Aloitin työt Hyvellä miltei päivälleen vuosi sitten, kesäkuun 2016 alussa. Kesä kului perehdytyksessä. Syyskauden sekä omien vastuuvalmennusryhmien alkaessa olinkin jo oppinut talon tapoja. Syksyn ajan opiskelin vielä viimeistä syyslukukautta fysioterapeutiksi ja tein lyhyempiä päiviä, tai no itse asiassa iltoja, opintojen ohessa. Muutama valmennettava saattaakin muistaa joitain hetkiä viime syksyltä, kun opinnäytetyön puurtaminen ja ylipäätään opintojen viimeistely sai välillä valmentajan hieman huokailemaan… 😉 Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen tammikuussa koitti jälleen uutta opeteltavaa, kun aloitin työskentelemään Hyvellä kokopäiväisesti ja valmentamisen lisäksi otin vastuuta myös asiakashallinnasta ja markkinoinnista. Kevät on sujunut joutuisasti ja nyt kesän koittaessa suuntaan ”uusiin haasteisiin” (valmennusryhmäläisemme valistivat minua ja kertoivat tämän olevan trendisanonta) uuteen työpaikkaan, fysioterapian perustaitojani harjoittamaan.

Mitä vuoden työn teko Hyvellä on antanut ja opettanut? Uusia toiminnallisia harjoitteita omaan ammatilliseen ”liikepankkiini”, osaamista motorisen taitojen opettamiseen ja liikekontrollihäiriöiden korjaamiseen, lisätietoa ja -taitoa valmennukseen, someosaamista sometumpelolle (jaa niin mikä instagram?) ja kurkistuksen hyvinvointialan yrityksen markkinointiin. Kaikkea tätä ja varmasti paljon muutakin, mikä ei ensi listauksella tule mieleen. Mutta, ennen kaikkea olen Hyvellä kasvattanut ammattiosaamistani ja saanut itsevarmuutta! Vuosi sitten salissa pää pyörällä pyörinyt valmentajan alku on löytänyt omia tapojansa ja ääntänsä valmentajana.

Nyt haluankin siis kiittää sekä Juhoa että valmennettavia kuluneesta vuodesta, olette opettaneet minulle todella paljon ja nämä opit kantavat kyllä erilaisissakin haasteissa! 😊 Oikein aurinkoista ja liikunnallista kesää kaikille!