Fysiikkavalmentaja

Alan koulutus:

  • Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja (Varalan Urheiluopisto) 120ov  (01.2012-11.2014)
  • Tason-2 Koripallovalmentaja
  • Useita Suomalaisia sekä kansainvälisiä sertifikaatteja mm. FISAF-Kuntosaliohjaaja

Työkokemus:

Olen 22-vuotias Fysiikkavalmentaja, jolla on takana jo 5 vuotta ammattivalmentajana. Aloitin liikunta-alan työt kuntosali ohjaajana Tampereella 7 vuotta takaperin. Olen tehnyt myös useamman vuoden töitä kehittääkseni lasten ja nuorten syrjätymistä ennaltaehkäisevää toimintaa varsinkin Tampereen alueella.

Olen itse harrastanut ikäni palloilulajeja ja koripallossa olen sittemmin tehnyt päivätyöni. Olen muutaman viimeisen vuoden harrastanut kamppailulajeja, erityisesti nyrkkeilyä, jonka lisäksi voimaharjoittelu on tullut tärkeäksi osaksi oman hyvinvoinnin ylläpitoa. Minulla on ollut paljon ongelmia loukkaantumisten kanssa, ja se on ajanut entistä enemmän etsimään vastauksia kysymykseen miten keho todella toimii.
Olen kaudella 2016 toiminut koripalloilija Sasu Salin henkilökohtaisena valmentajana. Olen valmentanut ravinto puolella NBA:ssa ja Euroopan kovimmissa sarjoissa pelaavia urheilijoita. Useamman vuoden Bc Nokian miesten edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana/koripallovalmentajana. Olen toiminut useiden joukkueiden fysiikkavalmentajana mm. Ilveksen B-juniorit, Tampereen Pyrinnön Naisten edustusjoukkue, Tampereen Pyrinnön A-B-C-Juniorit, Nokian Pyryn Uintijaoston edustusryhmä.
Olen päässyt keräämään todella paljon kokemusta nuoreksi ammattilaiseksi, mutta emme kukaan ole koskaan valmiita, ja onkin hienoa tehdä hommia Hyveen asiantuntevassa ja inspiroivassa porukassa.

 

setumo.bodibe(at)hyve.fi

045 649 6762

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus