Mikäli haluat valmennus- ja/tai kuntoutuspalveluja, jotka räätälöidään vain ja ainoastaan sinulle, valitse yksilövalmennus.
Yksilövalmennuksessa toiminnan perustan muodostavat juuri sinun henkilökohtaiset lähtökohtasi, tavoitteesi ja tarpeesi.

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Privaatin valmennuskeskuksen erikoisvalmennusvälineillä ja laitteilla harjoittelu on innostavaa ja tehokasta.

Valmennuskeskuksemme laadukkaat palvelut perustuvat lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskeluun. Tulokset näkyvät tehokkaasti, halusitpa kehitystä kuntoosi, piristystä ulkonäköön tai motivaatiota liikkumiseen.

Yksilövalmennuspaketit

Startti

Startissa saat avun aloitukseen ja ”avainnipun” fyysisen hyvinvointisi ja suorituskykysi parantamiseen.

Tsemppi

Meidän monipuolisin sisältö jossa keskitymme tilanteeseesi kattavin tukipalveluin.
+

Teho

Harjoitteluun tehoa intensiivisellä valmennus tiheydellä.

Räätälöity

Tilanteesi analysoinnin jälkeen räätälöimme sinulle oman polkusi tuloksiin.

Mitä Personal Trainer asiakkaat kertovat toiminnasta asiakaspalautteessa 2017;

“Eteenpäin on menty vajaassa kahdessa kuukaudessa enemmän kuin puolessa vuodessa pelkän fysioterapian ja pilateksen avulla.”

“Iso kiitos siitä, että valmennatte niin huippu-urheilijoita, kuin tavallisia tallaajia ja kaikkea siltä väliltä! Jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi.”

“Missään muualla en ole kokenut samanlaisia onnistumisia”

Keskiarvo Keskuksen kokonaisuudesta 4,7 / 5

Startti valmennuspaketti

Hinta 199 € / kk

Sinulle joka kaipaat pehmeää aloitusta säännölliseen liikuntaan. Valmennus aloitetaan perehtymällä tilanteeseesi, jonka pohjalta luomme sinulle suunnitelman. Vuosien kokemuksen perusteella osaamme ohjata sinut oikealle polulle. Kahden kuukauden kestävä jakso antaa sinulle avaimet ja valmiuden edetä kohti uusia haasteita.

Tsemppi valmennuspaketti

Hinta 299 € / kk

Valmennus sisältää kattavan sisällön tukipalveluita, jotka edistävät tavoitteeseesi pääsemistä. Kolmen kuukauden valmennus tapahtuu henkilökohtaisesti ja pienryhmässä. Ravintovalmentajan kanssa laitat sisäisen hyvinvointisi uudelle tasolle hyödyntäen unen laadun ja stressin testiä. Valmentajien kanssa liikut sinun tilanteeseesi sopivassa pienryhmässä ja harjoitat henkilökohtaisessa valmennuksessa heikkoudet pois.

Teho valmennuspaketti

Hinta 399 € / kk

Neljän kuukauden TEHO-valmennuksessa saat tuhdin paketin liikettä. Intensiivisen valmennuksen kautta kehityt takuulla. Tämän valmennuksen painopiste on suunniteltu treeniin hyödyntäen kattavasti valmennuskeskuksen erikoisvalmennusvälineitä ja harjoittelun monitorointia.

Räätälöity

Hinta 79 € – 600 € /kk

Varaa aikasi ja keskustellaan Sinun tilanteestasi ja tarpeestasi. Räätälöidyt sisällöt sopivat hyvin kuntosalilla tai kotona tehtävien harjoitusohjelmien luontiin. Vaihtoehtona on myös erikoistoiveiden tai tilanteiden vaatimat intensiivijaksot.

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Paketit ovat syntyneet lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskelun pohjalta.

Haluatko seuraavia:

  1. Tuloksia: Huomioimme yksityiskohtaisesti kehosi kokonaisvaltaisen toiminnan, jonka pohjalta luomme Sinulle räätälöidyn suunnitelman. Valmentajasi ei auta sinua vain kehittymään vaan voit hyvin, joka näkyy olemuksessasi ja itseluottamuksessasi uusia haasteita voittamalla.
  2. Säännöllisyyttä: Valmentajan kanssa yhdessä sovitut aikataulut ja tavoitteet auttavat sinua sitoutumaan yhteiselle polulle, jolloin treenit tulevat tehtyä sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.
  3. Uniikki suunnitelma: Oli kyseessä kunnon kohotus tai kehonmuokkaus, suunnittelemme Sinun harjoitteet sopivan haastaviksi. Näin harjoituksissa pitää ponnistella uusille rajoille – pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus