Hyve | parempi kunto & terveys

Rekrytointi

Hyveeltä saat erittäin laadukkaat ja monipuoliset terveyspalvelut. Meillä terveydenhoito ei perustu arvauksiin vaan sinut ohjataan ammattilaiselle heti talon sisällä.  Terveys- ja hoitopalveluitamme tarvitaan tyypillisesti loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen sekä ennaltaehkäisevästi. Hyveeltä saat osaavaa hoitoa niin lapsille kuin ikääntyneillekin, elämän eri tilanteissa.

Hyveen kuntosalilta löytyy jokaiselle harjoittelijalle oma tapa treenata. Tämän varmistavat valtakunnan kattavin ja huippuvarustelluin kuntoharjoitusalue, erilliset voimaharjoittelualueet kaikkine herkkuineen sekä nykyaikaiset tilat toiminnalliseen harjoitteluun, unohtamatta rauhallista tilaa liikkuvuusharjoitteluun. Kaiken tämän kruunaa perinteinen kuntosalialue!

Hyveen jäsenyyteen kuuluvat myös asiakkaidemme ylistämät ryhmäliikuntatunnit ja yksilölliset valmennuspalvelut. Tuntimme jaetaan kolmeen kategoriaan: voima, toiminnallisuus sekä kunto. Näillä tunneilla saa yksilöllistä ohjausta ryhmässä hyvällä fiiliksellä.

Haemme Liikunnanohjaajaa

Etsimme tiimiimme Liikunnanohjaajaa. Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta, itsenäistä otetta työhön, aitoa halua työskennellä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta. Olet myyntihenkinen ja ymmärrät tavoitteellista liiketoimintaa.

Tarjoamme monipuolisen työskentely ympäristön, jonka kautta sinulla mahdollisuus kehittyä liikunta-alan ammattilaisen . Työ on kokoaikatyö.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö Hyveen tiimiin, toimi nyt ja soita Juho Nousiainen 0414351518 tai kirjoita juho.nousiainen@hyve.fi! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: