Urheiluvalmennuskeskus Hyve

Urheiluvalmennuskeskus Hyve tarjoaa Tampereen kaupungin työntekijöille – 10 % alennuksen kaikista valmennus- ja testauspalveluista

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Valmennuskeskuksemme laadukkaat palvelut perustuvat lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskeluun. Valmennuksellamme on Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys ry:n myöntämä auktorisointi.

 

Henkilökohtaiset palvelut

Mikäli haluat valmennus- ja/tai kuntoutuspalveluja, jotka räätälöidään vain ja ainoastaan sinulle, valitse Hyven yksilövalmennus. Yksilövalmennuksessamme toiminnan perustan muodostavat juuri sinun henkilökohtaiset lähtökohtasi, tavoitteesi ja tarpeesi. Henkilökohtaisessa Personal Trainer -ohjauksessa erikoisosaamisestamme on motorisen toiminnan ja liikekontrolliharjoitteiden yhdistäminen sinun tavoitetta tukeviin harjoitteisiin. Tulokset näkyvät tehokkaasti, halusitpa kehitystä harjoitteluun, piristystä ulkonäköön tai motivaatiota liikkumiseen. Tavoitteemme on, että yhteistyö henkilökohtaisen valmentajan kanssa on opettavaista ja antoisaa. Valittavissa on kuntoutus, henkilökohtainen valmennus tai Personal Trainer-pienryhmä.

Hinnat alkaen 29 € / kerta.

 

Yksilöllistä ryhmävalmennusta pienryhmissämme

Hyven ryhmäliikunta on tehty sinulle, jos haluat parasta valmennusta ryhmässä sivuuttamatta sitä, että sinut huomioidaan myös yksilönä. Pidämme ryhmäkoon pienenä, jotta voimme keskittyä valmennuksen laatuun. Ryhmävalmennuksesta löytyvät sopivat vaihtoehdot vasta-alkajille, vaativampaa harjoitusta haluaville sekä haasteellisuutta hakeville. Myös lapsiperheet on myös huomioitu omilla erillisryhmillään.

Hinnat alkaen 55 € / kk

Juho Nousiainen 041 435 1518