Urheilullisuutesi uudelle tasolle

Tarjoan agilityohjaajille suunnattua fysiikkavalmennusta Nokialla, Urheiluvalmennuskeskus Hyveellä huipputiloissa! Olisiko teidän seurassa tulevan kesän kisakautta silmälläpitäen tarvetta laittaa ohjaajia parempaan tikkiin?

Oma agilityhistoriani on noin kahdeksan vuotta pitkä, lajissa olen toiminut kouluttajana seuratasolla tästä yli puolet sekä kisannut itse kolmosluokassa kahdella koirallani. Minua kiehtoo harrastuksessa ennen kaikkea koiran kanssa yhdessä liikkuminen ja sekä oman, että koiran fysiikan kehittäminen ja yhteen hitsautuminen. Työskentelen Personal Trainerina kokopäiväisesti liikunnan ja hyvinvoinnin parissa, ja valmentajaprofiiliini sekä muuhun urheilutaustaani voit tutustua osoitteessa www.hyve.fi/laura

Agilityn kehittyessä lajina jatkuvasti urheilullisempaan suuntaa kisakentillä ja harjoituksissa kuulee entistä enemmän ohjaajien kommentteja omasta kunnostaan ja siitä, että ”tarttis tehdä jotain..”. Kuka ei meinaa pysyä koiransa perässä, kenellä happi loppuu kesken radan juoksemisen tai muuten paikat kremppaa vaikkapa liikkuvuuden puolesta.

Agilityohjaajille suunnatun fysiikkavalmennuksen sisällössä keskitytään ennen kaikkea liikehallintaa, koordinaatiota, räjähtävyyttä, nopeutta ja ketteryyttä kehittäviin harjoitteisiin. Kurssilla treenataan toiminnallisen harjoittelun metodien mukaisesti, monipuolisesti erilaisia ärsykkeitä kropallemme antaen. Valmiissa kurssikokonaisuudessa on yhteensä kuusi harjoituskertaa, mutta pakettia voidaan toki räätälöidä myös teidän seuralaistenne tarpeiden mukaan pidemmäksi tai lyhyemmäksi!

Kertaveloitus on 150e / tunti ja hinta sisältää Hyve Urheiluvalmennuskeskuksen tilan, sekä sieltä löytyvän laitteiston käytön. Veloitus ei ole riippuvainen osallistujamäärästä, eli mukaan mahtuu vaikka 20 henkeä! Esim. viidentoista henkilön ryhmässä kuuden kerran kurssille jää siis hintaa 60e / nenä. Tällä maksulla et kovin monella salilla treenaa