Nyt edulliseen pilottihintaan 99 euroa!

Oletko suunnittelemassa elämäntapamuutosta?

Tämä ryhmä on tarkoitettu elämäntapamuutoksesi psyykkiseksi tueksi, helpottamaan onnistumistasi. (Valmennus ei sisällä ruokavalio- tai treeniohjelmaa, mutta toimii loistavana lisätukena näiden rinnalla.)

Muutosvalmennus on kehitetty tueksi muutoksiin tai muutoksen ylläpitämiseen. Valmennus perustuu Lyhytterapiainstituutin perustajien Ben Furmanin ja Tapani Aholan luomaan yksilöiden ja yhteisöjen ratkaisukeskeiseen reteaming kehittämismenetelmään.

Valmennus koostuu 12 muutoksen askeleesta, jotka antavat sinulle tarvittavat työkalut onnistuneeseen muutokseen. Sen toimivuus perustuu motivaation kasvattamiseen ja ylläpitämiseen, voimavarojen ja muutoskeinojen löytämiseen, ratkaisukeskeisyyteen sekä ryhmän tukeen ja kannustukseen.

Yhdessä onnistumme paremmin!

Muutosvalmennus pitää sisällään neljä tapaamiskertaa. Ryhmiä starttaa kaksi, toinen etänä Teamsin välityksellä ja toinen lähiryhmänä Hyveen tiloissa.

  1. Lähiryhmä Hyveen tiloissa alkaa torstaina 15.8.2024. klo 18
  2. Etäryhmä alkaa sunnuntaina 25.8.2024 klo 17

Valmennuspaketin hinta yhteensä vain 99 euroa.

Valmentajana Anna Appelström-Mäenpää, Ratkaisukeskeinen Lyhytterapeutti, Psyykkinen valmentaja, Ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Master)

VARMISTA PAIKKASI NYT, ILMOITTAUDU anna@hyve.fi