Hyve | parempi kunto & terveys

Kunto / Fristbeat

Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille.

Stressiä ja palautumista sekä liikunnan vaikutuksia ja kuntotasoa kuvaava Firstbeat Hyvinvointianalyysi sopii lähes kaikille omasta terveydestä ja hyvinvoinnista sekä kunnon kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille. Hyvinvoinnin mittaaminen on tärkeää kaikille iästä, kunnosta tai tavoitteista riippumatta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Valmentajamme ovat kokeneita tulkitsemaan testituloksia ja antamaan ohjeet parempaan huomiseen. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja tuo esille asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Yrityksille

Yksilöiden hyvinvointi heijastuu koko organisaatioon. Firstbeatin Työkykykartoitus antaa jokaiselle työntekijälle keinot henkilökohtaisen hyvinvoinnin rakentamiseen ja tarjoaa vinkkejä työssäjaksamiseen ja palautumisen hallintaan.

169 euron Firstbeat-palvelu sisältää:

 • Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi.
  +
 • Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren.
  +
 • Henkilökohtaisen hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse.
  +
 • 30 min henkilökohtaisen palautteen Hyveen Firstbeat-asiantuntijalta Pirkkalassa.
  +
 • Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin parantamiseksi.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: