Hyve | parempi kunto & terveys

Haemme valmentajaa

Hyve avasi uudella konseptilla toimivan kuntosalin Pirkkalaan Kauppakeskus Veskaan 19.10.2018. Yhdistämme terveys- ja kuntosalipalvelut saman katon alle. Meillä kaikki on uutta ja tarkoin harkittua. Tässä ympäristössä on hyvä työskennellä ja antaa parastaan. Samalla tarjoamme asiakkaillemme uniikin polun kehittää kuntoaan ja terveyttään sekä nauttia harjoittelusta.

Hyveeltä löytyy jokaiselle harjoittelijalle oma tapa treenata. Tämän varmistavat valtakunnan kattavin ja huippuvarustelluin kuntoharjoitusalue, erilliset voimaharjoittelualueet kaikkine herkkuineen sekä nykyaikaiset tilat toiminnalliseen harjoitteluun, unohtamatta rauhallista tilaa liikkuvuusharjoitteluun. Kaiken tämän kruunaa perinteinen kuntosalialue!

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen kattauksen avoimia valmennusryhmiä ja yksilöllistä valmennusta. Hyveen jäsenyyteen kuuluvat myös asiakkaidemme ylistämät ryhmäliikuntatunnit. Tuntimme jaetaan kolmeen kategoriaan: voima, toiminnallisuus sekä kunto. Näillä tunneilla saa yksilöllistä ohjausta ryhmässä hyvällä fiiliksellä.

Etsimme tiimiimme valmentajaa, joka haluaa kehittyä rautaiseksi osaajaksi unohtamatta, että olemme ennen kaikkea asiakaspalvelutehtävissä. Työympäristönä Hyve auttaa sinua kehittymään kokeneiden valmentajien esimerkin kautta. Lisäksi Hyveen terveyspuolen asiantuntijat tuovat oman lisänsä valmennukseen ja auttavat sinua valmentajana ymmärtämään kokonaisvaltaista hyvinvointia entistä paremmin.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta (esim. liikunnanohjaaja, personal trainer), itsenäistä otetta työhön, aitoa halua työskennellä ihmisten kanssa ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta sekä myydä valmennuspalveluita.

Tarjoamme vakituista työsuhdetta valmentajalle ammatinharjoittajasopimuksella. Työtehtäväsi räätälöidään oman tilanteesi ja taustasi mukaan. Työssä onnistuminen edellyttää innostunutta ja oma-aloitteista otetta. Valmentajanamme jokainen asiakaskontakti on tilaisuutesi markkinoida ja myydä Hyvettä ja haluat ottaa sen haasteen tosissasi vastaan.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö Hyven tiimiin, toimi nyt ja soita Juho Nousiainen 0414351518 tai kirjoita juho.nousiainen@hyve.fi! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: