Fysiikkavalmennus | Pirkkala Tampere

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus on urheilijan toiminnan optimointia

Fysiikkavalmennuksen sisältö määräytyy aina urheilijan tilanteen mukaan! Fysiikkavalmennus alkaa urheilijan taustan ja tilanteen tutkimisella sekä testauksilla. Näiden avulla koulutettu fysiikkavalmentaja pystyy määrittämään oikeat painopisteet yhteistyölle ja näin tuloksia tuova yhteistyö voi alkaa. Se miten kattavaksi valmennus ulottuu määräytyy urheilijan tarpeesta. Huippuvarustellun kuntosalin avulla pystymme räätälöimään valmennuksen sisällön tilanteen vaatimalla tavalla juniorista aina huippu-urheilijaan.

Training camp

Jääkiekkojunioreiden valmennukset toteutetaan arkipäivisin pienryhmissä HDC Finlandin ja Hyveen huipputiloissa. Sisältö koostuu HDC Finlandin harjoituskeskuksessa luistelutekniikka- ja laukomisharjoitteista luistelukoneella, josta saat mm. videoanalyysipalautetta kehityksestäsi. Hyveen harjoituskeskuksessa keskitymme jalostamaan fyysisen harjoittelun hyödyt jäälle.

Viikkoon tulee seitsemän valmennusta, joista kaksi luistelukoneella ja viisi fysiikkaharjoitusta. Päävalmentajana toimii Juho Nousiainen, joka vastaa kokonaisuudesta sekä fysiikkaharjoittelusta.

Järjestämme training campin heinäkuussa viikoilla 27, 28 sekä 29. Muille ajanjaksoille toteutamme tilauksesta valmennukset.

07-04 syntyneiden ryhmiin otetaan vain kuusi pelaajaa / ryhmä

Alustava esimerkki aikataulu:

  • Ma: Hyve klo 13.00
  • Ti: Hyve klo 9.00 + Hdc klo 14.00
  • Ke: Hyve klo 13.00
  • To: Hyve klo 8.30 + Hdc klo 13.00
  • Pe: Hyve klo 11.00

Taito- ja fysiikkavalmennus on luotu kehittämään yksilöä huiputasolle!

Jääkiekkoammattilaisen harjoituspaketti

Valmennukset toteutetaan heinäkuussa arkipäivisin pienryhmissä HDC Finlandin ja Hyveen huipputiloissa. Valmennusta räätälöidään osallistujan kehitys kohteiden mukaan pienryhmässä. Taito- ja fysiikkavalmennus on luotu kehittämään yksilöä huipputasolle.

Viikkoon tulee kuusi valmennusta, joista kaksi luistelukoneella ja viisi fysiikkaharjoitusta. Päävalmentajana toimii Juho Nousiainen, joka vastaa kokonaisuudesta sekä fysiikkaharjoittelusta.

Pienryhmät käynnistyvät 27.6. ja päättyvät 24.7. Jakson aikana on 24 valmennusta.

Ryhmiin otetaan vain kuusi pelaajaa / ryhmä

Tiedoustelut ja varaukset heinäkuun 2020 pienryhmiin juho.nousiainen@hyve.fi

Tarjoamme fysiikkavalmennusta myös kuntoutusjaksolle sekä kilpakaudella omatoimiharjoitusjakson lisäksi. Kuntoutusjaksolla on aikaa paneutua niihin osa-alueisiin mitä ei välttämättä tule lajiharjoittelussa huomioitua. Nämä ovat monesti myös kasvattavia jaksoja urheilijalle, jonka seurauksena urheilijasta tulee entistä vahvempi ja itse ohjautuvampi fysiikkavalmennuksen seurauksena. Urheilija oppii kuntoutusjaksolla uusia menetelmiä ennalta ehkäistä vammoja ja vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Hyveeltä löytyy laaja joukko terveyspuolen huippuosaajia urheilulääkäristä hierojaan tukemaan urheilijauran vaiheita.

Kilpakaudella fysiikkavalmennus tarjoaa täsmä työkaluja jatkuvan kehityksen tueksi. Urheilijan mukaan painotus voi olla esimerkiksi kehonhallinnan eli liiketaidon sekä palautumisen tehostamisessa. Omatoimijaksoilla fysiikkavalmennus keskittyy suorituskyvyn optimointiin. Urheilijat saavat aina laajasti uusia harjoitteita ja menetelmiä fysiikkavalmennuksesta, jotka auttavat häntä kehittymään omassa lajiympäristössä ja treeneissä.

Hyveen valmentajilla on pitkä historia lukuisien eri lajien urheilijoiden fysiikkavalmennuksesta. Olemme saaneet kunnian olla mukana kehittämässä urheilijoita eritasoilla kilpailevista yksilöistä aina maajoukkue edustajiin asti. Hyveen fysiikkavalmennuksen tuella on saavutettu myös maailmanmestaruuksia. Jääkiekkoilijoita juniori- aina liigajoukkueisiin asti ja henkilökohtaisessa valmennuksesta ovat nauttineet myös AHL, KHL ja NHL kiekkoilijat. Lajien kirjo on kokonaisuudessaan laaja minkä edustajia olemme saaneet auttaa. Näitä ovat jääkiekon lisäksi golf, amerikkalainen jalkapallo, salibandy, judo, yleisurheilu, paini, räpyläuinti, triathlon, jalkapallo ja juoksu.

Kysy vapaita paikkoja pienryhmiin tai henkilökohtaiseen valmennukseen.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: