Hyve | Fysioterapia Pirkkala, Tampere

Terveys / Fysioterapia

  • Ajanvaraus & tiedustelut
    020 769 9060

Fysioterapeutti tunnistaa ja kuntouttaa oireet yksilöllisesti asiakkaan mukaan

Fysioterapiassa tavoitteena on huolellisen fysioterapeuttisen alkukartoituksen perusteella mahdollisimman tarkasti päättelemään asiakkaan oireeseen vaikuttavia tekijöitä. Alkukartoituksen perusteella toteutetaan hyvien fysioterapiakäytäntöjen mukaisia ja näyttöön perustuvia ratkaisuja paitsi oireiden vähentämiseksi myös oiretta aiheuttavan ongelmien korjaamiseksi. Laadukas fysioterapia koostuu hyvän ammattitaidon lisäksi myös siitä, että fysioterapian tavoitteita ja toteutusta suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakasta aidosti kuunnellen. Hyvä yhteistyö myös asiakasta hoitavan lääkärin ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tukee fysioterapian tavoitteiden saavuttamisessa.

Miten potilas hyötyy Fysioterapeutin hoidosta?

Fysioterapian osaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat mm. terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia. Fysioterapiassa tarjoamme palveluja niille, joiden liikkumis- ja toimintakyky on hankaloitunut ikääntymisen, vamman, kivun, sairauden tai toimintahäiriön johdosta. Fysioterapian tavoite on edistää aktiivista osallistumista kehittämällä, ylläpitämällä ja palauttamalla terveyttä, liikkumiskykyä, fyysistä aktiivisuutta ja toimintakykyä koko eliniän ajan.

Fysioterapeutti on kuntoutusalan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. Toimintaa valvovat aluehallintovirastot sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto VALVIRA.

Fysioterapeutti hoitaa akuutteja sekä pitkitkittyneitä vaivoja

Hyven Fysioterapeutti Juha Lampinen on erikoistunut toistuvien ja pitkittyneiden selkä-, niska-, olkapää- ja polvioireiden hoitamiseen erityisesti aktiivisen kuntoutuksen avulla. Kokemusta sekä ennaltaehkäisevästä että leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta on karttunut runsaasti. Myös niskan retkahdusvammojen (Whiplash) sekä urheilijoiden hoidosta ja kuntoutuksesta on paljon kokemusta.

Hinnasto

VastaanottoHintaKela-korvaus
45 min67 €6 €
60 min79 €8 €

Kaikkiin käynteihin tulee lisäksi toimistomaksu 4,80 € (sis. eArkisto-maksun)

Ajat tulee peruuttaa vuorokautta ennen varattua aikaa.

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 85% käyntihinnasta.

Saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme puolet käyntihinnasta (poislukien sairastapaukset).

  • Ajanvaraus & tiedustelut
    020 7699 060
    Et tarvitse jäsenyyttä käyttääksesi terveyspalveluita!

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: