Hyve Tampere polkupyörä kuntotestaus Pirkkalassa, Seca kehonkoostumuslaite

Kunto Kuntotestaus

Testaamisen tarkoitus on kannustaa passiivisia ihmisiä liikunnan pariin, saada turvallinen startti liikkumiseen riskitekijöitä kartoittamalla, ohjata satunnaisliikkujia säännöllisyyteen ja näin omaksua liikunta pysyvästi osaksi arkea. Aktiiviliikkujilla testaus toimii apuvälineenä oman kunnon kehittymisen seuraamisessa ja harjoitustavoitteiden määrittämisessä. Kaikille asiakasryhmille testaus toimii välineenä ymmärtää konkreettisesti liikunnan tuomat hyödyt terveydessä ja kehon suorituskyvyssä.

Kuntotestien olennainen osa on myös liikuntaohjeiden antaminen harjoitteluun. ”Kun kuntotestaukseen liittyy oikeaoppinen harjoittelu- ja kuntoiluohje, saa testattava konkreettista hyötyä ja apua liikuntaharrastuksensa edistämiseksi kohderyhmästä riippumatta”

Me Hyveellä käytämme kuntotestauksessa Fitware-ohjelmaa, joka on kehitetty fyysisen suorituskyvyn mittaamiseen, analysointiin ja seurantaan. Ohjelmisto mahdollistaa monipuoliset testaukset ja antaa laajat mahdollisuudet tietojen analysointiin.

Polkupyöräergometritestillä saat arvokasta tietoa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kunnosta sekä maksimaalisesta suorituskyvystäsi. Ammattitaitoiset kuntotestaajamme antavat sinulle kirjallisen ja suullisen palautteen kunnostasi.

Kehonkoostumusmittaus

Tule selvittämään kehonkoostumuksesi ja määrittämään selkeät tavoitteet harjoittelusi tueksi! SECA-kehonkoostumismittarilla saat luotettavaa tietoa kehosi nykytilasta, sillä tarkka SECA-mittari on jopa 97% verrannollinen magneettikuvauksen kanssa. Mittauksessa saat kirjallisen sekä suullisen palautteen mm. rasva- ja luustolihasmassastasi sekä viskeraalirasvastasi.

Kysy lisää kuntotestaajiltamme ja varaa aika testaukseen!

Meiltä myös kuntotestauspalvelut yrityksille. Helppoa ja vaivatonta!

Lihastasapaino- ja liiketaitotestaus

Testauspalveluistamme löytyy myös FMS (Functional movement screen liiketaitotestipatteristo) ja lihasatasapainotestit. Liiketaitotestauksessa tutkimme kehosi toimintaa liikehallinnan, liikkuvuuden sekä asennon hahmottamisen kautta. Testaamisen jälkeen saat selkeät ohjeet harjoitteluusi.

Lihastasapainokartoituksessa tutkitaan ryhtilinjaukset, nivelten liikkuvuus sekä kuinka yksittäiset lihakset toimivat. Tukimuksen testipalautteessa otetaan huomioon harrastuksen vaatimukset sekä aikaisempi mahdollinen vammahistoria.

Testien avulla voidaan ohjata harjoittelua tavoitetta tukemaan yksilöllisesti. Huono lihastasapaino kuormittaa niveliä, kudoksia ja lihaksia. Oikean lihastasapainon saavuttamisen johdosta liikkuminen muuttuu helpommaksi. Hyvä lihastasapaino ehkäisee myös tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja rasitusvammoja.

Tarjoamme räätälöityjä testauksia yritys- ja urheiluryhmille.

 • Seca kehonkoostumus-mittaus
  35 €
  Erittäin tarkka ja luotettava lääketieteellinen määritys kehon tilasta.
 • Polkupyörä-ergometritesti
  65 €
  Verenpaine ja polkupyörä-ergometritesti.
 • Seca kehonkoostumus-mittaus ja polkupyörä-ergometritesti yhdessä
  Yhteishintaan 85 €
 • Polkupyörä ergometritestaus laktaatilla
  110 €
  Polkupyörä-ergometritestaus, seca kehonkoostumus-mittaus ja verenmaitohappotestauksen avulla määritämme sykerajasi kestävyysharjoitteluun.
 • Liikehallinta- ja lihastapainotestaus
  90 €
  Liikehallintatestaus (FMS) sekä lihastasapainotutkimus.
 • Firstbeat-hyvinvointianalyysi
  169 €
  Hyvinvointia, työssäjaksamista ja parempaa palautumista. Lue lisää Firstbeatista >>

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: