Omistaja/Päävalmentaja Juho Nousiainen

Alan koulutus

Työkokemus:

Olen 35 v. kahden lapsen aktiivinen isä. Kilpailen tällä hetkellä multisportlajeissa kesäisin ja talvisin keskityn kehon hyvinvointiin ja voimaharjoitteisiin. Olen aloittanut urheilun pikku poikana ja sille tielle olen jäänyt. Vaikka olen vielä kohtalaisen nuori, minulla on paljon kokemusta, kuinka elimistöä harjoitetaan ja kivuista päästään eroon. Omaan 18-vuoden ohjaamis- ja valmennustaustan. Ohjaamisen olen aloittanut vuonna 1998 ja valmennustyöt aloitin vuonna 2000 jääkiekon parissa, jonka jälkeen olen uppoutunut fyysisen suorituskyvyn parantamiseen.

Syksyllä 2011 lähti maailmalle ensimmäinen ammattijääkiekkoilija, jonka fysiikkavalmentajana toimin. Tämän jälkeen olen työskennellyt usean mestis ja liiga jääkiekkoilijan kanssa sekä NHL:ään lähtevien kanssa.  Yksilöurheilun puolelta olen ollut auttamassa EM-kisojen kolmannen tilan saavuttamisessa. Näiden lisäksi kuntoutan ihmisiä työssäkäyvistä urheilijoihin.

Työkokemusta on ohjaajan/valmentajan roolissa nuorista ja lapsista aina eläkeläisten erityisryhmiin, kuntoutuksesta aina fyysisen suorituskyvyn huipun hiomiseen. Osaamistani ovat hyödyntäneet mm. seuroista Ilves-Hockey Oy(Sm-Liiga), Nokian Pyry ry (Nuorisopäällikkö), Tappara ry (B-jun.), HC Nokia 03, Uplakers 03, Nokian Krp, Pyrintö sekä Koovee, kuntokeskukset (LadyLine, Fressi), Tampereen kaupunki, Fysioline precare. Valmentajana olen toiminut miesten ja B-juniori jääkiekkojoukkueissa.  Edellämainittujen työpestien lisäksi olen toiminut liikunnanopettajana.

Toimin myös erilaisissa asiantuntijatehtävissä esim. messuilla ja kouluttajana fysioterapeuteille, valmentajille ja liikunnanohjaajille mm. valmentaja koulutukset Varalan Urheiluopistossa.

juho.nousiainen(at)hyve.fi  

0414351518

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus