Hyve | Kuntosali, valmennus, ryhmät & kurssit

KUNTO

Hyveen kuntoilutilat ja valmennuspalvelut ovat vuosikymmenten kehitystyön tulosta. Nämä reseptit toimivat taatusti.

Kuntosali

Siirry osioon >

Kuntosali

Innostava nykyaikainen treeniympäristö tarkoittaa Hyveellä sitä, että erittäin laadukkaan laitevarustelun lisäksi myös ilmanlaatuun, valaistukseen ja akustiikkaan on panostettu poikkeuksellisella tavalla – viihtyvyyttä unohtamatta. Härmälä ja Pirkkala on astunut Tampereen ja koko Pirkanmaan terävimpään kärkeen kuntosalipalveluiden saralla!

Hyveeltä löydät mm. valtakunnan kattavimman ja huippuvarustellun kuntoharjoittelualueen, erillisen voimaharjoittelualueen kaikkine herkkuineen sekä rauhalliset ja nykyaikaiset tilat monipuolista ryhmäliikuntaa varten.

Tervetuloa tutustumaan veloituksetta Hyveen toimintaan maanantaisin 16.30-19.00. Voit tutustua keskukseemme ja kuntosalilaitteisiin kaikessa rauhassa sekä halutessasi osallistua ryhmäliikuntatunnille. Valmentajamme on paikalla vastaamassa kysymyksiisi ja opastamassa sinua kohti tavoitettasi. Varaathan mukaasi liikunnallisen varustuksen, jolloin treenikerran avulla pääset kokemaan millaista on olla Hyveläinen.

Tutustumisen yhteydessä voit keskustella valmentajan kanssa, kuinka luoda yhteistä polkua kohti tavoitettasi.

Tervetuloa nauttimaan kuntoilusta!

Miksi Hyve?


Toni: Kiireisenä yrittäjänä Hyve tarjoaa minulle tehokkaasti kaikki palvelut saman katon alla ja treenaaminen sujuu kivasti, kun kesä kuumalla ilmastointikin on kunnossa.
Mia käy Hyveellä
Mia: Tykkään koska entisenä kilpaurheilijana olen löytänyt Hyveestä sen mitä entisenä kilpailijana nykyisenä terveysliikkujana kaipaan.

Ryhmäliikunta

Siirry osioon >


Ryhmäliikuntatunnit jaetaan kolmeen osa-alueeseen: Kunto, Voima ja Toiminnallisuus. Hyveen ryhmistä löytyy taatusti sopiva vaihtoehto ihan kaikentasoisille kuntoilijoille, koska osa-aluiden sisältä löytyy aina kolme eri haastavuus tasoa.  Valtakunnan kattavin kuntoharjoittelualue, erillinen voima-harjoittelualue kaikkine herkkuineen ja toimiviksi todetut, yksilön huomioivat ryhmävalmennusohjelmat kuuluvat kuukausimaksuun!

Miksi Hyve?

Merja käy Hyveellä
Merja: Käyn Hyveellä, koska saan innostavaa ja haastavaa ohjausta. Ryhmäliikuntatunneilla on tosi mukavaa porukkaa ja tunnit on vaihtelevia.
Laura ja Jani käy Hyveellä
Laura ja Jani: Älyttämän laadukkaat ja monipuoliset puitteet. Ryhmäliikuntatunneilla saa aina ohjauksen, jolla kehittyy ja pysyy mielenkiinto yllä treenaamiseen.
 • Sisältyy kuukausimaksuun!
  Hinta alkaen 49 €/kk!
  Kaikki ryhmäliikuntatunnit sisältyvät kuukausimaksuun.

Yksilövalmennus

Siirry osioon >

Yksilövalmennus

Henkilökohtaisen valmennus-asiantuntijan kanssa rakennetaan juuri sinulle sopivaksi suunniteltu harjoitteluohjelma, johon kuuluu aina sovittu määrä henkilökohtaista valmennusta sekä omatoimista tekemistä ja joka myös elää ja kehittyy sinun mukanasi.

Personal trainer ensitapaaminen nyt vain 19€

Ensitapaamisessa pääset keskustelemaan omista harjoitustoiveistasi ja -tavoitteistasi valmentajamme kanssa hintaan 19€. Ohjauksen kesto on 55 minuuttia, joka pitää sisällään 40 minuutin treenin ja 15 minuutin keskustelun. Tavoite on löytää meiltä sinulle sopivin vaihtoehto, jonka avulla pääseet parhaiten tavoiteeseesi.Miksi Hyve?

Samuli käy Hyveellä
Samuli:Kaksi minulle tärkeintä syytä treenata Hyveellä ovat ensiluokkainen personal training-palvelu (tai ennemminkin valmennus) ja uudet, innovatiiviset ryhmäliikunta-tunnit.
Vesa käy Hyveellä
Vesa: Hyveen modernit ja mukavan väljät puitteet varmistavat onnistuneen treenin sitoutuneiden valmentajien vauhdittamana.

Pienryhmät

Siirry osioon >


Hyveen pienryhmät koostetaan 3–5 henkilöstä, joilla on samankaltaiset tavoitteet. Ryhmää vetää kokenut kuntovalmentaja, joka on aihealueen asiantuntija. Pieni ryhmä tarjoaa sopivassa suhteessa henkilökohtaista ohjausta ja vertaistukea. Valmentaja pitää motivaation korkealla antamalla myös ryhmän sisällä henkilökohtaisia harjoitteita ja haasteita. Kyseessä on todella palkitseva harjoituskokemus, jossa yhdistyvät vertaisryhmä ja huippuvalmennus.

Mihin sinä tähtäät?

 • Tiedustelut
  041 4351 518
  Voit tiedustella tulevista pienryhmistä myös sähköpostitse: juho.nousiainen@hyve.fi
 • Kerran viikossa
  150 €/kk
 • Kaksi kertaa viikossa
  225 €/kk

Tsemppi-Klubi

Yksilöllistä valmennusta ryhmässä - Tulos takuulla! Siirry osioon >

Tsemppi-Klubi

Koe muutos tulostakuulla Tsempissä!

TSEMPPI-Klubi on todistettu tapa tehdä tuloksia ryhmän avulla. Ryhmävalmennuksen perusta on jokaisen huomiointi yksilönä! Tsemppi alkaa tutustumis- ja testausviikolla, jonka aikana valmentaja saa kattavasti tietoa osallistujasta. Tämän jälkeen alkaa harjoittelu ryhmän kanssa, jonka rinnalla kulkee koko ajan henkilökohtainen valmennus. Klubin ajaksi jokaiselle räätälöidään yksilöllinen liikunta- ja ravintosuunnitelma omien tavoitteiden pohjalta.

Kuntotestaus

Siirry osioon >

Kuntotestaus

Saat meiltä myös kattavat kuntotestauspalvelut. Hyveellä teemme kokonaisvaltaisen kunnon ja kehontilan tutkimuksen, jonka valossa ammattilainen osaa ohjata sinut alkuun liikunta- tai kuntoiluharrastuksessasi. Näin minimoidaan loukkaantumisen riskit ja pääset heti tähtäämään kohti tavoitteitasi mahdollisimman tehokkaasti.

Kuntotestaus kannattaa uusia säännöllisesti, niin näet kehityksesi joka osa-alueella ja voimme muokata harjoitteluasi aina vaan paremmaksi!

Firstbeat

Siirry osioon >

Firstbeat

Näe hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille.

Stressiä ja palautumista sekä liikunnan vaikutuksia ja kuntotasoa kuvaava Firstbeat Hyvinvointianalyysi sopii lähes kaikille omasta terveydestä ja hyvinvoinnista sekä kunnon kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille. Hyvinvoinnin mittaaminen on tärkeää kaikille iästä, kunnosta tai tavoitteista riippumatta.

 • Firstbeat hyvinvointianalyysi
  169 €
  Sisältää 3 vuorokauden mittauksen, analysoinnin sekä henkilökohtaisen palautteen.

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus on urheilijan toiminnan optimointia Siirry osioon >

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennuksen sisältö määräytyy aina urheilijan tilanteen mukaan! Fysiikkavalmennus alkaa urheilijan taustan ja tilanteen tutkimisella sekä testauksilla. Näiden avulla koulutettu fysiikkavalmentaja pystyy määrittämään oikeat painopisteet yhteistyölle ja näin tuloksia tuova yhteistyö voi alkaa. Se miten kattavaksi valmennus ulottuu määräytyy urheilijan tarpeesta. Huippuvarustellun kuntosalin avulla pystymme räätälöimään valmennuksen sisällön tilanteen vaatimalla tavalla juniorista aina huippu-urheilijaan.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: