Hyven kurssit ovat korkealaatuisia ja intensiivisiä  pienryhmävalmennusjaksoja.

Jos kaipaat asiantuntijoiden rakentamaa tehokasta kokonaisuutta, jossa tiiviin ryhmän tuki synnyttää lisää motivaatiota liikkumiseen, tässä on sinun valintasi!

 

12. viikon valmennuskurssit starttaavat 22.1.2018!

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Privaatin valmennuskeskuksen erikoisvalmennusvälineillä ja laitteilla harjoittelu on innostavaa ja tehokasta.

Valmennuskeskuksemme laadukkaat palvelut perustuvat lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskeluun. Tulokset näkyvät tehokkaasti, halusitpa kehitystä kuntoosi, piristystä ulkonäköön tai motivaatiota liikkumiseen.

Kipu

Kurssi on suunniteltu poistamaan kehon negatiivista kuormitusta, lihastasapaino- ja kehonhallintaharjoiteiden kautta.

Tsemppi

Toteuta elämäntaparemontti ja nauti nousujohteisesta valmennuksesta kattavin tukipalveluin+

360Keho

Kurssilla kehität nimen mukaisesti kehosi jokaisen pikku ydinkohdan vahvaksi  toiminnallisen harjoittelun myötä

Seniori

Kurssi on suunnattu Sinulle, joka haluat vahvistaa kehosi hallintaa ja toiminnallisuutta ilman istumista kuntosalilaitteissa

Mitä valmennuksessa olleet henkilöt kertovat toiminnasta palautekyselyssä 2017

“Täällä pystyn keskittymään omaan tekemiseen ja saan aina avun ennen kuin edes huomaan tarvitsevani sitä!.”

“Ryhmien ilmapiiri on mitä parhain, täällä nautin harjoittelusta”

“Hyveellä saan erittäin tarkkaan minulle mietittyä valmennusta, jonka kautta sain kaipaamani tulokset.”

Keskiarvo keskuksen kokonaisuudesta 4,7 / 5

Kipu-kurssi

Hinta 199 € / 4 vko

Kurssi on tarkoitettu kivuista ja TULES- ongelmista kärsiville henkilöille. Pienryhmän etuna on se, että saat kustannustehokkaasti laadukasta ja yksilöllisesti räätälöityä kuntoutusta huomioiden juuri sinun rajoitteesi. Yhdistelemme kurssilla aktiivista kuntoutusta ja harjoittelua, sekä annamme avaimet terveyden ylläpitoon jatkossakin.

Valmennuskurssi pitää sisällään yhteiset treenit pienryhmässä kahdesti viikossa (maks. kuusi henkilöä). Lisäksi kurssi antaa  osallistumisoikeuden keskuksen optimointi-tunnille, sekä mahdollisuuden harjoitella omatoimisesti keskuksella. Kysy lisää Juholta

Tsemppi-kurssi

Hinta 299 € / 4 vko

Legendaarinen Tsemppi on kokonaisvaltaisin valmennuksemme. Tsempissä on vuosien varrella ollut kotiäitejä, yrittäjiä, työssäkäyviä sekä eläkeläisiä eli ihan normaaleja suomalaisia ihmisiä, jotka haluavat onnistua muutoksessaan, mikä se sitten ikinä onkin! Onko nyt sinun aikasi toteuttaa unelmasi?

Valmennus pitää sisällään yhteiset treenit pienryhmässä kahdesti viikossa (maks. kuusi henkilöä), kehosi tilanteen kartoittamisen liiketestein sekä kattavan unen laadun ja palautumisen testin (Firstbeat). Ravintovalmennuksen avulla kehosi sisäinen hyvinvointi viedään paremmalle tasolle. Lisäksi kurssi antaa osallistumisoikeuden keskuksen optimointi-tunnille, sekä mahdollisuuden harjoitella omatoimisesti keskuksella.

Tee päätös elämäntaparemontista nyt ja ilmoittaudu 22.1.2018 alkavaan ryhmään. Kysy lisää Lauralta

360Keho-kurssi

Hinta 199 € / 4 vkoa

Kurssin nimi 360Keho kertoo toiminnallisesta harjoitussisällöstä. Valmennuksessa haastetaan kehoasi joka suunnasta ja tasosta. Kyseessä ei ole temppukerho, vaan tiukkaa koko vartalon vahvistamista. Kahdentoista viikon kurssin tavoitteena on mullistaa harjoittelusi yhdistelemällä kehonpainoharjoittelua monipuolisesti erilaisiin harjoitusvälineisiin, kuten vesiputkiin.

Valmennus pitää sisällään yhteiset treenit pienryhmässä kahdesti viikossa (maks. kuusi henkilöä). Lisäksi kurssi antaa osallistumisoikeuden keskuksen optimointi-tunnille, sekä mahdollisuuden harjoitella omatoimisesti keskuksella. Kysy lisää Juholta

Seniori-kurssi

Hinta 99 € / kk

Senioireiden omalle kurssille on luotu kehittävä valmennuspolku erilaisista kehonhallintaa tukevista harjoitteista aina voimaharjoitteisiin. Sisällön pääprioriteettina on, että pystyisit jatkossakin nauttimaan elämästä ja esimerkiksi uudenlaisista harrastuksista parantuneen fyysisen toimintakykysi avulla. Harjoittelu on toiminnallista, eli emme laita sinua istumaan kuntosalilaitteisiin, vaan opastamme käyttämään kehoasi kokonaisuutena. Ryhmässä treenataan tosissaan, mutta ei missään nimessä vakavissaan!

Valmennus pitää sisällään yhteiset treenit pienryhmässä kahdesti viikossa (maks. kymmenen henkilöä). Lisäksi kurssi antaa osallistumisoikeuden keskuksen optimointi-tunnille, sekä mahdollisuuden harjoitella omatoimisesti keskuksella.

Haasta itsesi ja ilmoittaudu alkaviin ryhmään. Kysy lisää Lauralta

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Paketit ovat syntyneet lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskelun pohjalta.

Haluatko seuraavia:

  1. Tuloksia: Huomioimme yksityiskohtaisesti kehosi kokonaisvaltaisen toiminnan, jonka pohjalta luomme Sinulle räätälöidyn suunnitelman. Valmentajasi ei auta sinua vain kehittymään vaan voit hyvin, joka näkyy olemuksessasi ja itseluottamuksessasi uusia haasteita voittamalla.
  2. Säännöllisyyttä: Valmentajan kanssa yhdessä sovitut aikataulut ja tavoitteet auttavat sinua sitoutumaan yhteiselle polulle, jolloin treenit tulevat tehtyä sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.
  3. Uniikki suunnitelma: Oli kyseessä kunnon kohotus tai kehonmuokkaus, suunnittelemme Sinun harjoitteet sopivan haastaviksi. Näin harjoituksissa pitää ponnistella uusille rajoille – pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus