Fysiikkavalmennukseen voivat hakeutua kaikki ikäluokat, tuloksiin tähtäävät tai huipulla jo olevat urheilijat, kauden aikana tai sen jälkeen.  Erikoisosaamisemme on monipuolisessa kokonaisuudessa.
Valmennuksessa vahvistamme motorista toimintaasi ja liikekontrollia, jonka avulla kehityt kokonaissuorituksessa.

Yksilön fysiikkavalmennus

Mahdollisuus saada jopa niinkin privaatisti, että koko valmennuskeskus valjastetaan vain yhden valmennettavan ja valmentajan käyttöön.

  • 79 € / kerta

Ryhmän fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennusta voi Hyveessä saada ryhmässä tai valmennus voidaan kohdentaa esimerkiksi koko urheilujoukkueelle

  • 149 € / kerta

Hyve on valmennuksen asiantuntijakeskus

Fysiikkavalmennus, suorituskyky- ja kuntovalmennus sekä urheiluvalmennus ovat synonyymejä valmennukselle, jonka tavoitteena on kehittää urheilijaa. Meidän valmennukseen luottaa kansalliset, että kansainväliset urheilijat.

Keskus on varustettu erikoisvalmennusvälineillä, joiden avulla kehitämme tehokkaasti mm. räjähtäväävoimaa, reaktionopeutta, koordinaatiota sekä tasapainoa. Pystymme tarjoamaan myös harjoitustavan jossa niveliin ei kohdistu stressiä, harjoittaessa voima ominaisuuksia.

Meiltä saa myös pienryhmä valmennuksesta. Tämä tapahtuu 2-4 hengen suuruisessa tiimissä, jossa ryhmän pienuudesta johtuen jokainen jäsen ehtii saada valmentajalta yksilöllisen valmennushuomion ja henkilökohtaisesti räätälöidyt palvelut.

4 kertaa kuukaudessa

149
  • Jatkuvuutta harjoitteluun

8 kertaa kuukaudessa

269
  • Säännöllisyydellä varmuutta

12 kertaa kuukaudessa

349
  • Intensiivisesti tuloksiin

Valmennus Hyveessä toteutetaan luottamuksellisesti urheilijan, joukkueen ja/tai lajivalmentajan kanssa yhteistyössä, kuitenkin niin, että valmennettava on yksilönä aina keskiössä. Valmennuskerrat suunnitellaan kuntoutus-, liiketaito-, liikkuvuus-, voima- ja kestävyysominaisuudet huomioiden.

Fysiikkavalmennuksen aloituksessa painopiste on motorisessa- ja liikekontrollissa, jonka jälkeen siirrytään itse suorituskykyä kehittävään valmennukseen. Valmennukseen voivat hakeutua kaikki ikäluokat, tuloksiin tähtäävät tai huipulla jo olevat pro –urheilijat, kauden aikana tai sen jälkeen.

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää.

Urheiluvalmennuskeskus