Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus, suorituskyky- ja kuntovalmennus sekä urheiluvalmennus ovat synonyymejä valmennukselle, jonka tavoitteena on kehittää urheilijaa

Fysiikkavalmennukseen voivat hakeutua kaikki ikäluokat, tuloksiin tähtäävät tai huipulla jo olevat urheilijat, kauden aikana tai sen jälkeen.

Erikoisosaamisemme on aloituksessa. Painopiste on motorisen toiminnan ja liikekontrollin vahvistamisessa, jotta saavutetaan vahvempi kokonaissuoritus. Tämän jälkeen siirrytään itse suorituskykyä kehittävään valmennukseen.

Kauden aikana valmennuksessa voidaan keskittyä muun muassa ongelma-alueiden hoitamiseen ja kauden jälkeen keskitymme urheilijan tai joukkueen kokonaisvaltaiseen suorituskyvyn parantamiseen.

Tarvittaessa jalkaudumme myös urheilijoiden omille harjoitusvuoroille tai suorituspaikoille tukemaan lajivalmentajia. Tämä malli antaa erinomaisen mahdollisuuden lajivalmentajan ja fysiikkavalmentajan yhteistyölle.

 

Yksilön fysiikkavalmennus

Mahdollisuus saada jopa niinkin privaatisti, että koko valmennuskeskus valjastetaan vain yhden valmennettavan ja valmentajan käyttöön.

Ryhmän fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennusta voi Hyveessä saada ryhmässä tai valmennus voidaan kohdentaa esimerkiksi koko urheilujoukkueelle

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus