Postauksen nimi

Postaus 1

Tällä sivulla voit haluamallasi tavalla rakentaa minkätahansalaisen blogipostauksen. Käytä samoja elementtejä kuin muuallakin sivustolla, mutta harkiten. Pidä muita sivuja toimituksellisempi ote ja keskity mielummin yhteen asiaan kuin monipuolisuuden esiintuontiin ja kokonaisuuden markkinointiin. Perushymiöt toimivat selaimesta riippuen aika hyvin 🙂 😛 😀 😉

Huom. valitse otsikkokoko h1, h2 tai h3 otsikon pituuden mukaan ja koita pitää otsikot lyhyinä!

Hyvää oloa liikunnasta!

Tekstikappaleet kannattaa pitää suhteellisen ytimekkäinä. Tämä ei estä pitkiä postauksia, mutta se tarkoittaa että ne tulisi rytmittää keveästi ja maustaa esim. valokuvilla. Allaoleva galleria on esimerkiksi luotu “lisää media”-napista, vasemman laidan “luo galleria”-työkalulla.

Tyyli vapaa. Kirjoittele ajatuksella, pyydä että kaveri arvioi ja oikolukee ja muista että edustat aina enemmän tai vähemmän koko talon linjaa, vaikka allekirjoittajan oletkin sinä itse. Aina kun haluat antaa uuden väliotsikon voit joko luoda uuden “teksikentän” tai käyttää h1, h2, h3, h4 -tägejä tähän tyyliin:

Alaotsikko

Tägeillä pelatessa et saa otsikon väriä vaihdettua yhtä helposti, mutta musta on blogiasioissa melkeinpä paras. Vaihtelevan väriset saavat lukukokemuksen helpommin katkeamaan. Käytä omaa harkintaasi näissä.

Jos halutaan ominaisuuksiltaan tai sisältöpalikoiltaan paremmin automatisoitu blogialusta, listaus vaikka kymmenestä viimeisimmästä kirjoituksesta tai esim. napit seuraavaan ja edelliseen postaukseen niin täytyy vaivata jo Mattiakin. Ilmoita kun olet tsekannut blogin etusivun ja ainakin yhden postauksen kohdilleen niin voidaan lisätä blogi valikkoonkin.

Tällaisia nostoja ja sitaatteja voit tehdä “b-quote”-napista.

Tämä ohjepostaus kannattaa säästää ja laittaa yksityiseksi. Näin sulla pysyy nämä ohjeet ja esimerkit tallessa ja muistissa paremmin. Mukavaa kirjoittelua!


Juho Nousiainen | valmentaja, kunto-ohjaaja

  • Juho Nousiainen
    17.9.2019
    Kuntopuolen johtaja, fysiikkavalmentaja Hyveellä

Tästä pääset takaisin blogin etusivulle ja muihin kirjoituksiin.

Kysy & vakuutu.

Roskapostin välttämiseksi vastaa vielä tähän: