Hyven kurssit ovat korkealaatuisia ja intensiivisiä  pienryhmävalmennusjaksoja.

Jos kaipaat asiantuntijoiden rakentamaa tehokasta kokonaisuutta, jossa tiiviin ryhmän tuki synnyttää lisää motivaatiota liikkumiseen, tässä on sinun valintasi!

 
Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Privaatin valmennuskeskuksen erikoisvalmennusvälineillä ja laitteilla harjoittelu on innostavaa ja tehokasta.

Valmennuskeskuksemme laadukkaat palvelut perustuvat lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskeluun. Tulokset näkyvät tehokkaasti, halusitpa kehitystä kuntoosi, piristystä ulkonäköön tai motivaatiota liikkumiseen.

Pienryhmät

Treenaa oman tavoitteesi mukaisesti 2-4 hengen pienryhmässä ja yhdistä henkilökohtainen valmennus sekä huippu treenikavereiden tuki!

Tsemppi

Toteuta elämäntaparemontti ja nauti nousujohteisesta valmennuksesta kattavin tukipalveluin+

Ulkotreenit alkaa 3.5.

Aloita Kesäaamut tehokkaasti liikkuen raikkaassa ulkoilmassa Vihnusjärven rannalla kennonnokassa!

Juoksukoulu

Me haluamme auttaa sinuakin löytämään juoksemisen riemun ja olemaan yksi niistä

Pienryhmät

Hinta

149 € / kk ( 4 valmennusta)

269 € / kk ( 8 valmennusta)

Pienryhmässä treenaat personal training-tyylisesti omien henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaan, mutta harjoittelu tapahtuu 2-4 hengen ryhmässä. Pienryhmän voit muodostaa itse esim. kumppanisi tai ystäviesi kanssa, mutta meillä pyörii jatkuvasti myös pienryhmiä, joihin pääsee mukaan koska vain! Pienryhmätoimintamme ydin on jokaiselle räätälöity henkilökohtainen suunnitelma PT-palveluita reilusti edullisemmalla hinnoittelulla.

Valmennuspaketti pitää sisällään treenit valmentajan ohjauksessa pienryhmässä kerran tai kahdesti viikossa, henkilökohtaisen suunnitelman laatimisen päivityksineen sekä jatkuvan seurannan. Lisäksi saat osallistumisoikeuden keskuksen optimointi-tunnille ja mahdollisuuden harjoitella omatoimisesti keskuksella. Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää Lauralta / Juholta.

Tsemppi-kurssi

Hinta 299 € / 4 vko

Legendaarinen Tsemppi on kokonaisvaltaisin valmennuksemme. Tsempissä on vuosien varrella ollut kotiäitejä, yrittäjiä, työssäkäyviä sekä eläkeläisiä eli ihan normaaleja suomalaisia ihmisiä, jotka haluavat onnistua muutoksessaan, mikä se sitten ikinä onkin! Onko nyt sinun aikasi toteuttaa unelmasi?

Valmennus pitää sisällään yhteiset treenit pienryhmässä kahdesti viikossa (maks. kuusi henkilöä), kehosi tilanteen kartoittamisen liiketestein sekä kattavan unen laadun ja palautumisen testin (Firstbeat). Ravintovalmennuksen avulla kehosi sisäinen hyvinvointi viedään paremmalle tasolle. Lisäksi kurssi antaa osallistumisoikeuden keskuksen optimointi-tunnille, sekä mahdollisuuden harjoitella omatoimisesti keskuksella.

Vuoden ensimmäinen Tsemppi-valmennus täyttyi viimeistä paikkaa myöten ja on hyvässä vauhdissa. Seuraava ryhmä starttaa viikolla 14! Kurssi on 12 viikon intensiivijakso, joka päättyy Juhannukseen. Tee päätös elämäntaparemontista nyt ja ilmoittaudu mukaan 1.4. mennessä. Kysy lisää Lauralta

Ulkotreenit alkaa

Aloita Kesäaamut tehokkaasti liikkuen raikkaassa ulkoilmassa Vihnusjärven rannalla kennonnokassa! Bootcamp- aamut Vihnusrannassa 3.5. alkaen tiistaisin ja torstaisin.

Bootcamp-henkisissä ulkotreeneissä pääset haastamaan itseäsi erilaisten harjoituksien parissa keskellä Suomen kauneinta luontoa, mikäs sen parempaa. Luvassa on toiminnallista, monipuolista harjoittelua omaa kehonpainoa sekä erilaisia apuvälineitä käyttäen. Näissä treeneissä heräät varmasti, ja saat mahtavan startin päivääsi, treenin jälkeen sopii pulahtaa vaikka järveen viilentelemään!

Treenit tiistaisin ja torstaisin klo 6.15 – 7.15. Sateen sattuessa siirrämme harjoitukset sisätiloihin Urheiluvalmennuskeskus Hyveen salille (Rattikatu 2, Nokia).

Hinta:

1 kertaa viikossa 55e / kk

2 kertaa viikossa 90e / kk

Juoksukoulu

Kevät on juoksuharrastuksen aloittamisen kulta-aikaa! Me haluamme auttaa sinuakin löytämään juoksemisen riemun ja olemaan yksi niistä, joita kuiva asfaltti ja valoisat illat houkuttavat sohvannurkkaan jäämistä enemmän!

Juoksukoulun avulla pääset harrastuksen alkuun tai saat kehitystä juoksutuloksiisi monipuolisen ja intensiivisen valmennusjakson aikana. Kurssi on tarkoitettu juoksua aloittaville ja siitä unelmoijille, sillä jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen harjoitussuunnitelman, joka rakennetaan oman taustan ja lähtötilanteen pohjalta! Henkilökohtaisen ohjelman noudattamisen lisäksi kokoonnumme kerran viikossa yhteistreeneihin, joissa tehdään monipuolisesti juoksemista tukevia harjoitteita ja sparrataan toisiamme eteenpäin.

Juoksukoulu sisältää mm.

  • Henkilökohtaisen  juoksuasennon ja juoksutekniikan harjoittelua
  • Henkilökohtaisen vauhdin (sykkeen) määrityksen kehitystä tukemaan
  • Liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua
  • Koordinaatiota ja liikehallintaa kehittäviä treenejä
  • Yhteislenkkejä sekä mäkitreenejä
  • Henkilökohtaisen juoksuohjelman tavoitteesi mukaan

Juokseminen on äärimmäisen monipuolinen ja ennen kaikkea helppo sekä edullinen harrastus! Tule mukaan kattavaan kuuden  viikon valmennukseemme, ja löydä sinäkin lenkkeilyn ilo!

Tapaamiset keskiviikkoisin 9.5. – 13.6. klo 17 – 18

Hinta 125e

Ilmoittautuminen : info@hyve.fi/ Laura 0400 284038

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Paketit ovat syntyneet lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskelun pohjalta.

Haluatko seuraavia:

  1. Tuloksia: Huomioimme yksityiskohtaisesti kehosi kokonaisvaltaisen toiminnan, jonka pohjalta luomme Sinulle räätälöidyn suunnitelman. Valmentajasi ei auta sinua vain kehittymään vaan voit hyvin, joka näkyy olemuksessasi ja itseluottamuksessasi uusia haasteita voittamalla.
  2. Säännöllisyyttä: Valmentajan kanssa yhdessä sovitut aikataulut ja tavoitteet auttavat sinua sitoutumaan yhteiselle polulle, jolloin treenit tulevat tehtyä sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla.
  3. Uniikki suunnitelma: Oli kyseessä kunnon kohotus tai kehonmuokkaus, suunnittelemme Sinun harjoitteet sopivan haastaviksi. Näin harjoituksissa pitää ponnistella uusille rajoille – pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus