Mikäli haluat valmennus- ja/tai kuntoutuspalveluja, jotka räätälöidään vain ja ainoastaan sinulle, valitse Personal Trainer.
Toiminnan perustan muodostavat juuri sinun henkilökohtaiset lähtökohtasi, tavoitteesi ja tarpeesi.

 

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Privaatin valmennuskeskuksen erikoisvalmennusvälineillä ja laitteilla harjoittelu on innostavaa ja tehokasta.

Valmennuskeskuksemme laadukkaat palvelut perustuvat lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskelun tuloksiin. Tulokset näkyvät tehokkaasti, halusitpa kehitystä kuntoosi, piristystä ulkonäköön tai motivaatiota liikkumiseen.

Personal Trainer paketteihin kuuluu myös oikeus käyttää keskusta omatoimiseen harjoitteluun

Personal trainer asiakkaiden palautteesta 2017 kertoivat toiminnasta seuraavaa; 

“Eteenpäin on menty vajaassa kahdessa kuukaudessa enemmän kuin puolessa vuodessa pelkän fysioterapian ja pilateksen avulla.”

“Iso kiitos siitä, että valmennatte niin huippu-urheilijoita, kuin tavallisia tallaajia ja kaikkea siltä väliltä! Jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi.”

“Missään muualla en ole kokenut samanlaisia onnistumisia”

Keskiarvo Keskuksen kokonaisuudesta 4,7 / 5

Personal trainerin avulla saavutat seuraavia:

  1. Tuloksia: Huomioimme yksityiskohtaisesti kehosi kokonaisvaltaisen toiminnan, jonka pohjalta luomme Sinulle räätälöidyn suunnitelman. Valmentajasi ei auta sinua vain kehittymään vaan voit hyvin, joka näkyy olemuksessasi ja itseluottamuksessasi uusia haasteita voittamalla.
  2. Säännöllisyyttä: Valmentajan kanssa yhdessä sovitut aikataulut ja tavoitteet auttavat sinua sitoutumaan yhteiselle polulle, jolloin treenit tulevat tehtyä sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.
  3. Uniikki suunnitelma: Oli kyseessä kunnon kohotus tai kehonmuokkaus, suunnittelemme Sinun harjoitteet sopivan haastaviksi. Näin harjoituksissa pitää ponnistella uusille rajoille – pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus