Hyve | parempi kunto & terveys

Pyynikin Haukat Liitoon

Vaihe 1.

Tarjoamme terveyskartoituksen lääkinnällisen Seca- kehonkoostumuslaitteen avulla palautteineen. Itse testaus vie aikaa pari minuuttia, jonka jälkeen tulokset käydään lävitse asiantuntijan kanssa.

Voit tulla testaukseen henkilökohtaisesti, jolloin aikaa varataan 15 minuuttia. Saapuessasi kaverin kanssa tai pienryhmässä varaamme aikaa 30 minuuttia kehonkoostumuksen testaukseen ja palautteeseen.

Terveydenhuollolle suunniteltu ja kehitetty medical kehonkoostumusanalysaattori.

Seca kehonkoostumuslaite mahdollistaa lääketieteellisesti tarkkoja mittauksia, jotka auttavat potilaan yleisen terveyden- ja ravitsemustilan arvioinnissa.

  • Kehonkoostumustestaus nyt ja kesäkuussa
    yhteishintaan: 49 € (ovh. 70 €)
    Ensimmäinen testaus suoritetaan helmi-maaliskuussa ja toinen testaus kesäkuussa. Testausajat varataan henkilökohtaisesti Hyveen vastaanotosta.

Vaihe 2.

Sinulla on Pyynikin Haukkojen jäsenenä mahdollisuus valita alkutestauksen jälkeen seuraavat:

1. Urheilulääkäri Jonne Väisäsen liikkujan terveystarkistus

Tai

2. Personal trainerin 3 kerran paketti, jonka sisältö räätälöidään valmennettavan mukaan.

Liikkujan terveystarkistus

Liikkujan terveystarkastus on suunnattu aktiivisille liikunnan harrastajille ja kuntoilijoille. Sen tavoitteena on arvioida mahdollistaako terveydentila kuntoilun turvallisesti. Terveystarkastuksessa kiinnitetään myös huomiota sairauksien ja vammojen ehkäisyyn, sekä jo olemassa olevien sairauksien optimaaliseen hoitoon liikunnan jatkamisen kannalta. Tarkastuksessa saat tietoa myös henkilökohtaisesta riskistä sairastua eri kansansairauksiin (esim. sepelvaltimotautiin tai diabetekseen). Tarkastukseen voidaan liittää tutkittavan halutessa myös Liikkujan laboratoriopaketti*.

Urheilulääkärin suorittaman terveystarkastuksen kesto on n 30 min. Ennen tarkastusta täytetään esitietolomake. Lääkärintarkastuksen hinta on 100 €.
(*Liikkujan laboratoriopaketti yhteistyökumppanimme hinnaston mukaan)

Personal trainer starttipaketti

Hyveen valmentajat ovat pitkän kokemuksen omaavia liikunta-alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan juuri sinua kohti omia tavoitteitasi. Henkilökohtainen valmennus on panostus huomiseen. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi turvallisia, monipuolisia ja tehokkaita. Mikäli aikasi on rajallinen ja haluat saada panostuksellesi vastinetta niin Hyveen valmentajat ovat juuri sinua varten.

150 € paketti sisältää:

1. Tapaaminen, Taustakartoitus ja suunnitelman teko
2. Tapaaminen, henkilökohtaisen harjoitus- tai ravinto-ohjelman läpi käynti
3. Tapaaminen, henkilökohtaisen harjoitus- tai ravinto-ohjelman läpi käynti ja tarkennukset

Haukkojen edut ovat voimassa myös heidän perheille

Tarjouksemme on voimassa 8.3.2020 asti.

Varaa aikasi Hyveen vastaanoton kautta numerosta 0207699060 / tai info@hyve.fi /

Hyve sijaitsee kauppakeskus Veskassa. Meillä on ilmaiset parkkipaikat ja laadukkaat ruokapaikat. Tervetuloa!

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: