Hyve | Kuntosali, valmennus, ryhmät & kurssit

KUNTO

Hyveen kuntoilutilat ja valmennuspalvelut ovat vuosikymmenten kehitystyön tulosta. Nämä reseptit toimivat taatusti.

Kuntosali

Innostava nykyaikainen treeniympäristö tarkoittaa Hyveellä sitä, että erittäin laadukkaan laitevarustelun lisäksi myös ilmanlaatuun, valaistukseen ja akustiikkaan on panostettu poikkeuksellisella tavalla – viihtyvyyttä unohtamatta. Härmälä ja Pirkkala on astunut Tampereen ja koko Pirkanmaan terävimpään kärkeen kuntosalipalveluiden saralla!

Hyveeltä löydät mm. valtakunnan kattavimman ja huippuvarustellun kuntoharjoittelualueen, erillisen voimaharjoittelualueen kaikkine herkkuineen sekä rauhalliset ja nykyaikaiset tilat monipuolista ryhmäliikuntaa varten.

Tervetuloa nauttimaan kuntoilusta!

Ota täydellinen startti kuntoiluun

Jäsenyyden lisäksi startti sisältää kattavan ja tarkan kuntotestauksen, minkä lisäksi ohjaamme sinut alkuun omalla kuntopolullasi, jotta pääset toivomiisi tuloksiin yhtälailla tehokkaasti, turvallisesti kuin hyvällä fiilikselläkin!

Saat startin nyt 65 € hintaan. Lisäksi maksat 65 €/kk Suomen kattavimman kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käytöstä. Irtisanomisaika 1 kk – nyt ja aina.

 • Jäsenyys
  65 €
  Ikärajanamme on 16 v / nuoremmat huoltajan kanssa tai sovitun valmennuksen yhteydessä.
 • Kuukausimaksu
  65 €/kk
  Käytössäsi monipuoliset kuntoilutilat ja kaikki ryhmävalmennustunnit joka päivä klo 05–23.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit jaetaan kolmeen osa-alueeseen:

Hyveen ryhmistä löytyy taatusti sopiva vaihtoehto ihan kaikentasoisille kuntoilijoille. Valtakunnan kattavin kuntoharjoittelualue, erillinen voima-harjoittelualue kaikkine herkkuineen ja toimiviksi todetut, yksilön huomioivat ryhmävalmennusohjelmat kuuluvat kuukausimaksuun!

 • Sisältyy kuukausimaksuun!
  65 €/kk
  Kaikki ryhmäliikuntatunnit sisältyvät kuukausimaksuun.

Yksilövalmennus

Henkilökohtaisen valmennus-asiantuntijan kanssa rakennetaan juuri sinulle sopivaksi suunniteltu harjoitteluohjelma, johon kuuluu aina sovittu määrä henkilökohtaista valmennusta sekä omatoimista tekemistä ja joka myös elää ja kehittyy sinun mukanasi.

 • Henkilökohtainen valmennus
  75 €/kerta
  Kuntoile ammattilaisen ohjauksessa, opi tekniikat ja löydä rutiinisi.
 • Ajanvaraus & tiedustelut
  050 5121 674
  Voit tiedustella yksilövalmennusta myös sähköpostitse: pasi.keskumaki@hyve.fi

Pienryhmät

Hyveen pienryhmät koostetaan 3–5 henkilöstä, joilla on samankaltaiset tavoitteet. Ryhmää vetää kokenut kuntovalmentaja, joka on aihealueen asiantuntija. Pieni ryhmä tarjoaa sopivassa suhteessa henkilökohtaista ohjausta ja vertaistukea. Valmentaja pitää motivaation korkealla antamalla myös ryhmän sisällä henkilökohtaisia harjoitteita ja haasteita. Kyseessä on todella palkitseva harjoituskokemus, jossa yhdistyvät vertaisryhmä ja huippuvalmennus.

Mihin sinä tähtäät?

 • Tiedustelut
  041 4351 518
  Voit tiedustella tulevista pienryhmistä myös sähköpostitse: juho.nousiainen@hyve.fi
 • Kerran viikossa
  150 €/kk
 • Kaksi kertaa viikossa
  225 €/kk

Kuntotestaus

Saat meiltä myös kattavat kuntotestauspalvelut. Hyveen jäsenyyteen kuuluu liittymisen yhteydessä tehtävä kokonaisvaltainen kunnon ja kehontilan tutkimus, jonka valossa ammattilainen osaa ohjata sinut alkuun liikunta- tai kuntoiluharrastuksessasi. Näin minimoidaan loukkaantumisen riskit ja pääset heti tähtäämään kohti tavoitteitasi mahdollisimman tehokkaasti.

Kuntotestaus kannattaa uusia säännöllisesti, niin näet kehityksesi joka osa-alueella ja voimme muokata harjoitteluasi aina vaan paremmaksi!

 • Kattava kuntotestaus
  Kuuluu jäsenyyteen!
  Seca kehonkoostumus, verenpaine ja polkupyörä-ergometritesti. Erikseen tilattuna 85 €/kerta.

Firstbeat

Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille.

Stressiä ja palautumista sekä liikunnan vaikutuksia ja kuntotasoa kuvaava Firstbeat Hyvinvointianalyysi sopii lähes kaikille omasta terveydestä ja hyvinvoinnista sekä kunnon kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille. Hyvinvoinnin mittaaminen on tärkeää kaikille iästä, kunnosta tai tavoitteista riippumatta.

 • Firstbeat hyvinvointianalyysi
  169 €
  Sisältää 3 vuorokauden mittauksen, analysoinnin sekä henkilökohtaisen palautteen.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: