Hyve | parempi kunto & terveys

Rekrytointi

Hyveeltä saat erittäin laadukkaat ja monipuoliset terveyspalvelut. Meillä terveydenhoito ei perustu arvauksiin vaan sinut ohjataan ammattilaiselle heti talon sisällä.  Terveys- ja hoitopalveluitamme tarvitaan tyypillisesti loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen sekä ennaltaehkäisevästi. Hyveeltä saat osaavaa hoitoa niin lapsille kuin ikääntyneillekin, elämän eri tilanteissa.

Hyveen kuntosalilta löytyy jokaiselle harjoittelijalle oma tapa treenata. Tämän varmistavat valtakunnan kattavin ja huippuvarustelluin kuntoharjoitusalue, erilliset voimaharjoittelualueet kaikkine herkkuineen sekä nykyaikaiset tilat toiminnalliseen harjoitteluun, unohtamatta rauhallista tilaa liikkuvuusharjoitteluun. Kaiken tämän kruunaa perinteinen kuntosalialue!

Hyveen jäsenyyteen kuuluvat myös asiakkaidemme ylistämät ryhmäliikuntatunnit ja yksilölliset valmennuspalvelut. Tuntimme jaetaan kolmeen kategoriaan: voima, toiminnallisuus sekä kunto. Näillä tunneilla saa yksilöllistä ohjausta ryhmässä hyvällä fiiliksellä.

Haemme fysioterapeuttia

Toimintamme kasvaessa, etsimme nyt joukkoomme fysioterapeuttia. Tarjoamme vakituista paikkaa fysioterapeutille ammatinharjoittajasopimuksella. Odotamme sinulta fysioterapeutin koulutusta, itsenäistä otetta työhön sekä aitoa halua työskennellä ihmisten kanssa. Alan työkokemus ja erikoistumisopinnot katsotaan hyödyksi. Hyveellä työskentelet osana moniammatillista tiimiä, yhdessä mm. kiropraktikoiden, lääkäreiden ja hierojien kanssa.

Sinulta vaadimme yrittäjähenkisyyttä ja korkeaa työmoraalia. Taitosi palvella asiakkaita on erinomainen ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Me tarjoamme sinulle upeat ja monipuoliset tilat harjoittaa ammattiasi kehittyvässä yrityksessä.

Mikäli tunnet olevasi hakemamme henkilö Hyveen tiimiin, toimi nyt ja lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen niklas.tast@hyve.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haemme jalkaterapeuttia

Toimintamme kasvaessa, etsimme nyt joukkoomme jalkaterapeuttia. Tarjoamme vakituista paikkaa 1-2 päivää viikossa ammatinharjoittajasopimuksella. Odotamme sinulta Jalkaterapeutin koulutusta (AMK), itsenäistä otetta työhön sekä aitoa halua työskennellä ihmisten kanssa. Alan työkokemus ja erikoistumisopinnot katsotaan hyödyksi. Hyveellä työskentelet osana moniammatillista tiimiä, yhdessä mm. kiropraktikoiden, lääkäreiden ja hierojien kanssa.

Sinulta vaadimme yrittäjähenkisyyttä sekä korkeaa työmoraalia. Taitosi palvella asiakkaita on erinomainen ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Me tarjoamme sinulle upeat ja monipuoliset tilat harjoittaa ammattiasi kehittyvässä yrityksessä.

Mikäli tunnet olevasi hakemamme henkilö Hyveen tiimiin, toimi nyt ja lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen niklas.tast@hyve.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haemme jooga-ohjaajaa

Etsimme tiimiimme jooga-ohjaajaa. Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta, itsenäistä otetta työhön, aitoa halua työskennellä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta. Tuntityömääräsi olisi 1-3 ohjausta viikossa. Me tarjoamme sinulle upeat ja monipuoliset tilat harjoittaa ammattiasi kehittyvässä yrityksessä.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö Hyveen tiimiin, toimi nyt ja soita Juho Nousiainen 0414351518 tai kirjoita juho.nousiainen@hyve.fi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Haemme Pilates-ohjaajaa

Etsimme tiimiimme Pilates-ohjaajaa. Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta, itsenäistä otetta työhön, aitoa halua työskennellä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta. Tuntityömääräsi olisi 1-3 ohjausta viikossa.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö Hyveen tiimiin, toimi nyt ja soita Juho Nousiainen 0414351518 tai kirjoita juho.nousiainen@hyve.fi! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: