Hyve | parempi kunto & terveys

Petri Koskinen

Urheiluhieroja / Valmentaja

Petri on ollut pikkupojasta lähtien aktiivinen liikkuja. Monista harrastuksista tärkeimmäksi muodostui jo varhain jääkiekko, josta tulikin miehen ammatti 12 vuodeksi. Hommia Petri ehti paiskia niin Tapparan, Central Texaas Blackhawksien (AWHL), Jukureiden, Saipan kuin Lukonkin pelipaidoissa.

Ura kuitenkin päättyi nivusvammaan, jota ei neljän leikkauksenkaan keinoin saatu kuntoon. Vammoja karttui monta muutakin, mutta hyvien kuntoutusohjelmien ansiosta mikään niistä ei varjosta normaalia elämää tai haittaa monipuolista urheilemista.

Jääkiekkouran lakattua oli mietittävä mitä loppuelämällään haluaisi oikeasti tehdä. Alkuun tämä tarkoitti Petrin kohdalla Hyvinvointiteknologia-alalle kouluttautumista, mutta se vaihtui parin vuoden jälkeen konkreettisempaan tekemiseen hyvinvoinnin saralla kun mies päätti hankkia urheiluhierojan tutkinnon. Se takataskussaan Petri suoritti myös liikunnan ammattitutkinnon Varalan urheiluopistossa ja pari Personal Trainer -tutkintoa, joista toinen onkin Suomen laajin PT-koulutuskokonaisuus.

Nyt tämä ikiliikkuja toimii Tapparan B-junnujen apuvalmentajana, antaa yksilö- ja pienryhmävalmennusta Hyveen vieressä siajitsevan HDC Finlandin alan terävintä kärkeä edustavissa tiloissa sekä tietysti urheiluhierojana ja valmentajana osana Hyveen monipuolista ja palvelevaa henkilökuntaa!

Vapaa-aika kuluu kahden ihanan lapsen kanssa puuhaten ja maailmaa ihmetellen.