Hyve | parempi kunto & terveys

Sara Toivonen

Valmentaja

Sara on korkeakoulutettu liikunta-alan ammattilainen, jolle urheiluvalmennus on suuri intohimo. Urheiluvalmennuksessa vetää eniten puoleensa valmentamisen monipuolisuus ja haasteet, mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä eri liikkujaryhmien innostaminen liikuntaan.

Sara viimeistelee parhaillaan liikuntabiologian opintoja pääaineena valmennus- ja testausoppi. Sara pyrkii kouluttautumaan monipuolisesti ja onkin aiemmalta koulutustaustaltaan fysioterapeutti, lisensioitu Personal Trainer sekä Suomen urheiluliiton kouluttama valmentaja. 

Oman harjoittelu- ja kilpaurheilutaustan kautta toiminnallinen voima- ja liikkuvuusharjoittelu juoksuharjoittelua unohtamatta ovat suurimpia vahvuuksia. Ravitsemus on yksi suuri mielenkiinnonkohde osana kokonaisvaltaista harjoittelua. Saralle on tärkeää, että valmennuksessa huomioidaan yksilöllisyys, nousujohteisuus sekä mielekkyys.

Ohjaus- ja valmennuskokemusta on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta niin urheilijoiden kuin kuntoilijoidenkin kanssa työskennellessä. Valmentajana Sara on vaativa, mutta myös kannustava ja iloinen. Työskentelytavat ovat erittäin määrätietoiset ja huolelliset. Ota yhteyttä, niin asetetaan yhdessä juuri sinulle sopivat liikuntatavoitteet!