Onpahan ollut viikko! Jos mulla ei olisi ollut mun henkireikää, aamutreenejä, olisin saanut kilarit jo. Mutta en ole saanut, vaan ammentanut uskoa ja iloa tulevista treeneistä ja rauhoittanut mieleni polttamalla kynttilöitä lyhdyssä.

Aikaa on siis tälläkin viikolla riittänyt treenaamiseen, mutta lukeminen ja kirjoittaminen on rajoittunut siihen, mitä työtehtävien parissa on tullut luotua.

Perunat nostettu. Porkkanat nostettu. Sipulit nostettu. Kuvamateriaalia tällä kertaa siihen liittyen. Noi on vaan niin sympaattisia, huvittavia ja hellyyttäviä samaan aikaan. Joku paikallislehden tekstiviestipalstalla oli syksyn mittaan eri mieltä, kun oli lähettänyt tekstarinkin, että kohta on taas se aika, kun ”hassunhauskat” juurekset valtaavat lehdistä tilaa. Tässä vielä yksi, sillä minusta ne ovat tilansa ansainneet!

Sitä paitsi hassunhauskoista juureksista saa hyvää ja ravitsevaa keittoa. Erityisen hyvää se on raejuuston kera.

Mukavat Tsempin viikko-treenit kolmin kappalein takana ja kohta jo uudet alkamassa. Maanantaina aloitellaan perusvoimatreenin parissa.

Ensi viikon henkilökohtaisessa harjoitusosuudessa luvassa mm. pyöräilyä, kehonhuolto -ryhmäliikuntatunti, juoksu-lenkkejä ja Foamilla rullailua.

Niiden lomasta koitan löytää myös aikaa kirjoittamiselle ja lukemiselle.

Nimetön