Hyve | Personal trainer Pirkkala, Tampere

Kunto / Yksilövalmennus

Henkilökohtainen valmennus

Eli personal trainer

Henkilökohtaisen kuntovalmennuksen ammattilaisen kanssa rakennetaan juuri sinulle sopivaksi suunniteltu harjoitteluohjelma, johon kuuluu aina sovittu määrä henkilökohtaista valmennusta sekä omatoimista tekemistä ja joka myös elää ja kehittyy sinun mukanasi. Personal Trainerin eli henkilökohtaisen valmentajan voi palkata kuka tahansa, joka kaipaa kannustusta liikkumiseen.

Henkilökohtainen valmennus vai ohjaaminen?

Tässä tullaan valmentamisen perusolemukseen ja ytimeen. Ero valmentamisen ja ohjaamisen välillä on yksi asia mikä erottaa Hyveen Personal Trainerit harrastelijoista. Valmennus ja valmentaminen ovat käsitteenä sellaisia, joihin kuuluu kokonaisvaltaisuus, yksilöllisyys, intensiivinen vuorovaikutus, innovatiivisuus, suunnitelmallisuus, pitkäjänteisyys, kyky soveltaa ja ennen kaikkea korkea laatu kaikessa toiminnassa. Valmentajan halu ja kyky heittäytyä valmennukseen on myös erittäin olennainen asia.

Hyveen valmentajat ovat pitkän kokemuksen omaavia liikunta-alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan juuri sinua kohti omia tavoitteitasi. Henkilökohtainen valmennus on panostus huomiseen. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi turvallisia, monipuolisia ja tehokkaita. Mikäli aikasi on rajallinen ja haluat saada panostuksellesi vastinetta niin Hyveen valmentajat ovat juuri sinua varten.

Hyveen valmentajien avulla voit nauttia turvallisesti liikunnasta, hakea uutta inspiraatiota harjoitteluun sekä parantaa hyvinvointia aktiivisen ja liikunnallisen elämän kautta. Hyvä ja tehokas alku treenaamisessa johtaa useimmiten siihen, että harjoittelemisesta tulee jatkossakin säännöllistä.

Kun tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen, kuntoutukseen, työkykyisyyden tai suorituskyvyn parantamiseen voit ottaa avuksesi HYVE Personal Trainerin. Oli tavoitteesi mikä tahansa valmentajamme auttavat sinua kohti tavoitteitasi yhteisten harjoituskertojen kautta.

Ensimmäisellä PT-harjoituskerralla valmentajamme tekee ensisilmäyksen tämän hetken tekemisen tasoon ja saa käsityksen asiakkaan tämän hetken tilanteesta. Tähän vaikuttavat liikuntahistoriasi, ikäsi ja mahdolliset vammat ja tietenkin omat tavoitteesi, jotka kirkastamme ammattimaisella otteella. Personal Trainer auttaa sinua yhteisharjoittelun kautta pääsemään kohti tarpeitasi ja tavoitteitasi liikunnan, ravitsemuksen, unen, levon ja palautumisen sekä arjen kuormituksen suhteen. Harjoituskerta pitää sisällään treenin Personal Trainerin kanssa aina monipuolisista alkulämmittelyistä itse harjoitukseen ja loppuverryttelyyn. Personal Trainer on mukanasi koko harjoituskerran ajan ja valvoo harjoituksen kokonaiskuormitusta, turvallisuutta sekä tärkeimpänä opettaa tekemään harjoitteet liiketeknisesti oikein sekä mahdollistaa jaksamaan tehokkaimmat harjoitukset loppuun saakka.

Sitoudu – opi – kehity!

Personal Trainerin kanssa nopeammin tuloksia

Parhaimpana motivaattorina liikuntaharrastuksen jatkumiselle toimii se, kun huomaat terveytesi ja voimiesi kasvavan, kestävyytesi ja kuntosi kohentuvan tai painosi tippuvan säännöllisten treenien seurauksena. Personal Trainerin kanssa yhdessä harjoittelevat saavuttavat aina tuloksia nopeammin ja varmemmin kuin yksin harjoittelevat. Kun Personal Training -harjoituskerta on sovittuna kalenterissasi, lähdet kuntoilemaan, vaikka kyseisenä päivänä sinua vähän laiskottaisikin.

Kenelle? KAIKILLE!

Mitä? TULOKSIA!

Personal trainer ensitapaaminen nyt vain 19€

Ensitapaamisessa pääset keskustelemaan omista harjoitustoiveistasi ja -tavoitteistasi valmentajamme kanssa hintaan 19€. Ohjauksen kesto on 55 minuuttia, joka pitää sisällään 40 minuutin treenin ja 15 minuutin keskustelun. Tavoite on löytää meiltä sinulle sopivin vaihtoehto, jonka avulla pääseet parhaiten tavoiteeseesi. • Henkilökohtainen valmennus
  75 €/kerta
  Kuntoile ammattilaisen ohjauksessa, opi tekniikat ja löydä rutiinisi.
 • Henkilökohtainen valmennus + kertakäynti
  84 €/kerta
  Kuntoile ammattilaisen ohjauksessa, opi tekniikat ja löydä rutiinisi. Hinta sisältää kertakäyntihinnan kuntosalille.
 • Kuntosaliharjoittelun aloituspaketti
  150 €
  Sisältää:
  1. Tapaaminen, kuntosalilaitteiden opastus
  2. Tapaaminen, henkilökohtaisen harjoitusohjelman läpi käynti
  3. Tapaaminen, kuntotestaus tai ohjattu harjoituskerta
 • Kehonmuokkaus -valmennuspaketti
  279 € / kk
  Kesto 3 kk, 12 valmennuskertaa
  Sisältää:
  1. Viikottainen valmennuskerta
  2. Kuntotestaus (polkupyöräergometritestaus ja Seca- kehonkoostumustestaus) alussa ja lopussa
  3. Henkilökohtaisen ruokavalion
  4. Henkilökohtaisen harjoitusohjelman
 • Muutos -valmennuspaketti
  259 € / kk
  Kesto 6 kk, 24 valmennuskertaa
  Sisältää:
  1. Viikottainen valmennuskerta
  2. Kuntotestaus (polkupyöräergometritestaus ja Seca- kehonkoostumustestaus) kolme kertaa jakson aikana
  3. Henkilökohtaisen ruokavalion
  4. Henkilökohtaisen harjoitusohjelman
 • Ajanvaraus & tiedustelut
  Voit tiedustella yksilövalmennusta myös sähköpostitse: juho.nousiainen@hyve.fi

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: