Hyve | Kehity pienryhmässä Pirkkala, Tampere

Kunto Pienryhmät

Hyveen pienryhmät koostetaan 3–5 henkilöstä, joilla on samankaltaiset tavoitteet. Ryhmää vetää kokenut valmentaja, joka on aihealueen asiantuntija. Pieni ryhmä tarjoaa sopivassa suhteessa henkilökohtaista ohjausta ja vertaistukea. Valmentaja pitää motivaation korkealla antamalla myös ryhmän sisällä henkilökohtaisia harjoitteita ja haasteita. Kyseessä on todella palkitseva harjoituskokemus, jossa yhdistyvät vertaisryhmä ja huippuvalmennus.

Mihin sinä tähtäät?

Tarjoamme ryhmiä, joissa pääpainotuksena ovat kolme tärkeintä kategoriaa: voimaharjoittelu, kunto eli kestävyysharjoittelu sekä toiminnallisuus. Pienryhmän voit aloittaa tulemalla demotunnille yksin tai vaikka kaverisi kanssa. Näin saat tietää, millaista toiminta on. Meille tulee koko ajan uusia pienryhmäaikoja. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos haluat kustannustehokkaan tavan harjoitella valmentajan kanssa.

Aikataulut joustavat sinun arkeesi

Sinulla on mahdollisuus osallistua kerran tai kaksi kertaa viikossa mukaan pienryhmiin. Valmentajamme auttavat rakentamaan sinun arkesi mukaisen aikataulun harjoittelulle esimerkiksi yhdistelmällä Hyveen ryhmäliikuntatunnit osaksi pienryhmävalmennustasi. Näin maksimoit hyödyt jäsenyydestäsi ja kehityksestäsi.

Varaa aika niin rakennetaan juuri sinulle sopiva aikataulu!

Voima pienryhmäKunto pienryhmä
Tiistaisin klo 18.30Keskiviikkoisin klo 17.45

Oletko kärsinyt selkäkivuista? Toiminnallisuus-pienryhmässä saat kustannustehokasta aktiivikuntoutusta valmentajan johdolla. Pienessä ryhmässä harjoittelu muokataan kullekin sopivaksi.

Hyve Tampereen kuntosali Pirkkalassa on todella monipuolinen harjoituspaikka, jossa pienryhmävalmennus nousee aivan uudelle tasolle. Kuntopienryhmissä hyödynnämme mm. reaaliaikaista sykeseurantaa, jonka avulla kohdennamme pienryhmässä harjoittelun jokaista osallistujaa optimaalisesti kehittäväksi.

Voima-pienryhmissä pystymme yksilöimään harjoittelun erikoistankojen avulla, jos esimerkiksi olkapäävaiva estää normaalilla tangolla harjoittelun.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: