Painonhallintaryhmässä opit pudottamaan painoa pysyvästi ja järkevällä tavalla.

Painonhallintakurssi

Kiinteydy ryhmässä!

Painonhallinta ryhmävalmennuksessa tavoitteena on opettaa sinua pudottamaan painoa pysyvästi ja järkevällä tavalla. Ryhmässä saat kattavan liikunta- ja ravitsemusohjauksen lisäksi ympärillesi ryhmän ihmisiä, joilla on sama tavoite. Valmentajan ja ryhmän tuella onnistut varmemmin pääsemään tavoitteeseesi.

Vaa’an näyttämä lukema ei aina kerro totuutta. Siksi suoritammekin säännöllisin väliajoin kehonkoostumusmittaukset tarkalla lääkintälaitesertifioidulla kehonkoostumusmittarilla, josta saamme selville todellisen suunnan. Kehonkoostumusmittauksella saamme selville mm. rasvamassan määrän ja lihastasapainon. Vaikka paino ei olisi tippunutkaan niin rasvamassa voi silti olla pienentynyt koska lihasmassaa on voinut tulla lisää.

Ravitsemus on tärkein asia painonpudotuksessa. Siksi saatkin painonpudotusta tukemaan monipuolisen ruokavalion. Ruokavalio mahdollistaa sen, että saat päivässä riittävästi kaloreita, jolloin aineenvaihdunta pelaa oikein ja energiat riittävät hyvin päivän puuhasteluihin. Luentojen avulla opit myös soveltamaan ruokailujasi omiin tottumuksiin ja päivän menoihin sopivaksi!

 

Haluatko säästää yli 2000€?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada laadukasta valmennusta ryhmässä ja säästää huikean summan verratessa painonpudotuksen toteuttamiseen henkilökohtaisen valmentajan kanssa.

Kustannus henkilökohtaisessa valmennuksessa:

 • 24 valmennuskertaa 1800€
 • Kehonkoostumusmittaukset 105€
 • Harjoitus- ja ruokavaliosuunnitelmat 300€

Tällöin yhden tapaamisen hinnaksi tulee hieman rapiat 12€/krt ja kaupanpäälle tulee monipuoliset ohjelmat, ruokavaliot ja kehonkoostumusmittaukset. 

Ilman Hyven jäsenyyttä hinta on 489€ ja sisältää tällöin kolmen kuukauden jäsenyyden Hyvelle. Hyveen jäsenenä pääset osallistumaan kaikille kiitellyille ryhmävalmennustunneillemme ja treenaamaan maan parhaiten varustellulle kuntosalille. Sali on käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä klo 5.00-23.00.

Meille käy myös  Smartum, E-Passi, Tyky online, Sporttipassi, Virike, TYKY-setelit

Mietityttääkö Sinua, saatko tuloksia ryhmässä?

Kattavasta valmennusryhmästä löytyy jokaiselle oma polku – Sinua valmennetaan ja tuetaan yksilönä ryhmässä ja omatoimisessa ravitsemuksessa sekä harjoittelussa

 • Kolmen kuukauden valmennus
 • 24 tapaamista, 2 krt/vko
 • 3 kpl kehonkoostumusmittaus
 • Ravitsemusluentoja
 • Monipuolisen ruokavalion
 • Päivittyvän kuntosaliohjelman
 • Ohjeet omatoimiseen harjoitteluun
 • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan.

Harjoittelu

24 tapaamista sisältää monipuolisia treenejä sekä kattavia luentoja. Treeneissä sinulle opetetaan oikeaoppiset tekniikat, joten samalla opit myös harjoittelemaan itsenäisesti. Lisäksi treenien monipuolisuus takaa sen, että mielenkiinto pysyy yllä! Luennoilta saat kaiken tarvittavan tiedon painonhallintaan ja sitä tukevaan liikuntaan sekä ravitsemukseen.

Yhteisten treenien lisäksi saat myös ohjeet ja kuntosaliohjelman omatoimiseen harjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu ei ole pakollista, mutta sen avulla maksimoit tuloksesi! Kuntosaliohjelma on monipuolinen ja päivittyy kurssin edetessä. Päivittyvä kuntosaliohjelma tekee harjoittelusta monipuolista ja takaa harjoittelun nousujohteisuuden.

Valmennukset maanantaisin ja keskiviikkoisin

Päivän velvoitteet on hoidettu iltaan mennessä on aika siirtää fokus omaan hyvinvointiin. Tapaamiset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20.00 7.10.2019 – 16.1.2020. Joulutaukoa 23.12.2019-05.01.2020).

Valmentajan tuki vie sinut tuloksiin!

Ryhmän tuen lisäksi valmentaja auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Jos jokin asia askarruttaa niin valmentajalle voi aina laittaa viestiä ja kysyä asiasta. Lisäksi jos esimerkiksi kuntosaliohjelmissa on liikkeitä, jotka eivät syystä tai toisesta sovi, niin valmentaja muokkaa ohjelmaa juuri sinulle sopivaksi! Vaikka kyseessä onkin ryhmävalmennus, auttaa valmentaja sinua pääsemään tavoitteeseesi samalla tavalla kuin yksilövalmennuksissa!

Ilmoittaudu nyt Mikaelille 4.10.2019 mennessä.

 • Ryhmän koko
  8-12 hlö
 • Hinta jäsenille
  99 € / kk (297 €)
 • Hinta + jäsenyys
  163 € / kk (489 €)
  Hinta sisältää valmennuksen lisäksi kuntosalikäyttöoikeuden klo 5-23.00 sekä kaikki ryhmäliikuntatunnit.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: