisukeskeinen mielenvalmennus
Matalan kynnyksen tukevaa keskusteluapua esimerkiksi uupuneille, stressin säätelyyn, ajanhallintaan, ihmissuhteisiin, omiin rajoihin, parempaan itsetuntemukseen tai uraan liittyviin asioihin.

Valmennus kirkastaa ajatuksia ja antaa uusia näkökulmia. Se parantaa itsetuntemusta, auttaa sinua kuulemaan ja ymmärtämään itseäsi paremmin sekä antaa lisää voimavaroja tarvittavaan muutokseen tai arkeen.

Hinnasto

Psyykkinen valmennus

60min, 100€ (Susanna Leppälä)

60min, 100€ (Anna Appelström-Mäenpää)

Lyhytterapia

 60min 100€ (Susanna Leppälä)

Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotto

 60min 100€ (Susanna Leppälä) 

Psykologin vastaanotto

45min, 125€ (Satu Lähteenkorva)

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 5,50 € (sis. eArkisto-maksun)

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa. 

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden maksun. 

Psykologin palvelut

Kohti hyvinvoivaa elämää

Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat viime vuosina päässeet Aktiivisen balanssin -valmennuksissa © yksin tai porukalla testaamaan oman elämän tasapainoa sekä löytämään ja vahvistamaan hyvinvoinnin kulmakiviä terveen elämän perustaksi.

Psykologinen elintapavalmennus tukee usein ratkaisevalla tavalla painonhallinnan ja liikkumisen aloittamisen tai ylläpidon haasteissa. Satun kanssa pääset tutkimaan, millainen tavoite on voimavaroihin nähden realistinen ja toimiva. Satu ohjaa osaavasti ja lämmöllä persoonannäköiseen, hyvinvoivaan elämään, niin terveysliikkujan kuin huippu-urheilijankin.

Tutustu valmentajiimme

Tiedustelut: puh. 020 7699 060