Yksilöllistä valmennusta ryhmässä - Tulos takuulla!

Yksilöllistä valmennusta ryhmässä - Tulos takuulla!

TSEMPPI-Klubi on todistettu tapa tehdä tuloksia ryhmän avulla. Ensimmäinen Tsemppi ryhmä aloitti toiminnan vuonna 2011. Tämän jälkeen toista sataa Tsemppiläistä on suorittanut kurssin hienoilla tuloksilla. Ryhmävalmennuksen perusta on jokaisen huomiointi yksilönä! Tsemppi alkaa tutustumis- ja testausviikolla, jonka aikana valmentaja saa kattavasti tietoa osallistujasta. Tämän jälkeen alkaa harjoittelu ryhmän kanssa, jonka rinnalla kulkee koko ajan henkilökohtainen valmennus. Kehitystä seurataan kattavilla testeillä kolme kertaa valmennuksen aikana. Jäsenten tukena ovat valmentajan lisäksi myös muut ryhmän jäsenet. Klubin ajaksi jokaiselle räätälöidään yksilöllinen liikunta- ja ravintosuunnitelma omien tavoitteiden pohjalta.

Valmennukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17.00.

Fyysisen harjoittelun kannalta tärkeät osa-alueet huomioidaan viiden kuukauden harjoitusjakson aikana.  Harjoituskerrat vaihtelevat liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoitteista aina tehokkaisiin syke – ja lihaskuntoharjoitteisiin. Tämän lisäksi valmentaja on käytettävissä klubin ulkopuolella jäsenten henkilökohtaisena tukena. Jäsenet saavat myös vapaan kulkuoikeuden kuntokeskukseen klubin ajaksi. Kaikille jäsenille tehdään omat harjoitusohjelmat 
ja jokainen huolehtii valmentajan avustuksella omasta harjoittelusta sekä ravitsemuksesta.

Ilmoittaudu nyt 25.8. alkavaan Tsemppiin!
 • Harjoitusmenetelmät
  Käytämme huippu-urheilusta tuttuja harjoitusmenetelmiä, jotka mukautetaan osallistujan omaan tasoon. Vaikka harjoittelemme ryhmässä, niin kaikkia valmennetaan yksilöllisesti kohti omaa tavoitetta.
 • Lihaskunto
  Lihaskuntoa harjoitetaan lukuisilla eri välineillä, jonka kautta saat kaipaamaasi ryhdikkyyttä ja muotoa kehoon.
 • Kestävyys
  Kestävyyden harjoittaminen ei ole koskaan ollut näin palkitsevaa. Hyveellä on Pirkanmaan monipuolisin kuntoharjoitusalue jossa kestävyysharjoitteet tehdään mutkattomasti.
 • Palautuminen ja stressin poisto
  Panostamme klubissa myös rentoutukseen, josta saat vinkkejä joka päiväiseen arkeen, rentouden lisäämiseksi ja stressin poiston muodossa.
 • Henkinen vahvuus
  Jaksojen aikana osallistuja oppii hallitsemaan liikunnan ja ravinnon yhteyden terveempään elämään. Kurssin edetessä henkilö oppii prosessoimaan tehokkaammin omia tunnetiloja ja kasvaa kokonaisvaltaisesti ihmisenä.

TSEMPPI-Klubi kokoontuu yhteiseen harjoitussessioon 40 kertaa  jakson aikana!

Valmennuksen sisältö
Harjoitusfilosofiana toimii kokonaisvaltaisen suorituskyvyn optimoinnin tavoitteleminen. Harjoitteet koostuvat kokonaisvaltaisesti kehoa kehittävistä harjoitteista. Harjoittelussa käytetään tehokkaita ja turvallisia harjoitusmuotoja, jotka ovat vielä tänäkin päivänä vieraita monelle liikkujalle. Harjoitteen kesto on 55 min.

Tulosten seuranta
Klubin jäsenet testataan kattavasti kolme kertaa jakson aikana. Tuloksia seurataan tiiviisti toiminnallisin testauksin ja välietappien avulla. Lisäksi seuraamme kehonkoostumuksen muutoksia kehonkoostumusmittarin ja perinteisen mittanauhan avulla.

Tavoitteet
Jokaisella on henkilökohtainen motiivi/tavoite, jonka eteen paiskitaan töitä valmentajan tiiviissä ohjauksessa. Tulokset tehdään ryhmän ja valmentajan tuella. Kaikki lähtee omasta päästä. Tavoitteena on voittaa pahin vihollinen – ITSENSÄ.

Harjoittelu
Harjoitusmuodot ovat ryhmän dynamiikkaa tukevia, jolloin jokainen pääsee tukemaan myös muita ryhmäläisiä. Toiset haluavat lisää lihasmassaa tai kehittää kuntoaan, kun toiset pudottavat painoa tai energiaa arkeen.

Kenelle
Tämä on tehty sinulle joka pyörität peukaloita ja emmit tekemisissäsi. Me haluamme haastaa sinut voittamaan itsesi. Klubi haastaa sinut tekemään omista tavoitteistasi totta ja saamaan lisää energiaa omaan elämääsi!
Kun otat haasteen vastaan, voit haastaa myös toisia mukaan. Tällöin saat itsellesi rahanarvoista etua. Vuosien varrella ryhmiin on osallistunut aktiivisesti liikkuvia, ylipainoisia, kipujen kanssa kamppailevia sekä sellaisia ketkä ovat viimeksi liikkuneet viimeksi koulussa.

Milloin
Tsemppi alkaa elokuussa 25.8.2020 tiistaina ja päättyy tammikuussa 16.1.2021 lauantaina yhteiseen juhlaan. Testaukset ja henkilökohtaiset tapaamiset järjestetään valmennuskertojen ulkopuolella.

Valmennukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17.00

Klubilaisilla on myös mahdollisuus käyttää kuntokeskuksen palveluita ja tiloja 7 päivää viikossa omatoimisesti 5-23.00 klubin harjoitteiden ulkopuolella.

Tulostakuu
Pystymme lupaamaan Tsempin tulostakuun, koska jokaisella on kattava henkilökohtainen valmennus. Valmennuskerrat toteutetaan pienryhmässä, jolloin yksilöä valmennetaan osana ryhmää. Jos valmennus epäonnistuu saat rahasi takaisin.

Varaa paikkasi Tsempin ryhmään!
Tutustu Tsemppiin Tiinan tarinan kautta

Valmennuspolku

 • 1. Valmennuksen aloitus
  • Kontakti 

  • Lääkärintarkastus (tarvittaessa) 

  • Kattava taustakartoitus lomakkeen pohjalta
  • Tutustuminen ryhmään ja keskukseen

  • Testaus (sis. lihaskunto, kestävyys, liikkuvuus ja kehonkoostumus) 

  • Harjoitus- ja ravintosuunnitelman teko 

  • Henkilökohtainen tapaaminen
 • 2. Harjoittelun harjoittelu
  Pohjan kehittäminen alkaa ensimmäisestä yhteisestä harjoituksesta 
Tavoitteena oppia hallitsemaan sekä tunnistamaan kehonasennon ja voimantuoton yhteistyö. Tähän päästään liikkuvuutta, koordinaatiota sekä tukilihaksistoa kehittävien harjoitteiden kautta. 

 • 3. Itsensä haastaminen
  Lihaskunnon sekä kestävyyden kehittämiseen siirrytään jokaisen oman kehityksen ehdoilla 
Tämän jakson aikana hiki tippuu ja kehossa tapahtuvia positiivisia muutoksia alkaa huomaamaan. 

 • 4. Välitestaus
  Valmennuksen puolivälissä juhlistetaan jo syntyneitä tuloksia 
Välitestauksen avulla.

  Välitestauksen jälkeen luodaan suunnitelmat toiselle jaksolle henkilökohtaisessa valmentaja tapaamisessa.
 • 5. Lihaskunnon ja kestävyyden parantaminen
  
Kehitetään kehoa kokonaisvaltaisesti erinäisten harjoitusten avulla. Harjoitteet ovat monipuolisia, toiset menee naureskellen lävitse, kun huomaa kehityksen aloitukseen verraten, kun taas toisessa päässä saattaa muutama kyynelkin vierähtää poskelle. Tätä ei kannata kuitenkaan pelätä, koska sitä ei tule kukaan huomaamaan hien joukosta. 

 • 6. Tulosten tekeminen
  
Yhdistellään opittuja taitoja ja keskitytään nostamaan tuloksia. Tässä vaiheessa harjoitteiden intensiteetti ja volyymi kasvaa, jolloin voimme tehdä viimeisen puristuksen tavoitteen ylittämiseksi. 

 • Lopputestaus ja kurssijuhla
  Testaus, tulosten kokoaminen, palaute ja jatkosuunnitelmat. Kurssin ajan osallistujia seurataan raporttien muodossa. Yhteinen jakso päätetään kurssijuhlaan.

Toteuta muutos ryhmässä ja säästä!

Mistä maksat?

Kattava testaus kolme kertaa jakson aikana
Valmennus 2 kertaa viikossa viiden kuukauden ajan
Henkilökohtainen harjoitussuunnitelma
Henkilökohtainen ravintosuunnitelma
Hyvinvointianalyysilomakkeen pohjalta
Jäsenyys kuntokeskukseen
Ryhmän tuki tavoitteen saavuttamiseen
Klubin foorumi yhteydenpitoa varten
Valmentajan tuki/konsultointi arkipäivisin
Henkilökohtainen etävalmennus jakson aikana
Tapa tehdä pysyvä muutos
Tulos takuulla tavoitteeseesi

Myös liikunta- ja virikesetelit käyvät maksuvälineeksi.

Ilmoittaudu nyt ja toteuta unelmasi tulostakuulla
Tutustu valmentajaasi joka auttaa sinua muutoksen tekemisessä

Miksi mukaan???

Tässä vaiheessa olet yleensä antanut itsellesi oikeuden keksiä hyviä tekosyitä. Tämä toimintamalli on
johtanut ehkä tilanteeseen missä sinä nyt olet -> ylipainoinen, väsynyt, huonosti nukkuva, stressaantunut, yleisesti uupunut omaan päivittäiseen oravanpyörääsi. Me tarjoamme SINULLE mahdollisuutta rikkoa
omia kaavoja ja jopa saada muutaman elinvuoden lisää, jos olet valmis ottamaan TSEMPPI-Klubin haasteen vastaan.

Tämä kaikki kustantaisi henkilökohtaisessa valmennuksessa 3897 €. Kaikki tämä vain 199€/kk ja vielä täydellä tulostakuulla! Mitä vielä mietit, tee päätös nyt ja ilmoittaudu mukaan.

 

Kävikö mielessäsi yleisimmät tekosyyt?

 • Ei ole aikaa
  Tarjoamme aamu ja ilta ryhmät, joten tämä ei rasita sinun työntekoasi, jos otat itseäsi niskasta kiinni ja pääset paikalle. Takuulla saat aina energia valmennuksesta.
 • Ei ole rahaa/kallis
  Yhdelle palvelulle tulee hintaa on noin 8,00 €, joka vastaa isoa keskiolutta. Kummasta on SINUN elämällesi enemmän hyötyä?
 • Liian huono kunto
  Jokainen harjoittelee omaa tavoitetta kohti. Osallistuja testataan ennen kuin aloitetaan, joten oli kuntosi mikä tahansa, olet tervetullut mukaan TSEMPPAAMAAN.
 • Tuttu juttu
  Hyvä, silloin varmaan olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja elämäsi maistuu makealta. Haluatko silti kokeilla jotain uutta harjoittelun saralta?
 • Paikka
  Työmatkasi varrella, lähellä sinua, ilmaisella isolla parkkipaikalla.
 • Rajoitteet
  Sinulla on käytössäsi ammattitaitoinen koulutettu valmentaja sekä ryhmän tuki. Kaikki harjoitteet suunnitellaan SINUN omien realististen tavoitteiden ympärille, jolloin sinut tullaan huomioimaan yksilönä.
 • Epäonnistumisen pelko
  Tsempissä on tulostakuu, jonka takana valmentajat seisovat. Tämä tarkoittaa sitä että sinua viedään "kädestä pitäen" tavoitteeseen!

Toteuta elämäntaparemonttisi nyt tulos takuulla!
Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: