Aivan käsittämätöntä, mutta kuitenkin totisinta totta (valitettavasti!). Lopputesteihin on aikaa kolme päivää ja mitä minä teen? Yhdentoista ja puolen kuukauden kurissa ja nuhteessa elämisen jälkeen syön päivälliseksi kaksi annosta ranskalaisia B-luokan makkaran kera. Mitä!?

Kuukausia pelkkä makkaran raaka-aineiden ajatteleminen on riittänyt viemään kaikki makkaran syömiseen liittyvät halut ja tarpeet. Ja nyt, en vain pystynyt hillitsemään itseäni. Eikä siinä edes ollut kaikki paha. Jälkiruoaksi söin vielä kaksi kourallista suolapähkinöitä. En tiedä, itkisinkö minä vai olisiko nyt kunnon naurun aika.

***

Loppukirin sijaan vedinkin siis överit, ja sorrun perinteiseen, näyttävään retkahdukseen. Toivottavasti saan putken katkeamaan, ettei huominen iltapäivä kulu samoissa merkeissä.

***

Mutta on minulla hyviäkin uutisia: ravitsevien ranskalaiset makkaroilla -annosteni sisuunnuttamana päätin tehdä ensimmäiset ennätykseni. Aloitin punnerruksista.

Päivän luku: 10 miesten punnerrusta putkeen. Jouduin kyllä huilaamaan sarjan keskellä suorilla käsillä, mutta yhtä kaikki 10 punnerrusta putkeen ilman lepoa. Tammikuussa luku oli puhdas pyöreä 0.

***

Vielä loppuun hyvä uutiskirjepoiminta, tällä kertaa joulunajan herkuttelusta. Ja toi on niin totta: ahmimisesta, mässäilystä, ylensyömisestä yksinkertaisesti tulee vain huono olo! Siksi kannattaisi pysyä kohtuudessa, ei niinkään sen vuoksi, etteikö parista lisäkilosta pääsisi eroon aika nopeasti, kunhan vaan palaa herkuttelujen jälkeen perusrunkoon.

http://www.terveystalo.com/fi/References/ClubTerveys/Artikkelit/Turha-pelata-joulunajan-herkuttelua/?utm_source=uutiskirje&utm_medium=email&utm_content=unspecified&utm_campaign=ClubTerveys%2012-2014