Yhdessä enemmän!

Hyve Terveys sekä Lääkäriasema Johanneksen klinikka yhdistivät osaamisensa, jotta oman alansa huippuammattilaiset voisivat palvella Sinua yhä monipuolisemmin. Lääkäriasema Johanneksen Klinikka avaa toimipisteen Pirkkalaan Hyve Terveyden tiloihin 4.1.2021.

Pirkkalasta, kauppakeskus Veskasta löydät seuraavat lääkäri- ja terveyspalvelut:

Yleislääkäri
Työterveyspalvelut
Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri
Liikuntalääketieteen erikoislääkäri
Psykologipalvelut
Kiropraktiikka
Naprapatia
Fysioterapia
Urheilu- ja triggerhieronta

Yksilöllistä palvelua Sinun tarpeisiisi

Johanneksen Klinikka on vuonna 2015 perustettu tamperelainen yritys. Se tarjoaa ihmisläheistä, sujuvaa ja yksilöllistä palvelua lääkäri-, hammaslääkäri- sekä työterveyssektorilla. Tämän lisäksi tarjolla on usean terveydenhuollon asiantuntijan palveluita. Hyve puolestaan on ollut edelläkävijänä luomassa täysin uudenlaista hyvinvointikonseptia, jossa saman katon alta löytyvät monipuoliset kuntosali-, valmennus- ja terveyspalvelut. Hyveen modernit ja viihtyisät tilat sijaitsevat Pirkkalassa, kauppakeskus Veskassa. Meille on helppo tulla, vältyt keskustan ruuhkilta ja parkkiongelmilta.

Ei jonotusta ja käytäväviidakkoa

Yhdessä tarjoamme Sinulle laadukkaan palvelukokonaisuuden, jossa molempien yritysten erikoisosaaminen täydentää toistaan. Saat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua ilman jonotusta ja vuoronumeroita. Johanneksen Klinikan puolelta saamme vastaanottoa pitämään yleis- ja työterveyslääkärien lisäksi mm. korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin sekä ortopedian erikoislääkärin. Hyveen omista palveluista löytyvät mm. liikuntalääketieteen erikoislääkärit, psykologeja sekä kiropraktikkoja, naprapaatteja ja fysioterapeutteja.

Tervetuloa!

Lue lisää: