Fysioterapeutti Aaro Huttunen

Aaro Huttunen

Fysioterapeutti

Aaro on energisen ja positiivisen asenteen omaava hyvinvointi- sekä terveysalan ammattilainen. Terveyskeskeinen ajatusmaailma näkyy kaikessa hänen toiminnassaan vahvasti. Palavan intohimon ansiosta Aaro on kouluttautunut muun muassa fysioterapeutiksi, personal traineriksi ja urheiluhierojaksi – unohtamatta jatkuvaa itseopiskelua, täydennyskursseja ja satoja luettuja kirjoja.

Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2015 lähtien ja valmentanut satoja yksilöasiakkaita lähemmäs asetettuja tavoitteita, liikunnan sekä ravitsemuksen saralla. Tuhansien asiakastuntien kokemus on luonut laaja-alaisen ymmärryksen ihmiskehon fysiologiaa sekä toimintaperiaatteita kohtaan. Fysioterapeuttina hän uskoo, että jokaista asiakasta ja tilannetta tulee käsitellä yksilöllisen lähestymistavan kautta.

Hänen tavoitteenaan on auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla lähemmäs toimintakykyistä ja tervettä elämää: “Asetamme tavoitteet yhdessä kohti pysyviä tuloksia – tulevaisuus on meistä itsestämme kiinni!”

Halutessasi voit tutustua Aaroon enemmän hänen bloginsa kautta (aarohuttunen.com), tai Youtuben puolella (Aaro Huttunen). Hänen sisältönsä on saavuttanut yli 5 000 000 näyttökertaa. Kaiken tarvittavan pystyt löytämään sieltä, mutta muista, että aina voi myös laittaa viestiä!