Ravitsemusterapian avulla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Ravitsemusterapian avulla hoidetaan ravitsemukseen liittyviä pulmia ja ennaltaehkäistään niitä sekä edistetään asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia. Ravitsemusterapeutilta saat apua esimerkiksi suorituskykyä ja palautumista tukevan ravitsemuksen toteuttamiseen.

Hinnasto

Ensikäynti 60min – 119€
Seurantakäynti 45min – 89€

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 5,50€ (sis. eArkisto-maksun).

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa. 

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden maksun.

 

Ravitsemusterapia

Ravitsemusterapian avulla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Ravitsemuksella on suuri vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Ravitsemuksen paraneminen voi näkyä esimerkiksi parantuneena jaksamisena ja suorituskykynä, nopeampana vammoista toipumisena ja vaivattomampana painonhallintana.

Ravitsemusterapeutti on Valviran laillistama ammattihenkilö, jolla on yliopistotason koulutus ravitsemustieteistä. Vastaanotolla annettu tieto on aina luotettavaa ja pohjautuu tutkittuun tietoon. Ravitsemusterapeutilta saat yksilöllistä ja käytännönläheistä apua juuri sinulle sopivan ruokailun toteuttamiseksi.

Mitä hyötyä ravitsemusterapiasta on?

Ravitsemusterapeutilla on laaja ymmärrys syömiskäyttäytymisestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä sekä laaja osaaminen ruoka- ja ravintoaineista. Ravitsemusterapeutti ymmärtää yksilöiden väliset erot ja pystyy soveltamaan tutkittua tietoa käytäntöön. Ravitsemusterapeutin vastaanotolla suunnitellaan muutoskohteet syömisessä niin, että ne myös on oikeasti mahdollista toteuttaa.

Kenelle ravitsemusterapia sopii?

Ravitsemusterapia sopii kenelle tahansa, joka haluaa varmistaa oman ruokavalionsa sopivuuden yhdessä ammattilaisen kanssa. Yleisimpiä syitä hakeutua ravitsemusterapeutin vastaanotolle on painonhallinnan haasteet, urheilijan suorituskykyä, palautumista ja kehittymistä edistävän ravitsemuksen löytäminen tai syömiskäyttäytymisen häiriintymisen hoito.

Ravitsemusterapeutilta saat apua esimerkiksi seuraaviin:

– Painonhallinta

– Urheilijan ravitsemus

– Allergiat tai erityisruokavaliot

– Syömishäiriöt

– Vatsavaivat

– Vammasta/leikkauksesta toipumisen edistäminen

– Sydän- ja verisuonisairaudet.

Tutustu ravitsemusterapeutteihimme

Tiedustelut: puh. 020 7699 060