Valmentaja

Alan koulutus:

  • Spartan Gear toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer

Työkokemus:

Olen 30-vuotias toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut tuore personal trainer. Alanvaihto hyvinoinnin pariin on ollut mielessäni jo pitkään ja kypsynyt vuosien kuluessa samalla, kun oma kokemus ja tiedonjano on kasvanut. Vuoden 2017 aikana muutos tuli ajankohtaiseksi, ja päätin lähteä toteuttamaan haavettani.

Urheilu ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on ollut iso osa vapaa-aikaani aina, ja sen merkitys voimavarojen ylläpitämisessä on ainoastaan kasvanut aikuisuuden myötä. Olen itse löytänyt sisäisen motivaation hyvän kunnon ylläpitämiseen niin, että se ei heikennä vaan parantaa elämänlaatuani, ja haluan viedä tätä viestiä eteenpäin myös mahdollisimman monelle muulle! Omaan lajitaustaani kuuluu mm. karate, useat eri tanssilajit, kuntosaliharjoittelu sekä viimeisten vuosien aikana monipuolinen toiminnallinen harjoittelu. Lisäksi harrastan ja kisaan aktiivisesti koirani kanssa agilityssä, joka on koiran ja ihmisen saumattomaan yhteistyöhön perustuva, nopeutta, koordinaatiota ja ketteryyttä vaativa urheilulaji. Elämääni kahden aktiivisen koiran omistajana kuuluu toki muutenkin reilu määrä ulkoilua, ja retkeily luonnon rauhassa, etenkin Lapin maisemissa on viime vuosina vienyt sydämeni täysin.

Valmennuskokemusta minulta löytyy mm. lasten pesäpalloleirien parista ja agilitykouluttajana olen toiminut useita vuosia. Agilityohjaajien fysiikkavalmennuksia olen myös ohjannut jonkin verran. Nautin suunnattomasti siitä, että voin antaa toisille apua motivaation löytämisessä liikuntaan, laihdutukseen tai vaikkapa itsensä kehittämiseen liittyen ja nähdä muutoksen tapahtuvan. Valmennusfilosofiani perusta lähtee kehon ja mielen saumattomasta yhteydestä, joita tulee harjoittaa ja kehittää yhtä paljon. Vahva ja toimiva keho jaksaa kannatella meitä eri haasteissa ja tasapainoinen mieli pysyy mukana elämän tiimellyksessä joustaen ja mukautuen.

 

laura.mustanoja(at)hyve.fi

0400 284038

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus