Hyven yksilö- ja ryhmävalmennukset

Olemme yksilölliseen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun erikoistunut valmennuskeskus Kolmenkulmassa. Valmennuksestamme nauttivat kuntoutujat ja hyvinvointiliikkujat sekä urheilijat junioreista aina ammattilaisiin. Moderni privaatti osaamiskeskus tarjoaa Personal trainer- palveluiden, hieronnan ja ravintovalmennuksen lisäksi myös erikoisvalmennusvälineitä ja laitteita onnistumisen tueksi.

 

Henkilökohtaista yksilövalmennusta

Mikäli haluat valmennus- ja/tai kuntoutuspalveluja, jotka räätälöidään vain ja ainoastaan sinulle, valitse Hyven yksilövalmennus. Yksilövalmennuksessamme toiminnan perustan muodostavat juuri sinun henkilökohtaiset lähtökohtasi, tavoitteesi ja tarpeesi. Henkilökohtaisessa Personal Trainer -ohjauksessa erikoisosaamisestamme on motorisen toiminnan ja liikekontrolliharjoitteiden yhdistäminen sinun tavoitetta tukeviin harjoitteisiin. Tulokset näkyvät tehokkaasti, halusitpa kehitystä harjoitteluun, piristystä ulkonäköön tai motivaatiota liikkumiseen. Tavoitteemme on, että yhteistyö henkilökohtaisen valmentajan kanssa on opettavaista ja antoisaa.

Hinnat alkaen 29 € / kerta. Lue lisää =>

 

Yksilöllistä ryhmävalmennusta pienryhmissä

Hyven ryhmäliikunta on tehty sinulle, jos haluat parasta valmennusta ryhmässä sivuuttamatta sitä, että sinut huomioidaan myös yksilönä. Pidämme ryhmäkoon pienenä, jotta voimme keskittyä valmennuksen laatuun. Ryhmävalmennuksesta löytyvät sopivat vaihtoehdot vasta-alkajille, vaativampaa harjoitusta haluaville sekä haasteellisuutta hakeville.

Hinnat alkaen 55 €  Lue lisää =>

Valmennuskeskuksemme laadukkaat palvelut perustuvat lähes 20 vuoden käytännöntaitojen ja teoriatietojen opiskeluun. Valmennuksellamme on Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys ry:n myöntämä auktorisointi.

Kysy lisää ja varaa oma valmennuksesi!

www.hyve.fi