Tukipalveluiden tavoitteena on tunnistaa kehon suorituskykyä ja energiatasapainoa heikentäviä kohtia.
Tukipalvelut luovat pohjan suorituskyvyn kehittämiselle tunnistaen oikeat osa-alueet mitkä auttavat parantamaan suoritusta

Hierontapalvelut

Miltä niskassasi / hartioissasi tuntuu päivän aikana? Tunnetko selvää hartiakipua tai väsymystä niskassa, voimattomuutta? Huomaatko selkeitä puolieroja tunnusteltaessa hartiaseutua? Pää ei käänny täyden liikeradan puittessa oikealle tai vasemmalle vaan liike on rajoittunutta. Voiko kuitenkin kyseessä olla lantion tai selän alueen lihaksiston kuormitus ja se oireilee niskaasi?

Hieronnan eli pehmytkudoskäsittelyn perustana ovat hierottavan tilanteen tunnistaminen, jonka kautta voimme antaa välittömän avun tilanteeseesi, oli kyseessä sitten päänsäryn poisto tai vaivaava selkä. Tarjoamme avun optimoimalla kehittymistäsi harjoittelussa ja kilpailemisessa.

Hieronta kaikkine erikoistekniikoineen on erinomainen hoitomuoto täysipainoiseen lihashuoltoon. Sen avulla ylläpidetään nykyistä kuntoa ja ennalta ehkäistään mahdollisia lihasvaurioita joita voi ilmetä passiivisuuden kautta. Ammattilaisen lihashuollon kautta harjoittelu ja kilpaileminen pysyvät mahdollisimman mielekkäänä ja tehokkuus urheilusuorituksissa säilyy.

Akuutissa tilanteessa tehokkainta on hoitaa vammat kuuriluontoisena hoitona ja jatkaa hoitoa ylläpitävänä, jotta uusilta vammoilta säästyttäisiin jatkossa.

Johanna Keränen

Varaa aika 0405448876 / johanna.keranen(a)hyve.fi

HierontapalveluHinta
Hieronta 30 min25 €
Hieronta 45 min35 €
Hieronta 60 min40 €
Hieronta 75 min50 €
Hieronta 90 min60 €
Purentalihastenhieronta 30 min40€ (sis. alv. 24%)
Purentalihastenhieronta 45 min50€ (sis. alv. 24%)
Purentalihastenhieronta 60 min60€ (sis. alv. 24%)

Erikois valmennuslaitteet

Power Platessa on värähtelevä taso, joka liikkuu kolmiulotteisesti korkeus-, sivuttais- ja syvyyssuunnassa. Vertikaalisuuntainen värähtely aktivoi liikettä tuottavat lihakset, kun horisontaalitasoissa tapahtuva värähtely aktivoi harjoitettavan alueen reagoimaan värähtelyyn 25-50 tahdosta riippumatonta lihassupistusta sekunnissa. Reaktiot tulevat, kun Power Plate® hyödyntää kehon luontaisia refleksejä.

Keskuksellamme on Suomen ainut High Performance laite. Power Platella on MDD sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että laitteella on kliinistä tutkimusnäyttöä sen tuomista hyödyistä, jonka vuoksi se on lääkinnällinen hoitolaite.

Veraspulleyn avulla on mahdollista harjoitella ns. ” reaktiivista voimaa”. Reaktiivisellä voimalla tarkoitetaan harjoittelua, jossa siirrytään nopeasti eksentrisestä lihastyöstä konsentriseen lihastyöhön. Reaktiivinen voimaharjoittelu vauhtipyörän avulla toimii linkkinä perinteisen voimaharjoittelun sekä nopeusharjoittelun kuten juoksun ja heittämisen välillä.

Huomion arvoista laitteiden hyödyistä on siinä, että Versapulleylla harjoitellessa ei kehoon kohdistu iskutusta minkä ansiosta niveliin kohdistuu vähemmän stressiä, mutta silti voidaan sen avulla voidaan aikaansaada maksimaalinen inertiaalinen venymis-lyhenemis ärsyke lihaksille ja hermostolle. Power Platella harjoitellessa saamme hyödynnettyä tehokkaasti hermolihasjärjestelmän potentiaalia ilman ulkoista kuormaa. Mikä tekee harjoittelusta turvallista ilman rankaan ja niveliin kohdistumaan kuormitusta. Laitteilla aikaansaatava voima vastaa perinteisiä olympianostoja ja sitä voidaan käyttää kaikilla kolmella eri tasolla, pystysuoralla, poikittaisella ja vaakatasolla. vertikaalisella, lateraalisella ja horisontaalisella. Eksentrisen harjoittelun on osoitettu olevan yksi tehokkaimmista harjoitusmuodoista vammojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Käytämme laitteita laajasti valmennuksissa ja kuntoutuksissa tehostaen tuloksia!

 

Ravintovalmennuspalvelut

Ravintovalmennuksesssamme et tule saamaan tarkkaa ja rajoittavaa fitnessdieettiä paperilla noudatettavaksi ja ”herran haltuun”, ellet sitten itse juuri sitä halua. Ravintovalmennuksemme punainen lanka on saada aikaan PYSYVIÄ muutoksia ravinnossasi, ja tätä kautta ravitsemuksellisesti auttaa sinua kohti tavoitettasi. Oli tavoitteenasi sitten lopullinen painonpudotus terveisiin mittoihin, lihasten vahvistaminen, fyysisen suorituskyvyn optimointi urheilulajissasi, tai vaikkapa vain saada energiaa lisää arkeen.

Hyven ravintovalmennuksessa koko ruokavaliota ei siis laiteta kerralla uusiksi, jolloin muutos on toteutettavissa ja pysyvämpi. Minimivaivalla maksimitulokset!

Miten ravintovalmennus toimii käytännössä?

Käytännössä lähdemme virittämään ruokavaliotasi askel askeleelta kohti sinulle optimaalista ravitsemuskokonaisuutta. Mikäli teemme kerralla liian monia muutoksia ruokavalioosi, lopulta käytännön havaintojemme mukaan emme saa muutettua mitään. Tästä syystä emme lähde samanaikaisesti muuttamaan kuin 1-2 tapaa ruokavaliossasi. Yksikin ravitsemusstatustasi eteenpäin vievä tapa on parempi kuin kymmenen hyvää pyrkimystä, jotka kaikki jäävät toteutumatta.

Ravintovalmennus alkaa avainhaasteidesi kartoituksella, joka tapahtuu lähettämiesi esitietojen ja ravintopäiväkirjan pohjalta. Lähitapaamisessa käymme yhdessä läpi ruokavaliosi pahimmat ongelmakohdat sekä suunnitelman niiden korjaamiseksi. Ravitsemusvalmennuksemme räätälöidään valmennettavan tilanteen mukaan, joten valmennuksemme sopii myös ravitsemuksellisesti edistyneille.

Ravintovalmennuksen hinta

Nykyisen ruokavaliosi analysointi, uusi ravintosuunnitelma ydinhaasteeseesi keskittyen sekä suunnitelman läpikäynti yhdessä 149 €.

Kuukausivalmennus 99 €/kk. Vahva suosituksemme siis tälle vaihtoehdolle pysyvien tulosten aikaansaamiseksi!

Ensi mainitun lisäksi istumme kuukausittain alas ja kartoitamme tilannetta, edistymistä ja haasteita, sekä päivitämme suunnitelmaa ja viemme pala palalta ravitsemustasi eteenpäin. Kuukausivalmennus sisältää myös paljon materiaalia ja edistymisen seurantaa, kuten kuukausittaiset ihopoimumittaukset kehon koostumuksen ja rasvan jakautumisen seuraamiseksi. Yhteinen ”kauppareissu” sisältyy halutessasi myös kuukausivalmennukseen (min. 2 kk). Kuukausivalmennuksen suositeltu minimikesto on 3 kk.

Henkilökohtaiset rajoitteet

Valmentaja laatii sinulle tavoitteitasi ja ennen kaikkea kehon tilannettasi tukevan ravinto-ohjelman arjen rytmisi, rajoitteesi, allergiasi jne. huomioiden. Omaamme 10 vuoden käytännön ja teoriatietotaidon – kanssamme onnistut.

Mietityttääkö kustannukset?

Kuten kaikissa valmennuksissamme kaikki lähtee sinusta. Meillä voit valita verkkovalmennuksesta aina kattavaan henkilökohtaiseen valmennukseen tai sitten yhdistellä näitä kukkarollesi sopivaksi.

RavintovalmennuspalvelutHinta
Nykyisen ruokavaliosi analysointi, uusi ravintosuunnitelma sekä suunnitelman läpikäynti yhdessä149 €
Kuukausivalmennus99 €
Ravinto-opastuskerta69 €
Pro Coach - elämätapojen etävalmennus29 €

Firstbeat analyysi

Pystymme analysoimaan Firstbeat järjestelmän kautta unesi laatua ja sen kautta kokonaiskuormitustasi ja palautumistasi. Osoitamme myös testin kautta stressitasosi ja elimistösi toimintaa. Näin voimme ohjata sinut energisempään ja tuloksellisempaan harjoitteluun ja elämään.

Firstbeat-analyysi kertoo, kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tutkimme kehon resurssit arjessa ja nostamme pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Testissä tehdään kolmen vuorokauden Firstbeat-mittaus. Seurannan tulosten analysoinnin jälkeen järjestämme palautetilaisuuden, jossa tulokset käydään lävitse sekä luodaan henkilökohtainen suunnitelma. Palautetilaisuudessa käymme lävitse seikat mittauksen taustalla ja ennen kaikea mitä tulokset tarkoittavat. Tämän jälkeen alkaa tärkein vaihe, eli kuinka muuttaa tuloksia haluttuun suuntaan elämänhallinnallisilla keinoilla, ruokavaliolla sekä harjoittelulla.

Hinta 129 € / 3 vrk.

Kuntotestauspalvelut

Kuntotestin avulla voidaan määrittää testattavan kunto- ja kehontoiminnantaso. Testauksesta on hyötyä kaikentasoisille liikkujille. Vasta-alkajille sekä harrastajille, jotka palaavat liikunnan pariin pitkän tauon jälkeen. Kuntotason kartoitus auttaa asettamaan yksilölliset liikunnalliset tavoitteet sekä luomaan turvalliset ja tehokkaat ohjeet liikunnan harrastamiselle. Aktiivikuntoilijoille testaus on apuväline tavoitteellisen päämäärän saavuttamiseksi.

Kaikki testimme perustuvat yksilölliseen arviointiin.

Testitarjontamme

 • Y-balance (urheilijan dynaaminen tasapaino) 
 • Staattinen tasapaino (sopii kaikille) 
 • Functional Movement Screen eli toiminnalisen kapasiteetin liikekykytestaus (sopii kaikille) 
 • Motorisen kontrollin testaus eli rangan tukilihasten testaaminen (sopii kaikille) 
 • Hapenottokyvyntestaus (syke ja veren laktaatti juoksumatolla tai pyörällä) 
 • Peep-juoksutesti (aktiivikuntoilijat ja urheilijat) 
 • Voima-nopeustestaus (urheilijoille) 
 • Ryhtianalyysi (sopii kaikille) 
 • Lihastasapaino eli liikkuvuustestaus (sopii kaikille) 

Kartoitamme tarvittaessa kehosi toimintakykyä kattavasti tarpeittesi ja tavoitteidesi mukaan. Näin määritämme mm. oikeat syketasot harjoitteluusi ja pystymme vertaamaan tasoasi muihin saman urheilulajin edustajiin. Mittaamme myös lajin mukaan tarvittavat ominaisuustestit.

Tutkimme niveltesi ja lihaksistosi toiminnan vaikutukset kehosi liikkeeseen ja tasapainoon, jonka kautta pystymme määrittämään millaisella tasolla Sinun liikkumistaitosi. Näin voimme ohjata sinut tuloksellisempaan harjoitteluun ja energisempään elämään. Lihastasapainotestauksen myötä osaat kohdistaa harjoitteet juuri oikeaan lihasryhmään, jolloin loukkaantumisherkkyytesi pienenee ja suoritukykysi parantuu.  

Valmiit testipaketit

Saat valittavaksesi tilanteeseesi sopivan testipaketin tai valitse vapaasti hinnastosta.

 • Ryhtipaketti 79 € Syvienlihasten toimintatestin (motorinen toiminta ja liikekontrolli)ja  ryhtianalyysin sekä FMS (Functional movement screen) liikekykyanalyysin. Testipaketti sisältää sähköisen palautteen.
 • Liikepaketti 99 € sisältää lihastapaino- ja ryhti- sekä FMS (Functional movement screen) -liikekykyanalyysin. Testipaketti sisältää sähköisen palautteen. 
 • Tietopaketti 249 € Analysoimme ruokavaliosi ravintoanalyysin kautta ja tarkennamme sen elämäntilanteesi mukaan Firstbeat-testausta apuna käyttäen. Firstbeat-analyysin avulla selvitämme unesi laadun ja sen kautta kokonaiskuormituksesi ja palautumisesi. Osoitamme myös testin kautta stressitasosi ja elimistösi toiminnan. Näin voimme ohjata sinut tuloksellisempaan harjoitteluun ja energisempään elämään.
TestauspalveluHinta
Urheilujatestipaketti 1,5 h149 € / kerta
Kuntotestaus79 € / kerta
Ravintoanalyysi 99 € / kerta
Firstbeat-analyysi 3 vrk.129 € / kerta

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus