Hyve | Naprapatia Pirkkala, Tampere

Terveys / Naprapatia

 • Ajanvaraus & tiedustelut
  020 769 9060

Naprapaatin kokonaisvaltaista hoitoa

Naprapaatti tutkii, hoitaa ja ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja –toimintahäiriöitä. Naprapaatin hoito on aina kokonaisvaltaista, jossa huomioidaan kivun syyt ja alkulähteet. Naprapaatti huomio hoidossaan fyysiset ja psykososiaaliset tekijät, jotka molemmat ovat tärkeitä kivun hoidossa. Naprapaatti haastattelee, tutkii ja kuuntelee asiakasta aina tarkasti ennen hoidon aloittamista. Näin takaamme mahdollisimman tarkan, tehokkaan ja turvallisen hoitokokemuksen juuri sinulle.

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, jonka työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa kaikkia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia.

Naprapatian hoitomenetelmät pohjautuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hoitosuosituksiin. Naprapaatin käyttämiä passiivisia ja aktiivisia hoitomuotoja ovat:

 • nivelen manipulaatio ja mobilisaatio
 • pehmytkudoskäsittelyt (esim. hieronta, venyttelyt)
 • lääkinnällinen harjoitusterapia
 • ergonominen neuvonta

Lisäksi hoidon apuna voidaan käyttää erilaisia fysikaalisia hoitomenetelmiä, kuten lämpö-, kylmä- ja sähköhoitoja. Myös erilaisia teippauksia voidaan käyttää hoidon tukena.

Pääasiassa naprapaatin hoidon tarkoituksena on normalisoida nivelten liikkuvuutta ja pehmytosien toimintaa sellaisissa nivelissä, joiden liikkuvuus on häiriintynyt sekä tätä kautta vähentää kipua. Mikäli vaivan syyn tarkka selvittäminen ei ole mahdollista on hoito tällöin oireenmukaista, kuten kivun lievitystä ja toimintakyvyn parantamista.

Hinnasto

Hinta
Ensikäynti 115 €
Jatkokäynti90 €

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 4,80 € (sis. eArkisto-maksun)

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 85% käyntihinnasta.

Saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme puolet käyntihinnasta (poislukien sairastapaukset).

 • Ajanvaraus & tiedustelut
  020 769 9060
  Et tarvitse jäsenyyttä käyttääksesi terveyspalveluita!

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: