Fysioterapeutti Riina Torvi

Riina Torvi

Fysioterapeutti

Liikunta on ollut Riinalle elämäntapa aina, ja se on myös innostanut hänet kouluttautumaan terveyden ja hyvinvoinnin alalle. Riina on valmistunut Trainer4Youn koulutusorganisaatiosta Personal Traineriksi ja Ravintovalmentajaksi vuonna 2014. Siitä lähtien hän on työskennellyt lappeenrantalaisella kuntokeskuksella ja kerryttänyt vahvaa kokemusta hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämisestä liikunnan ja ravitsemuksen keinoin. Pääosin hänen asiakkaillaan on ollut tavoitteena kestävyys- tai lihaskunnon kohottaminen, painon pudottaminen hyvinvoinnin lisääminen sekä raskaudesta palautuminen. Fysioterapeutiksi Riina on valmistunut 2019.

Fysioterapeuttina Riinan vahvuutena ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja erityisesti alaselän, rintarangan sekä alaraajojen fysioterapiassa. Hän kokee että äidit saavat liian vähän apua itsestä huolehtimiseen ja synnytyksestä palautumiseen sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. Hän haluaakin olla mukana auttamassa äitejä fysioterapian keinoin, minkä vuoksi hän kouluttauu ja erikoistuu työnsä ohessa äitiysfysioterapiaan.

Fysioterapeutin osaamista kannattaa hyödyntää myös ennen kuin vaivoja on tullut. Ennaltaehkäisevässä fysioterapiassa pystytään puuttumaan paljon paremmin vaivojen alkusyihin: vääriin työskentelyasentoihin, ryhtivirheisiin, lihasepätasapainoon, ylipainoon ja lihaskireyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Fysioterapeuttina Riinan tehtäväni on auttaa sinua voimaan paremmin, ja pääset halutessasi fysioterapiaan kysymään asiantuntijan arviota ja neuvoja omaan hyvinvointiisi liittyvissä kysymyksissä – myös ilman lääkärin lähetettä.

Vapaa-ajalla Riina viihtyy perheensä ja ystäviensä kanssa sekä eri tavoin itseään liikuttaen. Tällä hetkellä juoksu sekä hiihto ovat vieneet mukavasti mennessään!