Oikea kuntoutus ja korvaavat harjoitteet

Liikuntalääketieteen erikoislääkäri auttaa sinua luu-, lihas-, jänne-, nivelside- ja rusto-ongelmien lisäksi mm. astman diagnosoinnissa ja hoidossa sekä muissa keuhkovaivoissa. Arjessa ja kuntoilussa keho on joskus kovilla. Hyveellä terveydenhoito ei perustu arvauksiin vaan sinut ohjataan ammattilaiselle heti talon sisällä.

Hinnasto

Enintään 10 min, 60€ (Kela-korvaus 7€)

Enintään 20 min, 90€ (Kela-korvaus 9€
Enintään 30 min, 110€ (Kela-korvaus 11€)
Enintään 45 min, 150€ (Kela-korvaus 14€)
Enintään 60 min, 170€ (Kela-korvaus 18€)

Enintään 60,min Timo Hänninen 220€

 

 

Lääkärinkäynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 19,90 € (sis. eArkisto-maksun).

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa. 

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme täyden maksun


Urheilu­lääkäri

Urheilulääkäri hoitaa niin huippu-urheilijoiden kuin myös kuntoilijoiden urheiluvammoja ja muita urheiluun ja liikuntaan liittyviä sairauksia ja vaivoja. Urheilulääkärin puoleen voit kääntyä äkillisen tapaturman tai rasitusvamman vuoksi. Urheilulääkäri on myös asiantuntija urheilijoiden ja kuntoilijoiden infektioiden ja ylirasitustilojen hoidossa.

Miten potilas hyötyy urheilulääkärin vastaanotosta?

Vamman tai tapaturman sattuessa urheilulääkäri osaa neuvoa sinulle oikeanlaisen kuntoutuksen ja oikeanlaiset korvaavat harjoitteet, että pääsisit nopeammin ja turvallisemmin takaisin harrastuksesi pariin. Samalla saat myös ohjeistusta auttaisiko fysioterapeutti, kiropraktikko, naprapaatti tai hieroja sinun vaivasi tai vammasi kuntoutuksessa. Nykyään yhä harvemmin urheiluvammoissa tarvitaan leikkaushoitoa, mutta jos sitä tarvitaan, niin urheilulääkäri osaa ohjata sinut oikean ortopedin hoitoon. Jos vammasi tarvitsee esim röntgen- tai magneettikuvausta, niin saat lähetteen tutkimuksiin urheilulääkäriltä.

Suuri osa rasitusmurtumista ja muista rasitusvammoista olisi vältettävissä puuttumalla vaivoihin riittävän ajoissa ja hakeutumalla ajoissa asiantuntevaan hoitoon.

Jos olet aloittamassa liikuntaa pitkän tauon jälkeen tai jos sinulla on joku sairaus, jonka epäilet vaikuttavan liikkumiseesi, niin saat urheilulääkäriltä asiantuntevaa opastusta turvallisen ja tehokkaan liikunnan aloittamiseen. Urheilulääkäri tekee terveystarkastuksia urheilijoille ja kuntoilua aloitteville aikuisille ja lapsille.

Urheilulääkäri tietää miten eri lääkkeet vaikuttavat urheiluun ja samalla saat myös ohjeita antidoping-asioihin.

Matala hemoglobiini tai varastoraudan puute (matala ferritiini) voi vaikuttaa suorituskykyysi ja edesauttaa esim ylirasitustilan kehittymistä. Urheilulääkärisi voi antaa neuvoja myös näissä tilanteissa.

Urheilulääkäri voi ohjata sinua myös painonpudotuksessa tai painonhallinnassa. Voit saada ohjeita myös parempaan unenlaatuun ja laadukkaaseen ravitsemukseen.

Tutustu urheilulääkäreihimme

Tiedustelut: puh. 020 7699 060