Voimanostovalmennus

Voimanostovalmennus

Tuloksia ammattilaisen avulla!

Käytätkö koko potentiaaliasi treeneissäsi vai päästätkö itsesi hieman liian helpolla? Vai kaipaako harjoittelusi päivitystä ja tuntuvia tuloksia? Isojen moninivelliikkeiden avulla treenaat lähes koko kropan kerralla sen sijaan että käyttäisit paljon aikaa monijakoisten saliohjelmien suorittamiseen. Voimakas vartalo on sijoitus tulevaisuuteen- kuin laittaisi rahaa säästöön.

Haasta itsesi -ja vielä enemmän -ylitä itsesi!

Raudat ja itsetunto nousevat samaan tahtiin. Fyysinen voima tuo myös henkistä vahvuutta. Ja sinun ei tarvitse etsiä enää kurkkupurkille avaajaa. Voimaharjoittelulla saat lisää virtaa työelämään, energiaa perheen kanssa touhuamiseen ja hyvän mielen itselle sekä myös ihmisille lähelläsi. Onnistumisen ja aikaansaamisen tunne näkyy!

Hinta ei ole esteenä tälle valmennukselle – yksittäisen valmennuskerran hinnaksi jää vain 17 euroa! 2 kertaa viikossa valmentaja kantaa vastuun treeneistäsi- sinä tulet paikalle ja teet parhaasi!

Valmennuksesta saat paljon hyödyllistä tietoa ja tekniikkaa joiden avulla saat tuntuvia tuloksia jatkossakin. Ja parhaimmillaan kipinä voimanoston pariin syttyy! Haluan muidenkin tuntevan samaa riemua ja ylpeyttä itsensä ylittämisestä ja väkevästä harrastuksesta! Vahva voi olla myös omaksi ilokseen, ei sitä tarvitse kilpailuissa todistella.

Haluatko oppia takakyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon tekniikat turvallisesti ja tehostaa harjoittelusi tuloksia? Voimanosto on kolmesta eri nostomuodosta koostuva laji, jossa kilpailuissa lasketaan jokaisen nostomuodon maksimisuoritukset yhteen.

Tule mukaan, tästä voi tulla sinunkin intohimosi!

Pienryhmässä, jonka maksimikoko on 6hlö, saat paljon henkilökohtaista opetusta ja juuri sinulle sopivat apuliikkeet sekä harjoitteet liikkuvuuteen ja kehonhuoltoon. Valmennuksessa on selkeä 8 viikkoa progressiivisesti etenevä ohjelmointi, joka huipentuu omien maksimisuoritusten testaamiseen viimeisillä tapaamisilla. Näin saat tästä 8 viikon valmennuksesta kaiken hyödyn irti ja paljon eväitä tulevaisuuden treeneihin.

Treenaamme yhdessä 2 kertaa viikossa 8 viikkoa ajalla 21.10-13.12.2019. Valmennukset järjestetään Hyveen voimasalissa maanantaisin klo 17.45-19 jolloin treenataan kyykkyä ja penkkipunnerrusta sekä perjantaisin klo 17-18. Silloin otetaan haltuun kuningasliike maastaveto. Tulethan tekemään 10minuutin alkulämmittelyn ennen treenien alkua, niin voidaan käyttää koko harjoitteluun varattu aika tehokkaasti oppimiseen.

Valmentajana toimii Heidi Soikkeli ( IPF voimanostaja ).

Tarkemmat infot sekä ilmoittautumiset 7.10.2019 mennessä Heidille

  • Hyveen jäsenille
    135 €/kk
  • Hinta + jäsenyys
    180 €/kk
    Hinta sisältää valmennukset sekä käyttöoikeuden kuntosalille klo 5-23.00 sekä ryhmäliikuntatunnit.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: