Fysiikkavalmennus | Pirkkala Tampere

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus on urheilijan toiminnan optimointia

Fysiikkavalmennuksen sisältö määräytyy aina urheilijan tilanteen mukaan! Fysiikkavalmennus alkaa urheilijan taustan ja tilanteen tutkimisella sekä testauksilla. Näiden avulla koulutettu fysiikkavalmentaja pystyy määrittämään oikeat painopisteet yhteistyölle ja näin tuloksia tuova yhteistyö voi alkaa. Se miten kattavaksi valmennus ulottuu määräytyy urheilijan tarpeesta. Huippuvarustellun kuntosalin avulla pystymme räätälöimään valmennuksen sisällön tilanteen vaatimalla tavalla juniorista aina huippu-urheilijaan.

Tarjoamme fysiikkavalmennusta kuntoutusjaksolle, kilpakaudella sekä omatoimiharjoitusjaksolle. Kuntoutusjaksolla on aikaa paneutua niihin osa-alueisiin mitä ei välttämättä tule lajiharjoittelussa huomioitua. Nämä ovat monesti myös kasvattavia jaksoja urheilijalle, jonka seurauksena urheilijasta tulee entistä vahvempi ja itse ohjautuvampi fysiikkavalmennuksen seurauksena. Urheilija oppii kuntoutusjaksolla uusia menetelmiä ennalta ehkäistä vammoja ja vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Hyveeltä löytyy laaja joukko terveyspuolen huippuosaajia urheilulääkäristä hierojaan tukemaan urheilijauran vaiheita.

Kilpakaudella fysiikkavalmennus tarjoaa täsmä työkaluja jatkuvan kehityksen tueksi. Urheilijan mukaan painotus voi olla esimerkiksi kehonhallinnan eli liiketaidon sekä palautumisen tehostamisessa. Omatoimijaksoilla fysiikkavalmennus keskittyy suorituskyvyn optimointiin. Urheilijat saavat aina laajasti uusia harjoitteita ja menetelmiä fysiikkavalmennuksesta, jotka auttavat häntä kehittymään omassa lajiympäristössä ja treeneissä.

Hyveen valmentajilla on pitkä historia lukuisien eri lajien urheilijoiden fysiikkavalmennuksesta. Olemme saaneet kunnian olla mukana kehittämässä urheilijoita eritasoilla kilpailevista yksilöistä aina maajoukkue edustajiin asti. Hyveen fysiikkavalmennuksen tuella on saavutettu myös maailmanmestaruuksia. Jääkiekkoilijoita juniori- aina liigajoukkueisiin asti ja henkilökohtaisessa valmennuksesta ovat nauttineet myös AHL, KHL ja NHL kiekkoilijat. Lajien kirjo on kokonaisuudessaan laaja minkä edustajia olemme saaneet auttaa. Näitä ovat jääkiekon lisäksi golf, amerikkalainen jalkapallo, salibandy, judo, yleisurheilu, paini, räpyläuinti, triathlon ja juoksu.

Kesän 2019 fysiikkavalmennukset ovat käynnistyneet! Kysy vapaita paikkoja ryhmiin tai henkilökohtaiseen valmennukseen.

Urheilijan Light paketti

Light- paketti on suunniteltu kattamaan kriittisimmät osa-alueet omatoimiseen harjoitteluun. Paketti sisältää seuraavat: 1. taustatietojen pohjalta luotu testaussuunnitelma. 2. Testaus 3. Harjoitussuunnitelma 1- 2 kk jaksolle. 4. henkilökohtainen valmennuskerta.

Pakettiin voit valita seuraavista testeistä Sinulle sopivimman: 1. Maksimaalisen hapenottokyvyn testaus polkupyörällä. 2. Voima-nopeus ominaisuuksien testaus. 3. Lihastasapainotestaus.

Testipalautteessa valitaan painopisteet 1-2 kuukauden harjoitusjaksolle. Henkilökohtaisella valmennuskerralla suunnitelman harjoitteet käydään lävitse urheilijan kanssa. Paketti sisältää myös käyttöoikeuden harjoituskeskukseen 1-2 kuukauden ajalle.

Jääkiekkojuniorin heinäkuun harjoituspaketti

Valmennukset toteutetaan kolmen viikon ajan 1.7.2019 – 19.7.2019 arkipäivisin pienryhmissä HDC Finlandin ja Hyveen huipputiloissa. Sisältö koostuu HDC Finlandin harjoituskeskuksessa luistelutekniikka- ja laukomisharjoitteista luistelumatolla, josta saat videoanalyysipalautetta kehityksestäsi. Hyveen harjoituskeskuksessa keskitymme jalostamaan kehosi ominaisuudet aivan uudelle tasolle. Aikaisempien viiden vuoden ajalta kolmessa viikossa on jopa liiga kiekkoilijan luistelu nostettu uudelle tasolle. Tavoitteeseen pääsemme taidollisella harjoittelulla, jossa nopeusvoima ja kehonhallinta ovat keskiössä.

C- Jun 04-05 syntyneet klo 12.30

B- Jun 02-03 syntyneet klo 14.00

A- Jun 99-01 syntyneet klo 15.30

Taito- ja fysiikkavalmennus on luotu kehittämään yksilöä huiputasolle! Ryhmissä on vielä muutamia paikkoja vapaana. Ilmoittautumiset ja tiedustelut juho.nousiainen@hyve.fi

Ilmoittautuminen ryhmiin päättyy 26.6.

 

Jääkiekkoammattilaisen harjoituspaketti

Valmennukset toteutetaan kesä- heinäkuussa arkipäivisin pienryhmissä HDC Finlandin ja Hyveen huipputiloissa. Valmennusta räätälöidään osallistujan kehitys kohteiden mukaan pienryhmässä.

Valmennukset järjestetään arki aamupäivisin klo 8.30 tai 10.00

Taito- ja fysiikkavalmennus on luotu kehittämään yksilöä huipputasolle. Ilmoittautumiset ja tiedustelut juho.nousiainen@hyve.fi

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: